ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
U priči o tome kako će ko završiti sezonu `race lista` daje jedinu pravu sliku sliku kako ko stoji trenutno. Ne vjerujem ni ja da će se Rafa uključiti u trku, jer za to mu trebaju titule, a mislim da ih neće biti. Ako je u stanju osvojiti tih 8-9k bodova uključit će se u trku, baš kao i svi ostali koji to mogu...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
To jest za race listu. Rafa neće nijedne titule uzeti, ne mere, ne zna.
Ne znam kako će na šljaci igrati, lično sumnjam da može puno toga a kamo li do titule na RG.
Ne znam kako će na šljaci igrati, lično sumnjam da može puno toga a kamo li do titule na RG.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Evo u potpisu nova lista, pratimo korak po korak borbu za No.1 na kraju godine xD
Potpis.shminka je napisao/la:.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sela uzima gemove budućem broj jedan, sramota xD
Sta fali Seli bgt, nemoj da te podsjecam sta je Damiru uradioshminka je napisao/la:Sela uzima gemove budućem broj jedan, sramota xD
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Njemu ne fali ništa, ali Rafi zato svašta xD
Pogledaj ti ovaj poen, ne može Selu da probije a odigrao je 10 vezanih forhenda, katastrofa
Pogledaj ti ovaj poen, ne može Selu da probije a odigrao je 10 vezanih forhenda, katastrofa
Ma katastrofa jasta nego, prvi mec vazda je ovakav na svakom turniru, plus vjetar puse a ovi Selini baloni idu lijevo desno ne mozes ni tajming uhvatit, nek uzme u 2 nek se ne umara i ok jeshminka je napisao/la:Njemu ne fali ništa, ali Rafi zato svašta xD
Grisha se vraca u amater mod, puno toga je uradio u Melbournu sad moze pola godine hladiti muda.
Doktor Griša, velika nada

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Unofficialpage je napisao/la:To jest za race listu. Rafa neće nijedne titule uzeti, ne mere, ne zna.![]()
ZZ
Izvinite,
da li ce biti neki stream za Feku, nisam u mogucnosti da gledam na tv, na poslu sam.
da li ce biti neki stream za Feku, nisam u mogucnosti da gledam na tv, na poslu sam.
Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
- Leonardo da Vinci
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
moj uzor-S.G je napisao/la:Neće idi radi
Prijatelju, ionako moram na pc-u sjediti, tako da mi je svejedno.
Zeljeznicar 1921
- Leonardo da Vinci
- Leonardo da Vinci
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Cekaj da se doktor malo zaleti.moj uzor-S.G je napisao/la:Yeben ovaj negrito
Zeljeznicar 1921
- Leonardo da Vinci
- Leonardo da Vinci
Kako se Rafi otvori auuuu, u finalu je vec, jos ako Nishikori ispadne to je Celendzer zrijeb.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Taman ga najveci uzme jos jednom u finaluEdin TM87 je napisao/la:Kako se Rafi otvori auuuu, u finalu je vec, jos ako Nishikori ispadne to je Celendzer zrijeb.
Veceras je jubilej Nadala, 1000. mec u karijeri igra.
juče buffon, danas rafa, ko je sutra na redu? avdija?bodi123 je napisao/la:Veceras je jubilej Nadala, 1000. mec u karijeri igra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.