FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ako bude potrebno ne libiti se da otkažemo i utakmicu protiv Slobode. U zavisnosti od oporavka naravno.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Utakmica otkazana nisu se otravali samo nasi igraci nego i igraci osjeka
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- Neandertalac
- Kontakt:
Jbo im eu mater. Ostane mu kila nečega što košta max 200 kuna i da se ne baci shebe te ovako. Standardni balkan.maldini3 je napisao/la:Utakmica otkazana nisu se otravali samo nasi igraci nego i igraci osjeka
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 25 mar 2017, 11:33, ukupno mijenjano 1 put.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Kakav je to hotel sabana vam .
Nadati se da nije sta ozbiljnije i da ce se sto prije vratiti u trenažni proces.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- Neandertalac
- Kontakt:
Neće se svi u isto vrijeme oporaviti. Neko možda već sutra bude bolje a neko za sedam dana u zavisnosti od imuniteta. Kako god, sigurno da će nas ovo izbaciti iz ritma, poništiti neke stvari u fizičkoj spremi i za ozbiljne napore, trebat će vremena da se u potpunosti oporave.
Nije to kao mi kada se razbolimo pa ne možemo na terminu igrati ali već iduće sedmice kao malo trčkaramo.
U piqku materinu!
Nije to kao mi kada se razbolimo pa ne možemo na terminu igrati ali već iduće sedmice kao malo trčkaramo.
U piqku materinu!
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
I ja mislim da bi odma trebali trazit odgodu bar za nedjeljuNeandertalac je napisao/la:Ako bude potrebno ne libiti se da otkažemo i utakmicu protiv Slobode. U zavisnosti od oporavka naravno.
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Znači svi osim Bekrića i Hasanovića otrovani. Pored njih dvojice imamo još Miroslava, Musu i Žerića zdrave, jer nisu bili sa ekipom. Fali nam još šest igrača i da imamo početnih 11 za Slobodu.
Kad nemoze Niko moze treca sila **** vas Osjek fol Evropa **** obicna.Otkazat tekmu otkazat otvaranje tribune otkazat seriju radi tamo nekog salaskog krkana koji je uvalio nesto pokvareno usta ga J*** ko je god.
Nedjelja bi svakako bila bolja, a najavljuju i neku kišu za subotu naveče.jasan je napisao/la:I ja mislim da bi odma trebali trazit odgodu bar za nedjeljuNeandertalac je napisao/la:Ako bude potrebno ne libiti se da otkažemo i utakmicu protiv Slobode. U zavisnosti od oporavka naravno.
Svakako, sad im je svaki dan vazan, a ne vidim razlog da savez ne ispostuje. A bas se sad ovo moralo desit, i ako pomjerimo na nedjelju valja opet u srijedu igrat.
U nedjelju ubaciti petoricu zdravih da igraju: Bekrić, Hasanović, Musa, M.Stevanović i Žerić. Nekim ključnim igračima dati više vremena za oporavak, da budu spremni za Zrinjski.jasan je napisao/la:Svakako, sad im je svaki dan vazan, a ne vidim razlog da savez ne ispostuje. A bas se sad ovo moralo desit, i ako pomjerimo na nedjelju valja opet u srijedu igrat.
Tako nesto a i za nadat se je da ce bar neki od ovih ranjenika bit spremni za Slobodu.ZaZelju je napisao/la:U nedjelju ubaciti petoricu zdravih da igraju: Bekrić, Hasanović, Musa, M.Stevanović i Žerić. Nekim ključnim igračima dati više vremena za oporavak, da budu spremni za Zrinjski.jasan je napisao/la:Svakako, sad im je svaki dan vazan, a ne vidim razlog da savez ne ispostuje. A bas se sad ovo moralo desit, i ako pomjerimo na nedjelju valja opet u srijedu igrat.
Al nmg da vjerujem zbog cega mi pored ovakvog rostera u najbitnijem dijelu sezone moram krpit sastav, pa da je zbog kartona pa hajd. Kud nisu prelezali u Sa ovosedam dana bolje bi bilo.
Ako nije salmonela nece biti nekih vecih problema sa oporavkom 2-3 dana i bice sve ok. Ali ako bude salmonela onda smo u velikom problemu
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Odmah se treba vratit za Sarajevo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nije od hrane već od vode koju su pili na stadionu sa česme.

- Neandertalac
- Kontakt:
Osnovna stvar. Voda, minerali, elektroliti i piqke materine. Da ne pričamo o prevenciji. Jao jaoarelinho je napisao/la:Nije od hrane već od vode koju su pili na stadionu sa česme.![]()
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Koji djavo ih je tjerao da piju tu vodu ? Joj.
Bas sad kad smo na -1 se dogodi ovo da nam je haman cijeli tim otrovan + oni juniori.
Bas sad kad smo na -1 se dogodi ovo da nam je haman cijeli tim otrovan + oni juniori.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Jos gore cuj sa cesme nisi u Mehinoj Luci pa da pijes sa cesme imaju valjda flasirane vode izbacimi ovo zivku moram ic popit pivku.