Sad će preko ljeta izrasti, ja sam sa 16-17 dobio 12 centimetara, sve mi strije po leđimairfo je napisao/la:Malom je 16 godina, nije ni narasto kako treba, polako bice vremena, hajde neke druge pozicije i moze sa 17 godina ako je veliki talenat ali golman tesko, jedan je donarumma
Bio je i cutahija veliki talenat sto se golmanske pozicije tice, cak su govorili mozda i veci od vece i ibre, zvao ga liverpool u kamp pa na kraju nista
Nama je najvaznije da sto prije sanse pocnu dobivat zeric, osmankovic, besirevic itd, a ovu sljedecu generaciju cemo sacekat
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Musa nije na klupi u prijateljskoj zanimljivo, da li se povrijedio ili neki administrativni problemi 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Jucer sam procitao da je imao problema sa vizom te da se tek jucer prikljucio reprezentaciji.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
GospodarFamilije
- Kontakt:
Zuban je preuzeo Mujagu odnosno on je njegov agent a najvjerovatnije je Turska njegova sljedeća destinacija
AMAR AMAR OSIM OSIM
5% curicama sa Koševa!!!! Niti stolice više!!!!
Re: RE: Re: FK Željezničar
Svi znamo da od toga nista nece biti ...Monci je napisao/la:5% curicama sa Koševa!!!! Niti stolice više!!!!
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Pa ako mi u našoj kući ne možemo odrediti kako će biti yebi nas onda...
- plavousrcu
- Kontakt:
Samo po pravilima i propisima. Ista kazu pet posto i nema mnogo pametovanja. Necemo se obogatiti ako ih dodje hiljadu vise.
Ma sumnjam da ih i može doći više....toliko ih i ima...
- Neandertalac
- Kontakt:
Ja bih im dao pola sjevera. Tačno. Jedan red specijalaca između na stepenicama i jedan red do istoka kako tampon zone ne bi uzimale previše mjesta. Dogovoriti se između klubova i apelirati na dostojanstveno i civilizirani ponašanje, navijanje, da se derbi sa pravom zove tako i da imamo događaj u gradu na koji smo ponosni.
Svako qurčenje, lomljenje, paljenje i nerede kazniti. Znači sa naše strane gospodski pružiti ruku i očekivati isto sa druge. Sugrađani smo, nismo neprijatelji.
Edit. Slova E LJ O.
Svako qurčenje, lomljenje, paljenje i nerede kazniti. Znači sa naše strane gospodski pružiti ruku i očekivati isto sa druge. Sugrađani smo, nismo neprijatelji.
Edit. Slova E LJ O.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
poslije onoga što je pitarska stoka uradila u prvom kolu ja im ne bi dao ni na grbavicu pristup a kamoli na stadion. svi ti neandertalci koji su bili u zdenki taj dan pripadaju ili u jagomir ili u zenicu, i to po mogućnosti u kakvu samicu. a ako već moraju u zdenku, skinuti sve stolice i ograditi iznutra sve bodljikavom žicom i po potrebi pustiti struju kroz istu!
a za sve moraliste i ostale pametnjakoviće koji nisu bili na grbavici taj dan .... samo tako se može sa stokom, ne ide drugačije, ako ne vjerujete pitajte bilo kojeg goniča stoke!
a za sve moraliste i ostale pametnjakoviće koji nisu bili na grbavici taj dan .... samo tako se može sa stokom, ne ide drugačije, ako ne vjerujete pitajte bilo kojeg goniča stoke!
- Neandertalac
- Kontakt:
Izvinite svi što sam još uvijek romantik i idealista u vremenu poremećenih vrijednosti kada javno izrečena glupost doživljava ovacije i odobravanja a huliganizam, primitivizam, bezobrazluk ostane kao nešto čime se pojedini ponose.
Još uvijek vjerujem da za ovaj grad i društvo u njemu ima nade i da će prava raja naći snage za borbu protiv kulturne i moralne pošasti, uzrokovane lošim vibrama na svim nivoima naše zemlje, neimaštinom, sivom perspektivom itd. Pojma nemam gdje nestade onaj vakat kada su komšije bile komšije, kada je drug bio drug i kada se derbi dočekivao sa pjesmom, druženjem, zajedničkim odlaskom na stadion i verbalnim napucavanjem posle svake tekme do kasno u noć. Ko ne dođe na pik i ko ode ranije, pizda.
Umjesto da budemo obazrivi, normalni hbte, mi bi sa jedne strane lomili, kidali, palili a opet sa druge neki bi svoje poznanike i drugove u kavez, bodljikavu žicu najmanje a može i struja. Fuj.
E moje Sarajevo, i ovo smo zajedno dočekali...
I dođe tako vakat, kada pametan zašuti, budala progovori a fukara se obogati.
Još uvijek vjerujem da za ovaj grad i društvo u njemu ima nade i da će prava raja naći snage za borbu protiv kulturne i moralne pošasti, uzrokovane lošim vibrama na svim nivoima naše zemlje, neimaštinom, sivom perspektivom itd. Pojma nemam gdje nestade onaj vakat kada su komšije bile komšije, kada je drug bio drug i kada se derbi dočekivao sa pjesmom, druženjem, zajedničkim odlaskom na stadion i verbalnim napucavanjem posle svake tekme do kasno u noć. Ko ne dođe na pik i ko ode ranije, pizda.
Umjesto da budemo obazrivi, normalni hbte, mi bi sa jedne strane lomili, kidali, palili a opet sa druge neki bi svoje poznanike i drugove u kavez, bodljikavu žicu najmanje a može i struja. Fuj.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Sve sto se polomi ce platiti. Probali smo normalno u prvom kolu nije uspjelo nazalost. Iskreno mislim da ce to uraditi i u aprilu. Ne vidim poentu toga,ali ocigledno neko misli da je to neka furka. Glupost.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 24 mar 2017, 10:19, ukupno mijenjano 1 put.
Neandertalac je napisao/la:Izvinite svi što sam još uvijek romantik i idealista u vremenu poremećenih vrijednosti kada javno izrečena glupost doživljava ovacije i odobravanja a huliganizam, primitivizam, bezobrazluk ostane kao nešto čime se pojedini ponose.
I dođe tako vakat, da su oni koji šute digli ruke od svega, to je tužna istina
ja sam bio na najmanje 40 derbija, možda čak i 50, i mislim da neću više nikada otići. moji derbiji su bili rivalstvo i podjebavanje, a ne nadrogirano divljanje i slavljenje svega onoga što je osobina stoke a ne čovjeka.
a mojih poznanika i jarana nema u tom kavezu, fala bogu.
EDIT: još nešto, sarajevski derbi je bio godinama jedan od najljepših derbija na svijetu, tako nešto je bila mega rijetkost .... ovi neandertalci su na kraju pored svega ostaloga što više nemamo uspjeli i to uništiti
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 24 mar 2017, 10:26, ukupno mijenjano 2 puta.
narode ja mislim da bi se ovaj decko pod hitno trebao na ljeto dovesti kao zamjena za Stevanovica, pogledajte sva tri videa pa donesite zakljucak, tek napunio 21 godinu
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
On ce najvjerovatnije u Lech sad ili na ljeto. Procitao sam da je dosla ponuda za njega.
Jednu dobru utakmicu odigro i odmah mislite moze zamijenit stevanovica
Frajer do juce igro du drugoj hrvatskoj ligi, gledacemo ga sad protiv prave odbrane prvog aprila, pa cemo vidjet jel ima slifa
Frajer do juce igro du drugoj hrvatskoj ligi, gledacemo ga sad protiv prave odbrane prvog aprila, pa cemo vidjet jel ima slifa
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
cekaj maloirfo je napisao/la:Jednu dobru utakmicu odigro i odmah mislite moze zamijenit stevanovica![]()
decko tek napunio 21, koliko ono stevanovic ima 27 uskoro
gleda se ko prije mladoj mlada njemu, kad bude kasno gotovo je, sad je sansa dok je nepoznat siroj javnosti, poslije ce cijena samo da raste, ko ima dribling i tehniku takvi su ogromni piotencijali, mogu da izrastu do nivoa ronaldinha, messia, maradone, ronalna itd, zato jedan dzeko nemoze biti, zato sto nema tehniku driblinga, dok onaj ko ima dribling i tehniku taj jedino moze jer je to urodjena stvar a ne nesto sto se nauci.
zato sam da se on dovede na ljeto sobzirom da odlazi mnogo igraca od ogromne vaznosti je da se dovedu provjereni igraci i oni koji imaju ogromne potencijale, kao evo ovaj decko zilkic.
ma sta god ko pricao, uvijek ce dribler biti mamac za publiku, uvijek je narod volio driblere koji znaju napraviti budale od protivnicki igraca
ja sam od malena fudbal igrao i imao neku tehniku i dribling koliko toliko, i ako imas to, znas da imas, ti se nebojis krenuti na cijeli tim da ih predriblas, znaci fikticki postajes motorna snaga tima, pokretacka snaga koja pravi visak i gura cijeli tim naprijed i hranjenjem napadacckog dijela tima podmuklim loptama
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
seronja je svoj prvi go u ligi baš nama zabioKonzerva je napisao/la:
ma sta god ko pricao, uvijek ce dribler biti mamac za publiku, uvijek je narod volio driblere koji znaju napraviti budale od protivnicki igraca
da ali taj seronja je dosao sa svojim driblinzima i igrama i tehnikom do barcelone i real madrida i treceg mjesta na svjetskom.jestamaji je napisao/la:seronja je svoj prvi go u ligi baš nama zabioKonzerva je napisao/la:
to mu je bila prva tekma za dinamo
Trenutno korisnika/ca: sakahuligana i 10 gostiju.