FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 23 mar 2017, 16:18

Agentura sa lobotomije. Evo ja ću reći :lol:

Sad ste gotovi, ide napad tri lika sa 27 profila :rol:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 23 mar 2017, 16:18

Ma boli nas neka stvar, ovdje baš dobra atmosfera - svi za jednog, jedan protiv svih.:mrgreen:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 23 mar 2017, 16:28

Rokoko87 je napisao/la:Ma boli nas neka stvar, ovdje baš dobra atmosfera - svi za jednog, jedan protiv svih.:mrgreen:
Tačno. Opuštena atmosfera bez trolova. Plus, smije se pitati šta god hoćeš a da te ne zaskoče. Npr, kako to Sanel može na teren a neko ne može :rol:

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 mar 2017, 16:29

Neandertalac je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:Ma boli nas neka stvar, ovdje baš dobra atmosfera - svi za jednog, jedan protiv svih.:mrgreen:
Tačno. Opuštena atmosfera bez trolova. Plus, smije se pitati šta god hoćeš a da te ne zaskoče. Npr, kako to Sanel može na teren a neko ne može :rol:
jeko sanel :lol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 23 mar 2017, 16:32

Ma onaj momak što vodi neku stranicu, Živimo Željezničar, inače učestvovao na ovaj ili onaj način u kupovini 7_8 karti za Istok. Pa im smeta, pojedincima.

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 mar 2017, 16:36

Neandertalac je napisao/la:Ma onaj momak što vodi neku stranicu, Živimo Željezničar, inače učestvovao na ovaj ili onaj način u kupovini 7_8 karti za Istok. Pa im smeta, pojedincima.
A to je onaj sto su bile objave na zvanicnoj za kupovinu karti, svaka cast covjeku inace :thumbup: , nije malo

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 23 mar 2017, 17:16

braco je napisao/la:Jel iko od vas načuo gdje bi mogao Mujagić nastaviti karijeru?
Raznih priča ima ali ništa pouzdano.

UPRAVA NAPOLJE!

GANI60
Kontakt:

Post Postao/la GANI60 » 23 mar 2017, 18:13

braco je napisao/la:Jel iko od vas načuo gdje bi mogao Mujagić nastaviti karijeru?
Od njegovog oca info navodno već ima klub u drugoj ligi Holandije.
AMAR AMAR OSIM OSIM

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 23 mar 2017, 18:32

blizu smo izvora, na oba potoka, ostalo je jos da zagrbimo vodu i napijemo se. medjutim, barem ja necu, ne treba crnjaciti i pljuvati ukoliko ne osvojimo nijedan od trofeja ove sezone. vrlo smo blizu oba, ali, isto tako, i daleko od njih.

u prvenstvu ostaju sve, poprilicno, teske tekme i jedan neplaniran nerjesen rezultat ili poraz nas udaljava od trofeja.

kup je ostao kao sansa za evropu sirokom, pa i mladosti, a nisu naivni, ni jedni ni drugi. oni su svoje brige oko opstanka prebrinuli i u potpunosti se mogu okrenuti kupu. mi u aprilu imamo 8 tekmi i to je paklen tempo, a guramo na oba fronta i nema opustanja i lagane tekme. siroki i mladost mogu kalkulisati sa rosterom i dosta svjeziji ulaziti u utakmice kupa.

kone su uvijek nezgodne i nikad ih ne treba otpisati, mada ih prema prikazanim igrama ne vidim kao favorite ili osvajace nekog od trofeja, pogotovo sto se ovaj pakleni tempo odnosi i na njih, a nemaju neku sirinu u ekipi.

opet kazem, ja necu crnjaciti ukoliko ne osvojimo neki od trofeja ove sezone, obzirom kroz sta smo sve prosli na pocetku i gdje smo se nalazili. ovakvi rezultati i pozicija na tabeli i plasman u kupu su, uveliko, prevazisli moja ocekivanja nakon 7-8 odigranih kola. ne kazem da se ne treba tuci do kraja na oba fronta, pa sta bude, nek bude.

nego, ukoliko osvojimo ligu, hoce li biti posipanja pepelom i izvinjavanja deji? :mrgreen:
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 23 mar 2017, 18:36

Kome?

Analizirati sezonu i utvrditi odgovornost za propuste, nagraditi ko je zaslužio. Nismo u poziciji kao što smo bili nego zbog dešavanja prije svega kod drugih glavni favorit.

UPRAVA NAPOLJE!

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 23 mar 2017, 18:40

Meni prvom smeta sto pored svih navijaca Sanel ulijece u teren, van svake pameti. Pitam se gdje je osiguranje i kako mu se to dopusta? Mada cuo sam da ce sa njim biti rijeseno uskoro, nije jedini.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 23 mar 2017, 18:48

Vječita dilema gurati svoju djecu ili dovoditi igrače sa strane. I vječito pitanje kakve su ambicije kluba. Ja sam samo u jedno siguran, a to je da smo mi klub koji ne može sebi priuštiti luksuz zapostavljanja omladinskog pogona, jer od toga živimo. Prodaja i procenti od naše djece. Transferi, solidarnost, naknada za treniranje, procenti u transferima. Bez toga bi mi bili mrtvi, jer sponzori, pa i prihodi od ulaznica ne mogu garantovati finansijsku stabilnost. Još kad se desi godina kao prošla pa popušiš Europu, eto te na rubu stečaja.
Dakle sa mladim igračima se mora raditi, mora se i rizikovati i dati im šansu. Činjenica je da u tom slučaju može biti upitan rezultat, ali mora se rizikovati. Moramo bar jednog, dvojicu imati u i oko prvih 11. U izlogu, ali sa kvalitetnim ugovorima i spremnim za prodaju. Moramo i pojačati skauting i dovođenje mladih talenata iz cijele Bosne i Hercegovine. Iskreno kakav PR radimo sa prodajom, i uspjesima naših mladih igrača, nismo previše atraktivni i ne dovodimo mnogo te djece. Oni su jedini garant finansijske stabilnosti kluba na dugi rok. Sve ostalo je možda....

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 23 mar 2017, 19:44

Monci je napisao/la:Vječita dilema gurati svoju djecu ili dovoditi igrače sa strane. I vječito pitanje kakve su ambicije kluba. Ja sam samo u jedno siguran, a to je da smo mi klub koji ne može sebi priuštiti luksuz zapostavljanja omladinskog pogona, jer od toga živimo. Prodaja i procenti od naše djece. Transferi, solidarnost, naknada za treniranje, procenti u transferima. Bez toga bi mi bili mrtvi, jer sponzori, pa i prihodi od ulaznica ne mogu garantovati finansijsku stabilnost. Još kad se desi godina kao prošla pa popušiš Europu, eto te na rubu stečaja.
Dakle sa mladim igračima se mora raditi, mora se i rizikovati i dati im šansu. Činjenica je da u tom slučaju može biti upitan rezultat, ali mora se rizikovati. Moramo bar jednog, dvojicu imati u i oko prvih 11. U izlogu, ali sa kvalitetnim ugovorima i spremnim za prodaju. Moramo i pojačati skauting i dovođenje mladih talenata iz cijele Bosne i Hercegovine. Iskreno kakav PR radimo sa prodajom, i uspjesima naših mladih igrača, nismo previše atraktivni i ne dovodimo mnogo te djece. Oni su jedini garant finansijske stabilnosti kluba na dugi rok. Sve ostalo je možda....
Bravo Monci
Od iduce sezone MORA u ekipi biti nase djece. Ova sezona je izgubljena zbog slovenca i poslije njega nije vise bilo mjesta za kikseve ali od pocetka iduce krenuti sa guranjem nase djece. Nije moguce da su i juniori i kadeti prvi na tabeli a da niko od te djece ne vrijedi. 4-5 juniora uvesti u prvi tim i davati im sansu lagano dozirati njihove nastupe. Ne kazem da svi igraju svaku utakmicu ali bar jedan mora pocinjati i jos sa klupe zavisno od rezultata uvesti nekoga.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 23 mar 2017, 20:26

Halo pobjedimo Slobodu i mi smo obezbjedili Evropu obzirom da nismo u istoj bili prosle sezone to je vec uspjeh dakle tuknemo deterdzente i evropa obezbjedjena sta ces bolje a do kraja jos 9 kola.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 mar 2017, 20:28

Alipasino je napisao/la:Halo pobjedimo Slobodu i mi smo obezbjedili Evropu obzirom da nismo u istoj bili prosle sezone to je vec uspjeh dakle tuknemo deterdzente i evropa obezbjedjena sta ces bolje a do kraja jos 9 kola.
:lol: :tokralju:

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 23 mar 2017, 20:32

Alipasino je napisao/la:Halo pobjedimo Slobodu i mi smo obezbjedili Evropu obzirom da nismo u istoj bili prosle sezone to je vec uspjeh dakle tuknemo deterdzente i evropa obezbjedjena sta ces bolje a do kraja jos 9 kola.
:rol: idol nacije
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Ras
Kontakt:

Post Postao/la Ras » 23 mar 2017, 20:32

Koliko godina ima Kršić, kako znamo sa golmanima raditi to je čuda, svaka čast ljudima u omladinskim selekcijama što se tiče te pozicije :tokralju: Odmah malog na pripreme aBd i davati šansu u tim pripremnim utakmicama, kada može Buffon i Donaruma, može vala i Kršić :cool:
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 mar 2017, 20:35

Taman Vecu prodamo i ubacimo novog golmana iz omladinskog. [emoji4] [emoji4]
Treba malog povesti na pripreme ako ostanemo bez Vece. Mislim da od Cemana nece biti nikad nista.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 mar 2017, 21:13

Malom je 16 godina, nije ni narasto kako treba, polako bice vremena, hajde neke druge pozicije i moze sa 17 godina ako je veliki talenat ali golman tesko, jedan je donarumma
Bio je i cutahija veliki talenat sto se golmanske pozicije tice, cak su govorili mozda i veci od vece i ibre, zvao ga liverpool u kamp pa na kraju nista
Nama je najvaznije da sto prije sanse pocnu dobivat zeric, osmankovic, besirevic itd, a ovu sljedecu generaciju cemo sacekat

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 mar 2017, 21:22

Za Osmankovica je sad najbolja bila posudba do kraja sezone,ali tako je ispalo na kraju. Zeric treba vec sad da dobija priliku ili najkasnije sljedece sezone od prvog kola. Njega treba samo koristiti na njegovoj poziciji,a ne na desnom krilu. Protiv Metalleghe-a u onoj generalnoj je uzasno izgledao tu. Sinisa je sam drzao tu desnu stranu jer momku to nije prirodna pozicija i onda ne moze pokazati koliko ustvari zna.
Ima tu jos 2-3 juniora. Npr. Sabanadzovic,Hrvanovic,Besirevic su neki od njih,ali kao sto Slavko kaze od svih njih ukljucujuci i Osmankovica Zera najvise zasluzuje da bude uz prvi tim. Nadam se da ce ga zaobilaziti povrede jer je trebao dobiti prilike u Kupu,ali se stalno povrijedjivao na zagrijavanju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Hansestadt, mavi, ristagrad, Samba71 i 49 gostiju.