A sto si se ti uopste javio?Ja sam samo napisao nesto sto je realno, da je ona tribina ruglo sto i jest nazalost, niti sam spominjao da im je nova tribina s*anje niti da je Bilino najbolji stadion na Balkan..solinas je napisao/la:Ko bi vam grad napravio i stadion i teren i ucestvovao da nije repke. ..Nabili vam 10 mil duga bolio ih k za Celik....citaj Sta pisem a nemoj svacati kako ti odg.
Rekonstrukcija stadiona u BiH
- sagitarius
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Ne shvata on to!Grbavica spaljena do temelja i opet smo je napravili, oni muda hlade Grad Zenica i Savez im pravi stadion i busaju se u prsa, a da njih nema ne bi Kamberovića Polje imali, gori bi stadion od Mladosti DK imali!solinas je napisao/la:Ko bi vam grad napravio i stadion i teren i ucestvovao da nije repke. ..Nabili vam 10 mil duga bolio ih k za Celik....citaj Sta pisem a nemoj svacati kako ti odg.
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
-
- Kontakt:
Budimo realni, na BP jedino sto valja je trava.
Vece ruglo je bilo ono stajanje...sagitarius je napisao/la:A sto si se ti uopste javio?Ja sam samo napisao nesto sto je realno, da je ona tribina ruglo sto i jest nazalost, niti sam spominjao da im je nova tribina s*anje niti da je Bilino najbolji stadion na Balkan..solinas je napisao/la:Ko bi vam grad napravio i stadion i teren i ucestvovao da nije repke. ..Nabili vam 10 mil duga bolio ih k za Celik....citaj Sta pisem a nemoj svacati kako ti odg.
Javio sam se jer sve imate potrebu pljuvat.
U drzavi u kakvoj zivimo,svaki napredak je za pohvalu.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- sagitarius
- Kontakt:
Lave ba, znas li ti razliku u pljuvanju i realnoj konstantaciji? Gdje sam ja pljuvao!?solinas je napisao/la: Vece ruglo je bilo ono stajanje...
Javio sam se jer sve imate potrebu pljuvat.
U drzavi u kakvoj zivimo,svaki napredak je za pohvalu.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
Naslov: ŠILJAK OTKLONIO SVE DILEME: Kada kreće gradnja južne tribinescootzzZzTM87 je napisao/la:http://spor tske.ba/siljak-otklonio-sve-dileme-kada-krece-gradnja-juzne-tribine/
Tekst: nigdje se spominje kada tocno krece gradnja
Danasnje novinarstvo

AnelZ je napisao/la:Uzimajuci cifru od Signore od 4256 sjedalica na istoku to onda dodje ukupan broj sjedalica od 13391 od cega 6067 natkrivenih mjesta. Mora se uzeti u obzir da dio zdenke ka zapadu nije adekvatan za upotrebu zbog toga sto krov zapada onemogucava pregled citavog igralista. Sami kapacitet je nesto veci od 13391 zbog stajanja na jugu.Raonffa je napisao/la:Koliko je sad zvanično kapacitet Grbavice, ako uzmemo da Istok ima tih nekih 4200 stolica?
Treba vec poceti sa pripremama utakmice protiv Slobode, loziti raju i sl. jer sa ispod 15000 ja necu biti zadovoljanutakmica u 19h.
tačna cifra na istoku je 4267 stolica (ili 4268 zavisno od toga da li pored slova "I" četvrti red odozgo ima stolica ili ne)
plus nekoliko mjesta za invalide, naravno!

- TMmanija2012
- Kontakt:
Mogu samo zamisliti kako ce se pijeniti kad se abd JUG napravi hahahhah Pa kad legne krov ...aaauuuu ... e cuj ruglo istocna tribina.. a nije ni dovršena.. kompleksi proradili 

Mislim da je dobro. Ja nisam brojao desnu stranu, samo pola tribine i X2. Vidim da na desnoj strani ima red stolica manje kod krajnjih ulaza. I kod invalida sam napamet odbio 30 stolica jer nisam mogao nigdje naci dobru sliku da prebrojim.jestamaji je napisao/la:
tačna cifra na istoku je 4267 stolica (ili 4268 zavisno od toga da li pored slova "I" četvrti red odozgo ima stolica ili ne)
plus nekoliko mjesta za invalide, naravno!
Nije hram fudbala cega je onda hram grudvanja, bocanja ili mozda koride kao neki stadionisagitarius je napisao/la:Pa čekaj jesam li ja nesto pogresno rekao, jesam li ja omalovažavao tu vasu tribinu?Pa ta vasa tribina na kojoj budu stumfovi je ruglo stadiona nazalost to i sami znate! Pa zbog tog ne moze biti hram bh fubalapropuh je napisao/la:I u Zenici jedino zapadna tribina valja ostale itekako bodu u oci pa ne serete ni u 1%sagitarius je napisao/la:Ma bode ova tribina na kojoj su štrumfovi, i onda dodje covjek i na osnovi jedne normalne tribine napise "hram bh fudbala"
Istok je fenomenalno legao na Grbavici uz sve sitne zamjerke oko stepenica, ulaza... koji su u ovom trenutku nebitne i ocigledno je to ustupak ljudima koji su kupili desetogodisnje karte te time najvise pomogli izgradnji tribine.
Malo pomalo Zeljo dobiva stadion vrijedan paznje.
A vjeruj mi na Bilinom, istok je miljama ispred svake vase tribine, jedino jug i sjever zbog kapaciteta djeluju "lose" a opet su u rangu te vase nove tribine, ne znam sta to fali jugu i sjeveru naspram te vase nove tribine?
Ko bi rekao da i ovi iz tz mogu pricati gluposti, u taj teren koji je najbolji u bh, savez ni marke nije dao!Zenica je "kriva" za sve, jedino nekad savez uleti kad moraju zbog Uefa-e i Fifa-e kao npr brojaci, koji su opet pola pola sa gradom.solinas je napisao/la:Nadje Bosnjo razloga da sere....Da nije repke,imali bi gurac onako dobar stadion i teren u Zenici,jedan sam od starijih i sjecam se terena,nekada je znao biti ko frezanje...
.

Jug je stara tribina i naravno da trenutno izgleda lose kao i montazni zapad toga su svi svjesni i teze da se stadion zavrsi.
Veoma los ti je taj ulet ruglo stadiona.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ocekivano. Ja sam samo misljenja da ce teren biti 1,5 miliona KM sa PDV-om (u Zenici je bio 1,3 miliona KM bez PDV-a). Drenaza, grijanje (potrebno za grupnu fazu), novi travnjak i masine za odrzavanje + svake godine 150-200 hiljada za odrzavanje. Znaci za jug, krov i teren je potrebno oko 4 do 4,5 miliona KM.jestamaji je napisao/la:http://www.****.ba/sport/nogomet/za-godinu-a-reprezentacija-bih-moci-ce-igrati-na-modernizovanom-stadionu-grbavica/246375
(radio sarajevo . ba)
interesantne cifre:
krov na istoku 600.000 maraka
jug sa krovom 2 miliona
teren milion (plus održavanje)
nije to malo para, ali nije ni nedostižno i sigurno nije nemoguće. ja se sjećam kada je izgrađen sjever bilo je priče da će ostale tribine ići u ritmu 2-3 godine, počevši sa istokom. znamo kako je to ostvareno. a kada samo pomislim kakve smo igrače tada imali i koliko se para moglo uzeti na odštetama ... čudi me da to nije tada urađeno, barem po tadašnjim standardima!
Novi snimak Grbavice
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 23 mar 2017, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
meni ne radi videoAnelZ je napisao/la:Novi snimak Grbavice
[youtube][/youtube]

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ispravljeno
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Snimak postavljen stranicu ranijeAnelZ je napisao/la:Novi snimak Grbavice
[youtube][/youtube]

OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
- JavierBosnia
- Kontakt:
Koliko je realno očekivati neki mjesečni prihod od poslovnih prostora na istoku? Vjerujem da nisu to nesto pretjerano velike cifre..AnelZ je napisao/la:Ocekivano. Ja sam samo misljenja da ce teren biti 1,5 miliona KM sa PDV-om (u Zenici je bio 1,3 miliona KM bez PDV-a). Drenaza, grijanje (potrebno za grupnu fazu), novi travnjak i masine za odrzavanje + svake godine 150-200 hiljada za odrzavanje. Znaci za jug, krov i teren je potrebno oko 4 do 4,5 miliona KM.jestamaji je napisao/la:http://www.****.ba/sport/nogomet/za-godinu-a-reprezentacija-bih-moci-ce-igrati-na-modernizovanom-stadionu-grbavica/246375
(radio sarajevo . ba)
interesantne cifre:
krov na istoku 600.000 maraka
jug sa krovom 2 miliona
teren milion (plus održavanje)
nije to malo para, ali nije ni nedostižno i sigurno nije nemoguće. ja se sjećam kada je izgrađen sjever bilo je priče da će ostale tribine ići u ritmu 2-3 godine, počevši sa istokom. znamo kako je to ostvareno. a kada samo pomislim kakve smo igrače tada imali i koliko se para moglo uzeti na odštetama ... čudi me da to nije tada urađeno, barem po tadašnjim standardima!
Ali nadam se i povećanju prihoda od karata, dupli derbi i više kvalitetnih utakmica na grbavici, moguće finale kupa svakako da će skoro puniti Grbavicu ove sezone. Uz to očekujmo izlazak u evropu, nadam se još aktivnije sponzorske i medijske aktivnosti, siguran sam da se moze i pomoc od UEFE izganjati na nekom osnovu od njihovih fondova.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
scootzzZzTM87 je napisao/la: Snimak postavljen stranicu ranije

Bio ovaj?
[youtube][/youtube]

Ove stepenice pored slova B izgleda ofarbane u plavo
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
-
- Kontakt:
Bolje da odma sklone te stepenice pored slova B i pored slova I ! Nevidim svrhu tih stepenica,oni sto imaju desetogodisnje imaju svoje posebne ulaze i sjedista dobili su. Tako da samo smetaju. Tribina bi izgledala jos bolja a i dobilo bi se jos jedno 100-150 novih sjedista.irfo je napisao/la:
Ove stepenice pored slova B izgleda ofarbane u plavo

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stepenice kod B i I ce biti plave, mozda i ove izmedju A i V.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."