FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Qwerty90
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Qwerty90 » 23 mar 2017, 12:02

Nadam se da Slavko i Ćenan u notesu imaju ime Besim Šerbečić, 1998.godište, ugovor mu ističe 1. jula 2017. Sa njim uz Kemu bi imali jako lijepu budućnost :)

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 mar 2017, 12:08

Qwerty90 je napisao/la:Nadam se da Slavko i Ćenan u notesu imaju ime Besim Šerbečić, 1998.godište, ugovor mu ističe 1. jula 2017. Sa njim uz Kemu bi imali jako lijepu budućnost :)
Lijepo zvuči, ali zna to i Krstajić. Momak ima puno pravo da traži zagarantovanu minutažu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Qwerty90
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Qwerty90 » 23 mar 2017, 12:11

Virtu4l je napisao/la:
Qwerty90 je napisao/la:Nadam se da Slavko i Ćenan u notesu imaju ime Besim Šerbečić, 1998.godište, ugovor mu ističe 1. jula 2017. Sa njim uz Kemu bi imali jako lijepu budućnost :)
Lijepo zvuči, ali zna to i Krstajić. Momak ima puno pravo da traži zagarantovanu minutažu.
To stoji, al' me čudi što mu nije produžio ugovor, mislim da iz istog razloga mali sjedi na klupi u zadnje vrijeme ...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 mar 2017, 12:13

Vidim dosta ljudi bi da se dovede novi centralni vezni na ljeto, a mi u omladinskom imamo buduceg A-reprezentativca u vidu Sabanadzovica, ne treba nikog dovodit, vec ovog malog gurnut u vatru
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 23 mar 2017, 14:08

Kako dijete dobi jufke, prvo promjesa i oslobodi se Ivetića k'o da ga ovaj nije ni čuvao a zatim izbori penal, o poluvoleju neću ni da pricam. Standing ovations za malog :tokralju: :clap: :salut:

Moramo djecu u vatru ubacivati, imati tim za vrh lige kombinacija iskustva i te djece, a dozirati ga za evropskih izlazaka nekim pojačanjem a ne "pojačanjem" po nekim stručnjacima s margina, pa da se proba konačno do grupne faze EL, iako će to biti realnija opcija dok malo se i ova liga 12 "slegne" tj. postavi se plan u nekih 3 godine, pa da se 4-tu izađe u tu grupu jbem ga :crazy: :mrgreen: a instant uspjeh navijači hoće ovo il ono, ma šipu ga loma narode. Strpljenje i plan i ne odstupati od toga. To bih volio da vidim. :bih:
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 mar 2017, 14:55

slika
Banovan jer sam ovdje kritikovo medijskog partnera :lol: :lol:

E svaka vam cast tzv. zeljovci :clap:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 mar 2017, 14:59

Pitar te je banovao, nije Željovac.

Idemo dalje,
Šiljak najavio kada bi mogli početi radovi na južnoj tribini
Radovi na istočnoj tribini stadiona Grbavice su završeni, a uskoro bi Željezničar trebao dobiti i upotrebnu dozvolu, drugim riječima navijači bi u narednim mečevima već mogli bodriti svoj klub sa nove tribine. Istovremeno, direktor Plavih Mirsad Šiljak najavio je u izjavui za N1 kad bi mogli početi radovi i na južnoj tribini.

Kombinacija plavih i bijelih stolica kreirale su natpis “Grbavica”, a trenutno radnici farbaju stepenice žutom bojom. U isto vrijeme u punom jeku su radovi iza tribine na uređenju ulaza, stepenica i prilaza stadionu.

“U toku su radovi na sanitarnim čvorovima, zaštitinim ogradama na tribini, kanalizaciji, te prostoru izvan tribine. Iduće sedmice ćemo imati tehnički prijem tribine, tako da će sve biti spremno za 1. april i utakmicu protiv tuzlanske Slobode”, rekao je za N1 Mirsad Šiljak, direktor FK Željezničar.

On je kazao da će uskoro početi i štampanje ulaznica za istočnu tribinu i utakmicu protiv Slobode.

Da se veliki radovi nastavlju svjedoče bageri koji nisu napustili Grbavicu.

“Taj ćošak između istoka i juga će biti dio južne tribine. Za jug čekamo idejno rješenje, zatim ide projektna dokumentaciju i počinju radovi”, kazao je Šiljak.

Jučer su predstavnici FK Željezničar imali sastank u Općini Novo Sarajevo gdje su najavili nove radove.

“Što se tiče Općine neće biti nikakvih problema. Jedan dio na jugoistoku je privatna svojima i to nećemo dirati. Mi gradimo na svom”, dodao je direktor kluba s Grbavice u izjavi za N1.
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 23 mar 2017, 15:07

irfo je napisao/la:
slika
Banovan jer sam ovdje kritikovo medijskog partnera :lol: :lol:

E svaka vam cast tzv. zeljovci :clap:
Dobrodošao u klub :rol:

Samo gradi Željo :bih:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 23 mar 2017, 15:32

Milsim da je Zrinjski dovođenjem Bake definitivno ispao iz borbe za titulu..... :-) ostaju nam još jufkari i mi sami sebi..... :-)
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 23 mar 2017, 15:39

Jel iko od vas načuo gdje bi mogao Mujagić nastaviti karijeru?

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 mar 2017, 15:50

Neandertalac je napisao/la:
Dobrodošao u klub :rol:

Ma hebat ih, samo ne mogu tog licemjerstva

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 23 mar 2017, 15:58

Nemoj biti shupak irfo, ako si presao sa onog foruma na ovaj ne kontam svrhu komentarisanja, ako ti se tamo nije svidjalo ne znam sta si imao idalje pisat? Bio si jedan od aktivnijih tako da...
Ja otkako sam se zakacio tamo sa pudlicom lars ja se tamo vise ne vracam nit cu ih comment. Uzivaj ;)
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 23 mar 2017, 16:00

Zeljo92 je napisao/la:Nemoj biti shupak irfo, ako si presao sa onog foruma na ovaj ne kontam svrhu komentarisanja, ako ti se tamo nije svidjalo ne znam sta si imao idalje pisat? Bio si jedan od aktivnijih tako da...
Ja otkako sam se zakacio tamo sa pudlicom lars ja se tamo vise ne vracam nit cu ih comment Uzivaj ;)
Također.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 mar 2017, 16:03

Zeljo92 je napisao/la:Nemoj biti shupak irfo, ako si presao sa onog foruma na ovaj ne kontam svrhu komentarisanja, ako ti se tamo nije svidjalo ne znam sta si imao idalje pisat? Bio si jedan od aktivnijih tako da...
Ja otkako sam se zakacio tamo sa pudlicom lars ja se tamo vise ne vracam nit cu ih comment. Uzivaj ;)
Tamo nisam pisao nikako u zadnje vrijeme, a ovdje sam presao jer su mi neke stvari postale jasnije, danas nakon dugo vremena hocu da se logujem da kontaktiram jednog forumasa i ovo me zatekne.
I nastavit cu komentarisati i dalje svakog ko pise po forumima po direktivi i iz nekih licnih interesa.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 mar 2017, 16:04

Zeljo92 je napisao/la:pudlicom lars
:rol: :rol: :rol:
Voli te tvoje Sarajevo.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 23 mar 2017, 16:06

irfo je napisao/la:
Tamo nisam pisao nikako u zadnje vrijeme, a ovdje sam presao jer su mi neke stvari postale jasnije, danas nakon dugo vremena hocu da se logujem da kontaktiram jednog forumasa i ovo me zatekne.
I nastavit cu komentarisati i dalje svakog ko pise po forumima po direktivi i iz nekih licnih interesa.
Pisali su pojedini i ovdje pa si sutio ili se ulizivao njima, nemoj mi supljaka ba, pusti njihov forum i nek rade sta hoce. Muka mi kad se oni spominju a ima tamo finih momaka tako da neka.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 mar 2017, 16:08

Zeljo92 je napisao/la:
irfo je napisao/la:
Pisali su pojedini i ovdje pa si sutio ili se ulizivao njima, nemoj mi supljaka ba, pusti njihov forum i nek rade sta hoce. Muka mi kad se oni spominju a ima tamo finih momaka tako da neka.
Kome sam se ulizivao molim te.
To sto kazes ima tamo finih momaka, naravno da ima, pa vecina su fini i ja nikad nisam ni rijeci reko ni protiv tog foruma i forumasa, vec protiv tog "medijskog partnera" i par tipova koji tamo pisu po direktivi

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 mar 2017, 16:09

Zeljo92 je napisao/la:Muka mi kad se oni spominju a ima tamo finih momaka tako da neka.
Ti momci su jedini razlog zbog kojeg ja neću da kažem sve ono što znam.
Voli te tvoje Sarajevo.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 23 mar 2017, 16:11

Dobro irfo, da ne idemo dalje.

Imena necu da spominjem, pisali su uglavnom.
@Virtual naravno, dokazani zeljovci i dobri ljudi tako da neka.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 23 mar 2017, 16:17

Virtu4l je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:Muka mi kad se oni spominju a ima tamo finih momaka tako da neka.
Ti momci su jedini razlog zbog kojeg ja neću da kažem sve ono što znam.
100% istina, zbog neke raje sto tamo pise i ja sutim. Inace bi se imalo dosta toga napisati ;)
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.