Slažem se da se neće vratiti u Ferrari, ali ako je poslije svega što se izdešavalo 2007., ponovo završio u Dennisovoj ekipi, onda je sve moguće kad su takve stvari u pitanjuirfo je napisao/la: Za ferarri posebno nema sanse zbog marchionnea jer su se za vrijeme razlaza a posebno poslije razlaza nagovorili svasta jedan drugom, marchionne ga je bukvalno zamrzio i tako da nema nikakve sanse dok je on u ferrariju da se alonso vrati, a on ce ostati u ferrariju jos dugi dugi niz godina, tako da tu nema nikakvih sansi.
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Formula 1
Alonso će u penziju iste sekunde kada ova sezona završi. Citirajte me 26. novembra 

Nije bas ista situacija, proslo je dosta godina od tad, i na kraju se ispostavilo da i nisu u tako losim odnosima on i Dennis, medjutim ovo vamo su italijani, uzarene glave, ne zaboravljaju oni toDonnie Darko je napisao/la:
Slažem se da se neće vratiti u Ferrari, ali ako je poslije svega što se izdešavalo 2007., ponovo završio u Dennisovoj ekipi, onda je sve moguće kad su takve stvari u pitanju
I nije samo se sa Marchioneom posvadjao vec i sa ostatkom iz vrha ferrarijeve hijerarhije, i on je samo rekao da je previse ostao tamo i da je trebao davno otic, naravno sve je u zivotu moguce ali njegov povratak u italiju je skoro pa nemoguc
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Večeras u 2 počinje.
Mora se pogledati, nema druge. Zaželio sam se kao ni jedne godine..
Mora se pogledati, nema druge. Zaželio sam se kao ni jedne godine..
Sabrine mi moje!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta cu se zazelit, eto koja godina da ima jedna i pol ekipa koja moze da uzme titulu. Sto je u biti 3 vozaca koja se bore 

Catch me if you can
Mogu reci da sam preko 15sezona redovno gledao svaku utrku. Planirao sve po formuli. Zadnjih evo 2,3 sezone pratim ali ne pretjerano, dominacija Mercedesa je ucinila svoje. Imam namjeru da ovu sezonu ispratim sto vise
Povratak Ferarija bi valjao iz mnogo razloga. Nadam se dobroj sezoni.
Max Allegri
Eh evo kreće sezona da vidim bolide ove nove 
Znao sam da ce opet biti osjetna razlika
haj vidjeti cemo dalje, recimo pocetnika sreca 
vidim Mercedes odlucio da izvadi vrece cementa iz bolida

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Jutros pogledao zadnjih 40-tak minuta drugog treninga.
Ista meta isto odstojanje, bar po viđenom.
Hamilton dominirao, Botasu će trebati možda malo vremena da se snađe, pa da preuzme to sigurno drugo mjesto.
Ferrari malo bolji u drugoj sesiji.
Vidjećemo sutra i prekosutra, ali ako se po jutru dan poznaje...
Ista meta isto odstojanje, bar po viđenom.
Hamilton dominirao, Botasu će trebati možda malo vremena da se snađe, pa da preuzme to sigurno drugo mjesto.
Ferrari malo bolji u drugoj sesiji.
Vidjećemo sutra i prekosutra, ali ako se po jutru dan poznaje...
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Bice bolidi brzi od ovoga jos 2-3 sekunde, nitsa se jos uvijek ne zna
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ma od 2007. godine Alonso je taj koji najvise zajebava sam sebe.Iako konstantno govori i da je zadovoljan sa ove dvije titule,dobro zna da je na kontu vrlo lako mogao da ima 4 ili 5 komada da se te 2007. vise bavio voznjom nego tamo nekim stvarima iza kulisaDonnie Darko je napisao/la:Alonso će u penziju iste sekunde kada ova sezona završi. Citirajte me 26. novembra
Slažem se da se neće vratiti u Ferrari, ali ako je poslije svega što se izdešavalo 2007., ponovo završio u Dennisovoj ekipi, onda je sve moguće kad su takve stvari u pitanjuirfo je napisao/la: Za ferarri posebno nema sanse zbog marchionnea jer su se za vrijeme razlaza a posebno poslije razlaza nagovorili svasta jedan drugom, marchionne ga je bukvalno zamrzio i tako da nema nikakve sanse dok je on u ferrariju da se alonso vrati, a on ce ostati u ferrariju jos dugi dugi niz godina, tako da tu nema nikakvih sansi.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Nadam se da su ovi treninzi pokazatelj kakvu ćemo gledati sezonu. Iako je utrka apsolutno nešto drugo. Hamilton je recimo poznat po lošim startovima u utrci i mogao bi imati problema
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Na zapadu nista novo.
Kakva je ubleha Bottas, pola sekunde sporiji.
Vrati se Nico, sve ti je oprosteno.
Kakva je ubleha Bottas, pola sekunde sporiji.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sačekaj kvalifikacije, ovo do sada ne znači mnogo. Bit će oko 0.2 sekunde sporiji od Hamiltona.Jeftha je napisao/la:Na zapadu nista novo.
Kakva je ubleha Bottas, pola sekunde sporiji.![]()
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
jbt ko traktor pri upshiftu
To minimise the oscillations, Alonso and Vandoorne have been asked to change gear in a different rev range, which is costing some laptime
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Podsjeca me na jedan crveni bolid sa jedne F1 igricemiki_92 je napisao/la:jbt ko traktor pri upshiftu![]()
To minimise the oscillations, Alonso and Vandoorne have been asked to change gear in a different rev range, which is costing some laptime
Hoće li to biti jedino preticanje McLarena ove sezone?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.