Đani je pjevacBesic je napisao/la:Đani je takođe CF
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: U-21, U-19, U-17
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
phily je napisao/la:Đani je pjevacBesic je napisao/la:Đani je takođe CF

Salcin danas donosi pobjedu!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Gollllllllll je!sajo10 je napisao/la:GOOOL!
Sta nam odg izmedju Slo-Eng?
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Pobjeda Engleske,bar po meni.Elddar je napisao/la:Sta nam odg izmedju Slo-Eng?
FK Sarajevo !
Evo i Engleska povede, odlicno!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Vode englezi. S pobjedom danas osigurali su mjesto na sampionatu, sto znaci da bi protiv nas mogli malo opustenije igrati..
Trenutno stanje:
Engelska 6p
BiH 4p
Slovenija 1p
Ceska Republika 0p
Trenutno stanje:
Engelska 6p
BiH 4p
Slovenija 1p
Ceska Republika 0p
Sto ubjedljivija, zbog gol razlikebadel62 je napisao/la:Pobjeda Engleske,bar po meni.Elddar je napisao/la:Sta nam odg izmedju Slo-Eng?
Pa 2 ekipe idu dalje?sajo10 je napisao/la:Vode englezi. S pobjedom danas osigurali su mjesto na sampionatu, sto znaci da bi protiv nas mogli malo opustenije igrati..![]()
Trenutno stanje:
Engelska 6p
BiH 4p
Slovenija 1p
Ceska Republika 0p
Pa ja, Engelska s pobjedom danas je osigurala u najgorem slucaju drugo mjesto (jer je Portugal i dalje najgora drugoplasirana ekipa s jednim bodom). Tako da protiv nas bi mogli igrati i sa drugim timom sto se njih tice.Elddar je napisao/la:Pa 2 ekipe idu dalje?sajo10 je napisao/la:Vode englezi. S pobjedom danas osigurali su mjesto na sampionatu, sto znaci da bi protiv nas mogli malo opustenije igrati..![]()
Trenutno stanje:
Engelska 6p
BiH 4p
Slovenija 1p
Ceska Republika 0p
Ma samo pobjediti danas, pa cemo vidjeti dalje kako i sta...
Ekstrica onda
Evo 2-0 Englezi
Kako jedan bod, ne racuna se utakmica sa posljednim ?sajo10 je napisao/la:Pa ja, Engelska s pobjedom danas je osigurala u najgorem slucaju drugo mjesto (jer je Portugal i dalje najgora drugoplasirana ekipa s jednim bodom). Tako da protiv nas bi mogli igrati i sa drugim timom sto se njih tice.Elddar je napisao/la:Pa 2 ekipe idu dalje?sajo10 je napisao/la:Vode englezi. S pobjedom danas osigurali su mjesto na sampionatu, sto znaci da bi protiv nas mogli malo opustenije igrati..![]()
Trenutno stanje:
Engelska 6p
BiH 4p
Slovenija 1p
Ceska Republika 0p
Ma samo pobjediti danas, pa cemo vidjeti dalje kako i sta...![]()
FK Sarajevo !
Sve nam ide u prilog , samo da je izdrzat do kraja . Englezi nece srrljat valjda a i Slovenci ce morat natrpat cehe da prodju ako mi izgubimo 10 , dobro bi bilo posto je Engleska najkvalitetnija stvarno da daju makar jos jedan Sloveniji
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Opaa U19 na korak do plasmana na EURO, a evo i U17 nije daleko samo da je Cehe dobiti, a onda protiv engleza i bod ganjati

I onda ce nam Hrvati i Srbi ukrast po repke jer jos uvjek imamo starce koji odgajaju djecu da je druga drzava vaznija od njegove .FoSte95 je napisao/la:Opaa U19 na korak do plasmana na EURO, a evo i U17 nije daleko samo da je Cehe dobiti, a onda protiv engleza i bod ganjati![]()
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!