ABd da Vrsajevic i Visca dogodine el classico igrajusiljevac je napisao/la:PINOGLAVI promijeniti ces ti svoje misljenje ubrzo sto se tice tvojih komentara .

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
ABd da Vrsajevic i Visca dogodine el classico igrajusiljevac je napisao/la:PINOGLAVI promijeniti ces ti svoje misljenje ubrzo sto se tice tvojih komentara .
preko 10 clanaka u zadnja dva-tri sata o utakmici sa Gibraltarom, okVirtu4l je napisao/la:Kad bi svi tako razmišljali, bili bi mnogo više sretniji i mnogo manje frustrirani.akisarajevo92 je napisao/la:pazi kako izgleda naslovna na Klixu nakon utakmice sa madafaking Gibraltarom
Rodjen u Sarajevu trenutno zivi u ZagrePupodhum je napisao/la:Odakle je ovaj neki Hodzic,..gdje ovoga levata nadjose?
DevilsAdvocate je napisao/la:Rutinski odradjeno, Bicakcic najbolji na terenu, Hodzic i Cimirot najgori, Visca i Avdija van pozicija i opet svaki po gol i asistencija, idemo dalje, bravo momci
Ubijedjen sam da je sarkazam u pitanju, u suprotnom sumnjam da si gledo utakmicu. HahahaVucevich je napisao/la:Mislim da je Pavlović fino odigrao.
Istina je ali tako je kako jeBenjooJutub je napisao/la:Żalosno je što je navijačima bitniji uspijeh igrača koji dolaze iz Zelje ili Sarajeva od uspijeha reprezentacije. Ja sam mislio da su Zagrebčani komplesaši, a sad sam skontao da većih kompleksaša od Sarajlija nema. Uništavate državu, uništavate reprezentaciju a sad evo i forum jer ste se raširili ko kuga na svaki PDF i samo čekate suparnika da udarite kontru.
Dijaspora ko ih ****jagamu je napisao/la:Ocajno navijanje veceras!! Sve se svodi na to Bosna je sampion i Drzava Bosna.Hajd Bhf i nekako al ovi sto su bili na jugu su katastrofa. U biti u zadnje vreme na BP je navijanje ocajno. Nema dok Robija,Hz,Tm,Ra Fukare ovo ne preuzmu jer ovo je dno dna.
Znas i sam kakav se šljam skuplja u gradu kad igrs reprezentacija. Treba prodaju karata ograniciti na Zenicu,Sarajevo,BL,Mostat,Bihac.jagamu je napisao/la:Ocajno navijanje veceras!! Sve se svodi na to Bosna je sampion i Drzava Bosna.Hajd Bhf i nekako al ovi sto su bili na jugu su katastrofa. U biti u zadnje vreme na BP je navijanje ocajno. Nema dok Robija,Hz,Tm,Ra Fukare ovo ne preuzmu jer ovo je dno dna.
Da nije bilo tog šljama ove reprezentacije ne bi ni bilo. A o dijaspori što loše pričate, i nje da nije bilo ova repka bi bila jedan mali nivo iznad ovih konobara.samocelik je napisao/la:Znas i sam kakav se šljam skuplja u gradu kad igrs reprezentacija. Treba prodaju karata ograniciti na Zenicu,Sarajevo,BL,Mostat,Bihac.jagamu je napisao/la:Ocajno navijanje veceras!! Sve se svodi na to Bosna je sampion i Drzava Bosna.Hajd Bhf i nekako al ovi sto su bili na jugu su katastrofa. U biti u zadnje vreme na BP je navijanje ocajno. Nema dok Robija,Hz,Tm,Ra Fukare ovo ne preuzmu jer ovo je dno dna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.