E jbt, NY bez pola ekipe, katastrofa. Ja pogodio DeMara 30+ i BRO-PHO U228.50, ostao samo ovaj kontrahendi, SAS-MEM singlirao na drugom tiketu ali ne veliki ulog. Ali nije neka lova, dobitak 40E tako da nema puno smisla ni graditi a i hendi narastao vec. Melu tek druga utakmica ove sezone da ne igra ako sam dobro cuo komentatora.jajce123 je napisao/la:Ma mora otici u under Phoenix hahabvb je napisao/la:Eto i ja gore napissah under, editovano 2-3 minute prije tvog posta.jajce123 je napisao/la:I još mi je zapelo za oko Broklyn-Phoenix manje od 226,5 koševa jer igrači igraju samo za svoju statistiku tako da su napadi loši i ne vidim način da pređu tu granicu.Znaci ide 240+.
A znam da ti se ne svidja under Memphis, ti ih izgleda volis over odigrat u zadnje vrijeme, ja ih i dalje furam under, osim protiv 4-5 ekipa.
Općenito ne volim Spurse igrati zbog Popovicha jer najbolji je trener svih vremena a izgubio je protiv Memphisa prije 3 dana,ne bi iznenadilo da ih večeras taktički nadmudri da utakmice bude gotova nakon 30 minuta i onda zbog BO ode u over

Edit:Jbg, prodje sve, a ja imao +14.5 na NY, nisam imao na ponudi 15.5.