FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zagor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zagor » 09 avg 2010, 20:16

rumbalija je napisao/la:
Zagor je napisao/la:"Možemo mi dotući Genk u ovom susretu...Turković, sam je Muharemović, potpuno je sam Muharemović, Muharemović i DVA - JEDAN vodi Sarajevo na Kristal Areni u Genku !!!.....Bros je mislio da će Sarajevo pobjediti sa 3:0." :D
Od prošlosti se ne živi
Al lijepo je da se malo prisjetimo !!! ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 09 avg 2010, 20:18

rumbalija je napisao/la:
Zagor je napisao/la:"Možemo mi dotući Genk u ovom susretu...Turković, sam je Muharemović, potpuno je sam Muharemović, Muharemović i DVA - JEDAN vodi Sarajevo na Kristal Areni u Genku !!!.....Bros je mislio da će Sarajevo pobjediti sa 3:0." :D
Od prošlosti se ne živi
Na svaki nacin pokusavaju da umanje mozda i najveci uspjeh bh klubova :evil:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 avg 2010, 20:23

Neocekivano smo kiksali prvu utakmicu ali slijede tri domace tekme gdje moramo uzeti 9 bodova i prikljucit se vrhu 8-) 8-)

Prva je utakmica bila,nova ekipa i sve to....ako dobiju naredne 3 domace vratit ce poljuljani optimizam i povjerenje navijacima i to je to....samo polako..tek je jedna tekma iza nas

evo i lede je potpisao..hota se ceka...dok se ekipa jos uigra bicemo jaci za 30% bar....ove tri tekme koje imamo na kosevu su mozda i presudne za nastavak sezone,prvo na psiholoskom planu jer znamo kakve su nase ambicije a ekipa bi vec imala kontinuitet utakmica i dobrih rezultata za nastavak sezone...

Znaci prvi korak je sloboda koja je nekad znala dobro odigrat na kosevu,pogotovo zadnje 3-4 sezone ali bez vecih uspjeha uglavnom...

1995/96 - 5:1 (Herco 2, Uščuplić 2, Ušanović)
1996/97 - 2:2 (Smječanin 2)
1997/98 - 1:0 (Granov) - KUP
1997/98 - 0:0
1998/99 - 2:0 (Smječanin, Uščuplić)
1999/00 - 4:0 (Hota, Krupinac, Gogalic, Jusufbegović)
2000/01 - 2:0 (Ferhatović, Ferhatović)
2001/02 - 2:1 (Osmanhodžić, Šaranović)
2002/03 - 2:0 (Škoro, Krupinac)
2003/04 - 3:0 (Škoro 2, Pehlić)
2004/05 - 2:0 (Osmanhodžić, Berberović)
2005/06 - 2:0 (Šarić, Mačkić)
2006/07 - 1:1 (Maksumić)
2007/08 - 2:1 (Raščić, Muharemović)
2008/09 - 2:1 (Obuća 2)
2009/10 - 1:1 (Hadžić)

Bilo kakva pobjeda bi valjala u ovom trenutku..i idemo korak po korak

SARAJEVO SAMPION 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 09 avg 2010, 20:28

E ovako nazalsot nisam bio u Sa pa tako i na utakmici ali sam od raje sto je bila otprilike saznao sta i kako su igrali, i ono sto sam govorio je to da nam je hitno potreban napadac,pusti ti i todorovica i kojasevica al kad si deficitaran na jednoj poziciji i nikog ne dovodis na toj poziciji a s druge strane dovodis igrace na kojima imas kakve takve i tu ih gomilas i onda pomjeras igrace na nepririodne njihove pozicije onda ti se desi ovo sto se deslio da se ljudi ne znaju sastavit sa loptom tj. akcijom jer svak ko je ikad igrao fudbal profesionalno zna da ipak treba jedan period adapatacije igraca na pozociju na kojoj nije nikad igrao, ,e to je sto ja zamjeram i MV i Blekicu al ipak ja sam optimistican i ljudi ovo je tek pocetak jest kiks da ovakvu slaviju nismo klepili nikad zreliju al sta ces treba sad ovo akb kuci sve uzet i eto nas u vrh,drago mi sto se lede vratio al ipak malo sam skeptican sto se tice forme jer znam da je dugo bio povrijedjen pa valjda je to sad sve iza njega 8-)
A ovi strumfovi neka se malo okrenu svom klubu ako znaju ko je njihov tim posto vidim neki se plaho prepali sto smo izgubili :roll: :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 09 avg 2010, 21:03

pile87 je napisao/la:Sve se nesto mislim bi li ista pisao al hajd, slavija se bila naguzila bez trenera, bez igraca pravih bez para u totalnom rasulu, drugim rijecima bili su zreli za poraz iz razloga sto su losi a vi ste imali podrsku kao da ste kuci.
ocigledno je da od silnog napuhavanja po medijima nema nista niko nije slijep a znao sam da ce poslije ovoga svi poletiti na mirzu e pa nije mirza problem ove ekipe nego igraci koji su dovedeni i doveli ste tek prvo pojacanje Ledeta postoji mogucnost da i onaj kojasevic bude pojacanje ostali su mrtvi prosjek, dok se konsolidujete proce polusezona nesto vise od sarajeva ocekujem u narednom dijelu sezone pod uslovom da dovedu bar nekog napadaca.
Nadam se da su se nekima koji su bili zaludjeni otvorile oci
Ali nam je pravogodra to sto vi pojma nemate a fol se bavite nasom ekipom i nasim problemima. Mislim, covjek koji je vjerovatno gledao mirzu u 2 utakmice (sumnjam da je vise, eto kazi ako jesi) sebi daje za pravo da govori sta je problem naseg kluba, kakav je mirza kao trener i kakvi su nam igraci. I smjesno, i zalosno :lol: :(

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 09 avg 2010, 21:07

Hairlija je napisao/la:Molio bi sve istinske navijace FKS da razmislaju glavom a ne srcem!
Nemoze nakon jedne utakmice da se zakljuci snaga ekipe.
I ja sam bio siguran da cemo makar izvuci bod al' se izjalovi jbg.

Nakon pet kola se tek moze nesta pricati a do tad......
Jest im gdin. Zijo Blekic ocitao lekciju,nema bodova nema para pa izvoli majcin sine :mrgreen:

Hairlija imali sta za Hotu kako sam sad cuo sutra bi trebao da stavi potpis.

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 09 avg 2010, 21:19

cena je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:Molio bi sve istinske navijace FKS da razmislaju glavom a ne srcem!
Nemoze nakon jedne utakmice da se zakljuci snaga ekipe.
I ja sam bio siguran da cemo makar izvuci bod al' se izjalovi jbg.

Nakon pet kola se tek moze nesta pricati a do tad......
Jest im gdin. Zijo Blekic ocitao lekciju,nema bodova nema para pa izvoli majcin sine :mrgreen:

Hairlija imali sta za Hotu kako sam sad cuo sutra bi trebao da stavi potpis.
NAsi mu ponudili lovu,pola daju na polusezoni,pola na kraju.
ON zeli sve odjednom, tako da je na njemu da odluci
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 avg 2010, 23:08

UPS je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Sve se nesto mislim bi li ista pisao al hajd, slavija se bila naguzila bez trenera, bez igraca pravih bez para u totalnom rasulu, drugim rijecima bili su zreli za poraz iz razloga sto su losi a vi ste imali podrsku kao da ste kuci.
ocigledno je da od silnog napuhavanja po medijima nema nista niko nije slijep a znao sam da ce poslije ovoga svi poletiti na mirzu e pa nije mirza problem ove ekipe nego igraci koji su dovedeni i doveli ste tek prvo pojacanje Ledeta postoji mogucnost da i onaj kojasevic bude pojacanje ostali su mrtvi prosjek, dok se konsolidujete proce polusezona nesto vise od sarajeva ocekujem u narednom dijelu sezone pod uslovom da dovedu bar nekog napadaca.
Ali nam je pravogodra to sto vi pojma nemate a fol se bavite nasom ekipom i nasim problemima. Mislim, covjek koji je vjerovatno gledao mirzu u 2 utakmice (sumnjam da je vise, eto kazi ako jesi) sebi daje za pravo da govori sta je problem naseg kluba, kakav je mirza kao trener i kakvi su nam igraci. I smjesno, i zalosno :lol: :(
Ti se razumijes u fudbal ko mara u kriv ****, i bog me ubio ako znas sta si napisao a kamoli sta si htio reci!
Igraci koje ste doveli kao pojacanja su **** al upotrebljeni jedino i istinsko pojacanje je Lede, bolan pitari koji su bili na tekmi protiv slavije kazu da niste dva pasa svezali ti i onako nisi neko sa kim bi mogao i normalno pisati pa se ja i ne bih upustao u daljnju diskisiju sa tobom.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 10 avg 2010, 00:10

pile87 je napisao/la:
UPS je napisao/la:
Ti se razumijes u fudbal ko mara u kriv ****, i bog me ubio ako znas sta si napisao a kamoli sta si htio reci!
Igraci koje ste doveli kao pojacanja su **** al upotrebljeni jedino i istinsko pojacanje je Lede, bolan pitari koji su bili na tekmi protiv slavije kazu da niste dva pasa svezali ti i onako nisi neko sa kim bi mogao i normalno pisati pa se ja i ne bih upustao u daljnju diskisiju sa tobom.
DAMIR KOJAŠEVIĆ-PIKSI će biti najbolji igrač premijer lige,dobro zapamti to ime.Za jedno poluvrijeme u lukavici je pokazao o kakvom vrsnom igraču i tehničaru se radi ;)

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 10 avg 2010, 00:41

pile87 je napisao/la: Ti se razumijes u fudbal ko mara u kriv ****, i bog me ubio ako znas sta si napisao a kamoli sta si htio reci!
To sam i mislio, solis nam pamet ko je za sta kriv, a nisi utakmice odgledao. I sad ti znas je li mirza kriv ili nije? Je li on dobar za nas ili nije?? pa djete drago smjesan si malo je reci

P.S. Ubuduce kad pomislis da bi trebao ispasti pametan, nemoj to pokusavati na ovoj temi. Mislim, sagovornike je najbolje da potrazis u kakvom vrticu

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 avg 2010, 00:45

UPS je napisao/la:
pile87 je napisao/la: Ti se razumijes u fudbal ko mara u kriv ****, i bog me ubio ako znas sta si napisao a kamoli sta si htio reci!
To sam i mislio, solis nam pamet ko je za sta kriv, a nisi utakmice odgledao. I sad ti znas je li mirza kriv ili nije? Je li on dobar za nas ili nije?? pa djete drago smjesan si malo je reci

P.S. Ubuduce kad pomislis da bi trebao ispasti pametan, nemoj to pokusavati na ovoj temi. Mislim, sagovornike je najbolje da potrazis u kakvom vrticu
OK super ste ekipa i bicete sampioni, nadam se da si sretan!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 10 avg 2010, 00:54

Pa bolja smo ekipa od 2:1 protiv onakve slavije definitivno, sad sto to neko nije u stanju postici to je sasvim druga stvar i problem koji cemo mi rijesiti, ne sekirajte se vi

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 10 avg 2010, 00:57

Samo mi nije jasno zašto je Varešanović tek u nastavku ubacio Kojaševića. Pratio sam ga na treninzima, pa on je vanserijska klasa. Morao je igrati od prve u Lukavici!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 avg 2010, 01:01

UPS je napisao/la:Pa bolja smo ekipa od 2:1 protiv onakve slavije definitivno, sad sto to neko nije u stanju postici to je sasvim druga stvar i problem koji cemo mi rijesiti, ne sekirajte se vi
KO nije u stanju postici?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 avg 2010, 01:02

MinistaR je napisao/la:Samo mi nije jasno zašto je Varešanović tek u nastavku ubacio Kojaševića. Pratio sam ga na treninzima, pa on je vanserijska klasa. Morao je igrati od prve u Lukavici!
Damir je bio rovit,imao je neku sitnu povredu zbog koje je i propustio par treninga,tako da ni Mirza vjerovatno nije zelio da rizikuje da ga gura od pocetka, vodeci se malo i onom ma lahko cemo i bez njega,al eto bi sta bi jbg
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BegA_SA
Kontakt:

Post Postao/la BegA_SA » 10 avg 2010, 01:08

Koji ste vi PACENICI to je za nepovjerovati... Al' boli nas **** crknite ;)

Volio bih da mi neko da objasnjenje zasto ste toliko optereceni gosp. Blekicem?
SARAJEVO=Evropski Jerusalem :P

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 10 avg 2010, 01:15

slika

Jel ovo taj novi dres od polusezone?
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

BegA_SA
Kontakt:

Post Postao/la BegA_SA » 10 avg 2010, 01:16

VanBasten je napisao/la:slika

Jel ovo taj novi dres od polusezone?
Dres jos uvijek nije zvanicno predstavljen. To su samo nagadjanja ;)
SARAJEVO=Evropski Jerusalem :P

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 10 avg 2010, 01:18

dosad je ovaj momak bio pouzdan kad su upitanju insajderske informacije... odlično izgleda, kakogod :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 10 avg 2010, 01:23

Kratko jasno NE!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], OsmanhodzicBuco, rimljanin90 i 42 gosta.