FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 23 mar 2017, 14:59

kaladze je napisao/la:Sadiku, Imamović i Salčin starteri za U17 reprezentaciju protiv Slovenije :bih:
U najbolju ruku sam mislio da ce dvojica ali su svi? Strasno :tokralju: :bow:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hordas19xx
Kontakt:

Post Postao/la Hordas19xx » 23 mar 2017, 14:59

hzzavidovici je napisao/la:Ljudi vi dajte bolju ponudu savezu od BH Telekoma i prenosite koju hoćete utakmicu. Telekom je sponzor lige, plaća sudije i ostalo i ugovorom sa savezom dobio je pravo da bira utakmice koje će prenositi. Tako da oni uzimaju exkluzivu kao derbi, većinu gostujućih utakmica Sarajeva i selje jer najveća baza navijača je tu. Tako da nije ovdje do kluba ništa. Kome smeta u Telekom i uzet paket onda si rahat. Svi više vole gledati Engleze i Spance na sport klubu i telemahu, pare odose vani bolje dat Telekomu onda bar naši kradu.
Ne kontas jarane, eto ako klub nemoze nista u vezi toga onda to ide na BHT. kazes uzmi paket i rahat, a ja zovem bh telecom i sve firme koje nude pakete ovdje u SAD i nijedan ne nude premijer liga kanal. nisam jedini, znam dosta ljudi, navijaca sarajeva i zelje kojima nije krivo platit bilo koju sumu novca da mogu gledati sve tekme, al ovi levati u telekomu totalno retardirani meni se cini.
Djecak koji raste, zavolio te tad!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 mar 2017, 15:33

hzzavidovici je napisao/la:Ljudi vi dajte bolju ponudu savezu od BH Telekoma i prenosite koju hoćete utakmicu. Telekom je sponzor lige, plaća sudije i ostalo i ugovorom sa savezom dobio je pravo da bira utakmice koje će prenositi. Tako da oni uzimaju exkluzivu kao derbi, većinu gostujućih utakmica Sarajeva i selje jer najveća baza navijača je tu. Tako da nije ovdje do kluba ništa. Kome smeta u Telekom i uzet paket onda si rahat. Svi više vole gledati Engleze i Spance na sport klubu i telemahu, pare odose vani bolje dat Telekomu onda bar naši kradu.
Uz dužno poštovanje, nisam zadugo glupljeg komentara pročitao. U rangu sa onim "ako znate bolje kupite klub od Tana" i "ako se ne slažete s navijanjem idite na Sjever i recite u lice". Ovdje se radi o činjenici da Mladost Doboj Kakanj ima veći reach nego Fudbalski Klub Sarajevo zato što sponzor lige pokušava da uspostavi monopol. Kako to recimo da Široki radi sve svoje utakmice na YouTube? Sve mi možeš reći, ali da nije do kluba - molim lijepo, jedan od forumaša ovdje je razgovarao sa Valentinom koji čak nema ni pojma vezano za te prenose, morao otići raspitati se da odgovori liku oko istih. Je l' to Lištica je8ena uticajnija od FKS u Savezu pa mogu svoje utakmice da prenose kako hoće i gdje hoće? I domaće i one na strani. Ma hajte molim vas. Već 3-4 godine zaredom sve gotovo gostujuće utakmice izuzev par gradskih derbija na Areni su bila na Moja TV. Busamo se u prsa "najorganizovaniji klub u državi", ne možemo obezbjediti ljudima da gledaju i novim generacijama iz drugih sredina da zavole klub. Šta treba da uvedem Moja TV jer me tjeraju na to time? Ja zbog posla imam drugi kablovski operater, a ne zbog Reala ili čega već pokušavaš da propagiraš. A da ne pričamo o mjestima gdje nema uopće BH Telecoma ili ljudima koji su vani koji nemaju pristup tom "Premijer Liga" kanalu, šta ćeš reći za njih? Boli te kurrac a? Bitno je da ima Telekom u Zavidovićima. Ma hajte molim vas.
Samo Saraj'vo.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 mar 2017, 15:40

Bitno je da pola drzave ima priliku gledati derbi kola Vitez-MetalegLe na bht-u .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Hordas19xx
Kontakt:

Post Postao/la Hordas19xx » 23 mar 2017, 15:41

PitarBordo je napisao/la:
Uz dužno poštovanje, nisam zadugo glupljeg komentara pročitao. U rangu sa onim "ako znate bolje kupite klub od Tana" i "ako se ne slažete s navijanjem idite na Sjever i recite u lice". Ovdje se radi o činjenici da Mladost Doboj Kakanj ima veći reach nego Fudbalski Klub Sarajevo zato što sponzor lige pokušava da uspostavi monopol. Kako to recimo da Široki radi sve svoje utakmice na YouTube? Sve mi možeš reći, ali da nije do kluba - molim lijepo, jedan od forumaša ovdje je razgovarao sa Valentinom koji čak nema ni pojma vezano za te prenose, morao otići raspitati se da odgovori liku oko istih. Je l' to Lištica je8ena uticajnija od FKS u Savezu pa mogu svoje utakmice da prenose kako hoće i gdje hoće? I domaće i one na strani. Ma hajte molim vas. Već 3-4 godine zaredom sve gotovo gostujuće utakmice izuzev par gradskih derbija na Areni su bila na Moja TV. Busamo se u prsa "najorganizovaniji klub u državi", ne možemo obezbjediti ljudima da gledaju i novim generacijama iz drugih sredina da zavole klub. Šta treba da uvedem Moja TV jer me tjeraju na to time? Ja zbog posla imam drugi kablovski operater, a ne zbog Reala ili čega već pokušavaš da propagiraš. A da ne pričamo o mjestima gdje nema uopće BH Telecoma ili ljudima koji su vani koji nemaju pristup tom "Premijer Liga" kanalu, šta ćeš reći za njih? Boli te kurrac a? Bitno je da ima Telekom u Zavidovićima. Ma hajte molim vas.
+1 :clap:
Djecak koji raste, zavolio te tad!

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 23 mar 2017, 15:43

Godina je 2017, godina u kojoj i dalje dozivljavamo da nemamo prenos utakmice kluba kakav je nas kao sto je to bio slucaj sa tekmom Sloboda-Sarajevo, trebali se vise ista reci? :roll:
U danasnje vrijeme gdje mozes naci bacanje koplja u Burkini Faso pa cak i kladjenje na to i slicne stvari, zalosno.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 mar 2017, 15:49

PitarBordo je napisao/la:Ta priča sa Moja TV je prežvakana, kako su nam ovdje rekli branioci prilika i mendžmenta FKS to je zato jer smo mi s njima partneri. Davno rečeno da je to ogromna šteta za promociju samog kluba.

O gradskom derbiju da ne pričamo, umjesto da bude na nacionalnoj frekvenciji dostupan svim žiteljima BiH koji imaju TV - kao najveći sportski događaj u državi, ono evo godinama bude ili na Moja TV specijalnom programu kojeg nema u dobrih 75% domaćinstava, ili bude na nekoj ArenaSport 143 također premium kanal na određenim kablovskim operaterima. Smiješno i žalosno.
ma to je monopol telecoma, gdje oni proberu najjače tekme i te emituju, ostalo pokupi arena i bht....valjda je to godišnji deal pa nek Ilievski dogovara sljedeći....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 23 mar 2017, 15:53

Radi Moje TV moram ici na Umru koliko sam se ogrijesio, svako gostovanje nisam bio u prilici pogledati! Olimpik, Sloboda. Mora se nesto uraditi povodom toga da pojednostave. Ali sto bi radio boli ga tuki radio ne radio plata je redovna na racunu. Tipa porukom na broj neki uznu ti lupam 3 marke kredita, dobijes kod u poruci koji ukucas na browseru moje tv. Uglavnom da mogu svi gledati. I Moja TV je srranje, ne bih je dzabe.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 mar 2017, 16:17

Kako to recimo da Široki radi sve svoje utakmice na YouTube?

Prosto pitanje. Ja na njega nikad odgovora dobio nisam.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 23 mar 2017, 16:42

Jel neko stvarno misli da BH Telecom boli neka stvar sto siroki prenosi svoje utakmice i da se neko ocese. A i da se ocese kao da bi smjeli prismrditi dole sa nekim pokusajem tuzbe ili slicno. BH Telecom svakako ovu svoju ponudu i bazira na Sarajevu i zeljeznicaru dok ih za ostale zaboli neka stvar sta rade i kako rade.
Sarajevo i zeljeznicar su se jedini i zalili na taj ugovor pa dobili po usima i morali potpisati.

Nego jel se ovo neko zajebaje oko Arifovica u upravi. Sve se vise spominje pa ne mogu da vjerujem. Cini mi se da je bio u upravi zeljeznicara a znam sigurno da im je godinama izdavao potvrde iz poreske uprave na osnovu fiktivnih dokumenata i reprograma koji uopste nisu ni potpisani. Ne moram spominjati da je u isto vrijeme kod Sarajeva gledano u minutu kada je potpisan reprogram, je li ispravo opecaceno, kada je predat u protokol poreske i td. Cirkus opsti...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 mar 2017, 16:50

Orangina85 je napisao/la:Jel neko stvarno misli da BH Telecom boli neka stvar sto siroki prenosi svoje utakmice i da se neko ocese. A i da se ocese kao da bi smjeli prismrditi dole sa nekim pokusajem tuzbe ili slicno. BH Telecom svakako ovu svoju ponudu i bazira na Sarajevu i zeljeznicaru dok ih za ostale zaboli neka stvar sta rade i kako rade.
Sarajevo i zeljeznicar su se jedini i zalili na taj ugovor pa dobili po usima i morali potpisati.

Nego jel se ovo neko zajebaje oko Arifovica u upravi. Sve se vise spominje pa ne mogu da vjerujem. Cini mi se da je bio u upravi zeljeznicara a znam sigurno da im je godinama izdavao potvrde iz poreske uprave na osnovu fiktivnih dokumenata i reprograma koji uopste nisu ni potpisani. Ne moram spominjati da je u isto vrijeme kod Sarajeva gledano u minutu kada je potpisan reprogram, je li ispravo opecaceno, kada je predat u protokol poreske i td. Cirkus opsti...
Promijenio je stranu? :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 23 mar 2017, 16:56

Imaju dvije strane, domace utakmice i bolje da raja nema pristup na TV-u gledat, dodjite na Kosevo i gledajte, umjesto sto sjednete u kafic i na tvu gledate. Sto se gostujucih tice to jeste nezgodno, jedino da se nekako ugovor napravi da gostujuce BHT ili Arena prenose, a domace Moja Tv. Po meni najbolje rjesenje.
1946~

givera
Kontakt:

Post Postao/la givera » 23 mar 2017, 17:04

ThrillerHz je napisao/la:Imaju dvije strane, domace utakmice i bolje da raja nema pristup na TV-u gledat, dodjite na Kosevo i gledajte, umjesto sto sjednete u kafic i na tvu gledate. Sto se gostujucih tice to jeste nezgodno, jedino da se nekako ugovor napravi da gostujuce BHT ili Arena prenose, a domace Moja Tv. Po meni najbolje rjesenje.
Prenosi treba da idu na tv zbog sirih masa,na taj nacin novi prirastaji pocinju pratiti ovu ligu,pa dobiju zelju da pogledaju I koju utakmicu uzivo,da pokisnu koji put sa rajom na sjeveru,da se zagrnu u transparentom kad puhne,al kad to sve prodje klub ima novog bolesnika koji ce ga pratiti narednih godina I kad bude islo I kad bude lose

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 23 mar 2017, 17:09

FrancescoTotti je napisao/la:

Koliko sam upratio ovako ide. U slucaju da ne prenosi niko od Moja TV, Arena, BHT tad traze dozvolu od saveza BH telekoma koga vec i dobiju pravo da prenose. Samo u slucaju da niki ne prenosi. Nek me ispravi neko ako grijesim.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 mar 2017, 17:10

Fakat zanimljivo.
A i ova moja tv ne bi bila problem da telecom levati nude neku opciju da mozes npr. online gledati utakmice,platis i gledas. Oni traze da postanes pretplatnik,a usluga koju nude katastrofalna. Ja bio njihov pretplatnik 2 godine i te 2 godine nisam mogao normalno gledati film u obicnoj hd rezoluciji,a full hd da ne spominjem. I to u centru glavnog grada.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 23 mar 2017, 17:10

givera je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Imaju dvije strane, domace utakmice i bolje da raja nema pristup na TV-u gledat, dodjite na Kosevo i gledajte, umjesto sto sjednete u kafic i na tvu gledate. Sto se gostujucih tice to jeste nezgodno, jedino da se nekako ugovor napravi da gostujuce BHT ili Arena prenose, a domace Moja Tv. Po meni najbolje rjesenje.
Prenosi treba da idu na tv zbog sirih masa,na taj nacin novi prirastaji pocinju pratiti ovu ligu,pa dobiju zelju da pogledaju I koju utakmicu uzivo,da pokisnu koji put sa rajom na sjeveru,da se zagrnu u transparentom kad puhne,al kad to sve prodje klub ima novog bolesnika koji ce ga pratiti narednih godina I kad bude islo I kad bude lose
Da imaju sta vidit, mozda bi i dosli. Predstave u premier ligi su sve osim lijepe i privlacne. Klub treba poraditi na marketingu ukoliko zeli nove clanove, jer nasom igrom nikog necemo privuc.
1946~

Memara
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Memara » 23 mar 2017, 17:13

Sarajlijica1946 je napisao/la:

Koliko sam upratio ovako ide. U slucaju da ne prenosi niko od Moja TV, Arena, BHT tad traze dozvolu od saveza BH telekoma koga vec i dobiju pravo da prenose. Samo u slucaju da niki ne prenosi. Nek me ispravi neko ako grijesim.
Tačno.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 mar 2017, 17:15

NAVIJAČI SARAJEVA NISU SAMO U CENTRU U KAFIĆU. Ili neko iz tipa Stoca, Orašja, Ljubljane, Minhena ili St. Louisa nema pravo da prati FKS? Ma hajte molim vas. A i ta priča "bolje da raja nema pristup" jer će svi biti u kafiću radije...

Eto u mene dedo koji jedva do halaša ode, a živi za FKS od kako je osnovan isti, će radije u Red Point nego na Koševo. :salut:

@Memara Lištica prenosila utakmice koje su išle i na Moja TV i na BHT i na Areni.
Samo Saraj'vo.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 23 mar 2017, 17:21

NAVIJAČI SARAJEVA NISU SAMO U CENTRU U KAFIĆU. Ili neko iz tipa Stoca, Orašja, Ljubljane, Minhena ili St. Louisa nema pravo da prati FKS? Ma hajte molim vas. A i ta priča "bolje da raja nema pristup" jer će svi biti u kafiću radije...

Eto u mene dedo koji jedva do halaša ode, a živi za FKS od kako je osnovan isti, će radije u Red Point nego na Koševo. :salut:

@Memara Lištica prenosila utakmice koje su išle i na Moja TV i na BHT i na Areni.
Radi 15 ljudi treba da bude na BHT, pa ti ni ovih 5 hiljada ne bi doslo na stadion. Pusti te patetike sta ce himzo himzic iz Vinkovaca, a zivi za Sarajevo.
1946~

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 mar 2017, 17:24

ThrillerHz je napisao/la:

Radi 15 ljudi treba da bude na BHT, pa ti ni ovih 5 hiljada ne bi doslo na stadion. Pusti te patetike sta ce himzo himzic iz Vinkovaca, a zivi za Sarajevo.
Ma bravo lutko, treba se tako odnositi prema ljudima koji vole ovaj klub. Ko ih je8e kad nisu odrasli na Jezeru. Bravo!
Je8eš promociju i možda širenje publike, zaključaj sve prenose, samo ovih 5.000 iz grada imaju pravo i ekskluzivitet da prate FKS. Sve ostalo je patetika, bravo. BRAVO! :bow:
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Laganini1986, Pitar6785, SHZ82 i 42 gosta.