Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Ne znam stvarno koliko je on potreban Barci, pametniji su oni od Reala koji je vec pokusao slicnu pricu sa hrpom mega zvijezda u ekipi, jedino ako Neymar odluci zbrisati iz Barce... ali dugo ima do toga a opcija tona. Ako se,ne plasiramo u LP moguce da se taj transfer oduzi ili propadne ali, realno, I Pogba te Ibra su dosli kada nismo igrali LP.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Vrlo vazno, dal su pratioci spremni istresti toliku odstetu, kakav im je platni plafon te da li je taj profil i pozicija prioritet.
Enriqe vjerovatno napusta klub tak da msm kak ce biti izmjesane karte glede statusa nekih prvotimaca, pa sam ih upavo iz tog razloga i pomenuo.
Pogba, gledno kroz prizmu 90 milki nije bio na radaru najjacih, a Ibra zbog omjera godina naspram primanja, jer prednjacimo i u tom segmentu (5 igraca iznad 200k, racunajuci vec sada bivseg Bastija).
Naravno u ovim uvjetima i sa ovom finans snagom sasvim opravdani potezi.
Ipak, svi znamo sto jedan klub gubi u slucaju propustene lp a takodjer znamo da ce Adidas eventualnim kiksom napraviti rez sa 75 na 52 milina godisnje, a to opet u konacnom proracunu nisu zanemarive cifre pogotov u tom nadmetanju. Sve ovo u slucaju da kiksamo a msm da cemo tesko gledati taj scenario, jer imamo igru i top managera.
Pozitivna stvar sto je ovom cistkom oslobodjeno blizu 400k, ali treba tu barem jos jedan stoper, dm i eventualno lb.
Enriqe vjerovatno napusta klub tak da msm kak ce biti izmjesane karte glede statusa nekih prvotimaca, pa sam ih upavo iz tog razloga i pomenuo.
Pogba, gledno kroz prizmu 90 milki nije bio na radaru najjacih, a Ibra zbog omjera godina naspram primanja, jer prednjacimo i u tom segmentu (5 igraca iznad 200k, racunajuci vec sada bivseg Bastija).
Naravno u ovim uvjetima i sa ovom finans snagom sasvim opravdani potezi.
Ipak, svi znamo sto jedan klub gubi u slucaju propustene lp a takodjer znamo da ce Adidas eventualnim kiksom napraviti rez sa 75 na 52 milina godisnje, a to opet u konacnom proracunu nisu zanemarive cifre pogotov u tom nadmetanju. Sve ovo u slucaju da kiksamo a msm da cemo tesko gledati taj scenario, jer imamo igru i top managera.
Pozitivna stvar sto je ovom cistkom oslobodjeno blizu 400k, ali treba tu barem jos jedan stoper, dm i eventualno lb.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Jozun u Zagrebu 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ma, ključno je da se LP izbori. Mislim i da Ibrino produženje od toga zavisi.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
A sta će Perisic i gdje da mu igra dragi Mou, da izbaci možda Martiala da ga stavi na desnu stranu on sve sto je dobrog uradio jeste po lijevoj strani, ne kontam imal ko pametan da mi pojasni gdje on vidi perisica, ako ovo nije patka možda je došao nekog dr gledat, ono bas toliko
Perisic bitan lik i tražen on ide baš zbog toga u zagrebu
MOŽE NEKO DA ME PROSVJETLI I NAPISE KOLIKO BI OVO BILO PAMETNO
Perisic bitan lik i tražen on ide baš zbog toga u zagrebu
MOŽE NEKO DA ME PROSVJETLI I NAPISE KOLIKO BI OVO BILO PAMETNO
Pa bolje bi prosao u Manchesteru Jovan Perisic.
Cuj Ivan Perisic.
Cuj Ivan Perisic.
Nadam se da ćemo zaobići Perišića. Dobar igrač, dobar je s loptom, ali nije kalibar za United, a nije vrijedan 40 miliona. Mada mislim da je daleko od istine priča da je došao njega gledati.
Edit: Perišić čak nema pravo nastupa večeras, ali ipak novinari pišu da je došao da ga gleda
Edit: Perišić čak nema pravo nastupa večeras, ali ipak novinari pišu da je došao da ga gleda
Zadnja izmjena: Nitro, dana/u 24 mar 2017, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Perišić ne igra radi kartona, a Mourinho je sigurno znao za to. Tako da..
Pa realno koji vrag imas ici gledati Perisica? Majku mu ne radi se o anonimusu sa 18 godina pa potrebno skautiranje. Mozda covjek hoce licno zavrsiti transfer I pobijediti konkurenciju na ovaj nacin.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Pa novinari ne pisu da je dosao da gleda Perisica vec da se sastne sa njim i pravo odgleda tekmu
A ako kupi ovu ublehu za 40 miliona onda je bas Mou skinuo sa pameti,on u Italiji ne dominira protiv Crotonea a da igra u Engleskoj,kad sam gledao sad protiv Torina smjesno sta lik radi 4 sanse prebaci trbine,ma prosjek igrac a ako je otisao zbog tamo nekog prosjeka licno da se vidi sa njim onda tesko nama,opet se nadam da je otisao nekog dr gledat iz Ukraine hehe
Opet kazem gdje da igra lik,koju poziciju umjesto koga
A ako kupi ovu ublehu za 40 miliona onda je bas Mou skinuo sa pameti,on u Italiji ne dominira protiv Crotonea a da igra u Engleskoj,kad sam gledao sad protiv Torina smjesno sta lik radi 4 sanse prebaci trbine,ma prosjek igrac a ako je otisao zbog tamo nekog prosjeka licno da se vidi sa njim onda tesko nama,opet se nadam da je otisao nekog dr gledat iz Ukraine hehe
Opet kazem gdje da igra lik,koju poziciju umjesto koga
-
reddevil96
- Kontakt:
Mozda je išao pricati s Modrićem 
Perišić je messi za younga i lingarda
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa to se slazem,al isto tako je za klupe jer su i ta 2 na klupireddevil96 je napisao/la:Mozda je išao pricati s Modrićem
A možda oće Kalinića 
Pa po meni logicnije nego ovog da dovede,Kalinic kao rezerrva Ibri mozeLillard je napisao/la:A možda oće Kalinića
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Mozda hoce onog Jarmolenka. 
Na ovoj tekmi jedini koji vrijedi je Modric a on je nedostupan,tako da moj Mou bolje da si kakvu zenu natezao neku tu ganjao igrace koji nisu za velike stvari,izlet koji nikom nije jasan al et vidjet cemo sto mu je ovo trebalo
Modric sto kazes jedini WC igrac ostali ni blizu sem Rakitica.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
-
reddevil96
- Kontakt:
Modric i Rakitić su wc igraci i imaju mjesta u svakom klubu pa i kod nas, Perišić bi nam dobro dosao jer igra podjednako dobro s obje noge i definitivno je upgrade u odnosu na lingarda i younga i poslužio bi većoj rotaciji i zamjeni za martiala i mikhia
Brozovica kazu dosao gledati 
Kakav Perisic zasto dovoditi igraca na poziciji na kojoj se i sam Jose zalio da smo prenatrpani i plus 40mil
Kakav Perisic zasto dovoditi igraca na poziciji na kojoj se i sam Jose zalio da smo prenatrpani i plus 40mil
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.