UFC

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Tko je prema vašem mišljenju GOAT:

Khabib
98
63%
Jon Jones
41
26%
GSP
13
8%
neko drugi (navest tko)
4
3%

Ukupno glasova: 156

brajla95
Kontakt:

Re: UFC

Post Postao/la brajla95 » 24 jul 2010, 18:46

za ovaj turnir znali neko imali jos karata za veceras ? i imali mozda kupiti veceras pred dvoranom? molim vas brz odgovr

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 jul 2010, 01:54

Kada je ovaj spektakl u Zetri,zar nije trebao biti veceras?Ni na Tv-u prenos,ni na SS.ba nikakav izvestaj. :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 04 avg 2010, 00:07

Nekoliko strašno dobrih informacija u zadnje vrijeme dolazi iz UFC-a:
1.UFC se ponovno vraća u Njemačku(Oberhausen)
2.Mirko najvjerovatnije nastavlja karijeru i prvi slijedeći nastup možda bude već u Oberhausenu
3.Na vidiku je najbolja borba otkad postoji MMA(UFC) Silva-GSP (ja bih još tu dodao Cain-Cigano)
4.UFC niakd bliži dovođenju Fedora, u idućoj godini Fedor vjerovatno u UFC

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 07 avg 2010, 01:47

[youtube][/youtube]

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 09 avg 2010, 22:41

Shogun je napisao/la:Nije mi ga vala nimalo zao. Cak naprotiv, drago mi je sto je Anderson na kraju izvukao pobjedu. Sonnen je mjesecima serendao kako ce baciti Andersona na ledja i 25 minuta neprikidno lupat'. Gledao sam borbu preko sopcasta i mogu reci da je Sonnen bio odlican. Ispostovao je price koje je brbljao zadnjih par mjeseci. Vidjeti cemo kako ce se rematch zavrsiti...
Ne gotivim ni Silvu ni Sonnena, al sam ipak bio na strani Sonnena, jer me ona glumatanja, pećenje Silve nenormalno nervira. A definitvno mi se nenormalno zgadio nakon onog majmunisanja protiv Maie. Sonnen je svu svoju priču opravdao u oktagonu i jbg sudbina se poigrala s njim i onako izgubio. Zaslužio je pobjedu 100%, al jbg :| Nadam se da će ga Sonnen u rematchu slomiti, il možda neko drugi :roll:

Big Country... koji je ono kralj :D

Shogun
Kontakt:

Post Postao/la Shogun » 10 avg 2010, 22:59

Strauss je napisao/la:
Shogun je napisao/la:Nije mi ga vala nimalo zao. Cak naprotiv, drago mi je sto je Anderson na kraju izvukao pobjedu. Sonnen je mjesecima serendao kako ce baciti Andersona na ledja i 25 minuta neprikidno lupat'. Gledao sam borbu preko sopcasta i mogu reci da je Sonnen bio odlican. Ispostovao je price koje je brbljao zadnjih par mjeseci. Vidjeti cemo kako ce se rematch zavrsiti...
Ne gotivim ni Silvu ni Sonnena, al sam ipak bio na strani Sonnena, jer me ona glumatanja, pećenje Silve nenormalno nervira. A definitvno mi se nenormalno zgadio nakon onog majmunisanja protiv Maie. Sonnen je svu svoju priču opravdao u oktagonu i jbg sudbina se poigrala s njim i onako izgubio. Zaslužio je pobjedu 100%, al jbg :| Nadam se da će ga Sonnen u rematchu slomiti, il možda neko drugi :roll:

Big Country... koji je ono kralj :D
Slazem se u potpunosti sto se tice Silve. Ja licno sam gotivio Silvu, ali mi se zgadio malo upravo zbog tog "majmunisanja" u mecu protiv Maie. Ipak mi je jos uvijek jedan od drazi boraca a pogotovo kad se bori protiv kretena kao sto je Sonnen. Mislim da je dobro sto ga je Sonnen tako nalupao. Sonnen ga je probudio i pokazao mu da nije nedodirljiv i da ne smije podcijenjivati protivnike.

Svaka cast Nelsonu. Big Country je izdrzao punih 15 minuta sa Juniorom. Niko nije do sad vidio kraj trece runde u borbi sa Juniorom. Drago mi je sto je Dos Santos dobio borbu jer smatram da je on jedini zajedno sa Carwinom i Cainom koji moze razbiti onog glavonju Lesnara.

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 16 avg 2010, 02:08

Shogun je napisao/la:Svaka cast Nelsonu. Big Country je izdrzao punih 15 minuta sa Juniorom. Niko nije do sad vidio kraj trece runde u borbi sa Juniorom. Drago mi je sto je Dos Santos dobio borbu jer smatram da je on jedini zajedno sa Carwinom i Cainom koji moze razbiti onog glavonju Lesnara.
Fkt šta je sve izdržao. JDS je po meni favorit borio se portiv Carwina, Caina il Brocka. Jednostavno imam osjećaj da je nepopjediv. Opet moje simpatije u teškoj pripadaju Cainu i nadam se da će ih sve dobro izudarati... 8-)

Mir vs Cro Cop 8-)
Neizvjenso će pravo biti, pobjednik u ovoj borbi bi koliko toliko vratio samopuzdanje i vratio se na stare staze slave. Navijat ću za Cro Cop-a zbog direktnih prenosa na nova tv :mrgreen:

EDIT
80% sam ih prepoznao. Ortiz je daleko najsmješniji i W.Silva :mrgreen:

[youtube][/youtube]

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 16 avg 2010, 02:13

Strauss je napisao/la:
Shogun je napisao/la:Svaka cast Nelsonu. Big Country je izdrzao punih 15 minuta sa Juniorom. Niko nije do sad vidio kraj trece runde u borbi sa Juniorom. Drago mi je sto je Dos Santos dobio borbu jer smatram da je on jedini zajedno sa Carwinom i Cainom koji moze razbiti onog glavonju Lesnara.
Fkt šta je sve izdržao. JDS je po meni favorit borio se portiv Carwina, Caina il Brocka. Jednostavno imam osjećaj da je nepopjediv. Opet moje simpatije u teškoj pripadaju Cainu i nadam se da će ih sve dobro izudarati... 8-)
Sto li svi mrzite Brocka. :) :)
A sto se tice eventualnog meca Mir vs Cro Cop, nadam se Mirkovoj pobjedi, ali mislim da ce do toga tesko doci, al eto.

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 16 avg 2010, 02:34

The Game je napisao/la:
Strauss je napisao/la:
Sto li svi mrzite Brocka. :) :)
A sto se tice eventualnog meca Mir vs Cro Cop, nadam se Mirkovoj pobjedi, ali mislim da ce do toga tesko doci, al eto.
Pa nisam ja pisao šta želim. Mnogo ja toga želim :mrgreen:
Na UFC 119 se trebali boriti Mir vs Minotaur, al ovaj otkazao zbog povrede i sad najvjerovatnije upada Mirko. Još se čeka službena potvrda. Znači za mjesec dana Mir vs Cro Cop 8-)

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 16 avg 2010, 02:39

Strauss je napisao/la:
The Game je napisao/la: Sto li svi mrzite Brocka. :) :)
Pa nisam ja pisao šta želim. Mnogo ja toga želim :mrgreen:
Na UFC 119 se trebali boriti Mir vs Minotaur, al ovaj otkazao zbog povrede i sad najvjerovatnije upada Mirko. Još se čeka službena potvrda. Znači za mjesec dana Mir vs Cro Cop 8-)
Prevedi :D :D :lol: :mrgreen:
Ne, ne, znam ja da ce se boriti, nego mislim da ce Mirko tesko do pobjede :D

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 26 avg 2010, 19:50

UFC 118 Pre Fight Press Conference

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Shogun
Kontakt:

Post Postao/la Shogun » 28 avg 2010, 23:39

Vozdra raja,

Gledali se UFC veceras? :mrgreen:

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 28 avg 2010, 23:59

Puno pitaš :mrgreen:
Normalno da se gleda :D

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 14 sep 2010, 14:24

UFC 119 Mir VS. CroCop
[youtube][/youtube]

UFC 119: Mirko Crop Cop pre-fight interview
[youtube][/youtube]

UFC 119: Frank Mir pre-fight interview
[youtube][/youtube]

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 16 sep 2010, 16:47

Ultimate Insider Ep. 7: Go behind the scenes with Vitor Belfort as he watches Anderson Silva take on Chael Sonnen. Also, Jon Fitch schools you in ground-and-pound, and Joe Rogan goes one-on-one with former UFC champ Tito Ortiz.
[youtube][/youtube]

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 20 okt 2010, 03:07

slikaslika

UFC 121 - Lesnar vs. Velasquez
Ultimate Fighting Championship
October 23, 2010
Honda Center
Anaheim, California, United States

Main card
Brock Lesnar vs Cain Velasquez
Jake Shields vs Martin Kampmann
Diego Sanchez vs Paulo Thiago
Tito Ortiz vs Matt Hamill
Brendan Schaub vs Gabriel Gonzaga

Preliminary card (Spike TV)
Court McGee vs Ryan Jensen
Patrick Cote vs Tom Lawlor

Preliminary card
Mike Guymon vs Daniel Roberts
Sam Stout vs Paul Taylor
Chris Camozzi vs Dong Yi Yang
Jon Madsen vs Gilbert Yvel

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 24 okt 2010, 23:54

Brock is down :P
Zadnja izmjena: Strauss, dana/u 05 dec 2010, 03:14, ukupno mijenjano 1 put.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 okt 2010, 16:09

Izgleda da ga je posteno izuo. :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 07 nov 2010, 01:41

Upotpunosti zasluzena pobjeda Velasqueza ! Nek ga je razbio ... dok je ulazio nesto razgrce drotove oko sebe hu ha .... ubi ga Cain nije lik znao sta ga je snaslo.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 19 jan 2011, 23:42

Gledam veceras ovaj MMA i smorih se od dosade, valjanje i valjanje, nigdje pravog udarca,.. Zadnji mec odradise izvjesni Vudli i neki Belgijanac kojem sam u medjuvremenu zaboravio ime, ali sam zapamtio da je porijeklom iz Libana. Vidi se da su momci eksplozivni, u K1 bi prstalo na sve strane, bilo bi mnostvo dobrih udaraca, ali u ovih 15 minuta nisam vidio postenog udarca, vljaju se, valjaju,... Ne znam sta je UFC, ali ako je kao MMA, onda je teski smor. Uz to su mi nekako odvratni udarci na zemlji, nije nikako 'viteski'. U prinicipu, po ovakvim pravilima, uvijek ce dominirati masivniji igraci sa dobrim hrvackim sposobnostima. Tehnika je u drugom planu. Ne znam sta znaci MMA, niti UFC,.. Je l' to isto? Kakva je razlika?

Cudi me da na forumu nema poklonika K1, koji je po meni neuporedivo zanimljiviji, iako mi je glupa selekcija i nacin na koji borci dolaze na finalni turnir.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.