Armin Hodžić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Armin Hodžić
Lakapo ba...Decko prvi put u reprezentaciji.Trema, pristisak.... Odvadite 

"Izgorio u zelji" standardno nakon svake utakmice za Hodzica.
Bio je katastrof...oh cekajte on je zeljin igrac. Ma najbolji je bio lol
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- TobeYarabi
- Kontakt:
najveci kloc u istoriji reprezentacije!
Lik je imo najvise suteva. Ko svi zajedno. Znaci da je bio tu barem bajic (na njegovom mjestu) ja dajem glavu da bi zabio barem jedan. Da ne kazem dzeko, bilo bi laganih 8-0
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Da je igrao Bajic umjesto Hodzica ne bi napravio nista vise, i onda bi bila kontra prica, da je igrao Hodzic bilo bi bla bla bla.DeeWa je napisao/la:Lik je imo najvise suteva. Ko svi zajedno. Znaci da je bio tu barem bajic (na njegovom mjestu) ja dajem glavu da bi zabio barem jedan. Da ne kazem dzeko, bilo bi laganih 8-0
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Bekic je klasa za njega !TobeYarabi je napisao/la:najveci kloc u istoriji reprezentacije!
- TobeYarabi
- Kontakt:
slazem se !anti_zli je napisao/la:Bekic je klasa za njega !TobeYarabi je napisao/la:najveci kloc u istoriji reprezentacije!
- Goalgetter
- Kontakt:
Morao je zabiti danas. Zelja i volja je bila tu, imao je dobrih akcija ali nesiguran u finishu, sto mu je u Dinamu u zadnje vrijeme islo sve od ruke. U jednu ruku, mislim da se opet ponavlja prica da ne vrijedi trenutno vise od Ibisevica, i da je Vedo (opet) pokazao da Ara jos mora puno raditi da dostigne njegov nivo.
Standardno nece preostati pljuvanje, ali ne treba se obazirati. I dalje su on i Bajic najbolje opcije poslije Dzeke i Vede i treba im i dalje ukazati povjerenje.
Standardno nece preostati pljuvanje, ali ne treba se obazirati. I dalje su on i Bajic najbolje opcije poslije Dzeke i Vede i treba im i dalje ukazati povjerenje.
Edin Dzeko
Vedad Ibisevic
Milan Djuric
Kenan Kodro
Rijad Bajic
Armin Hodzic
Ovim redosljedom.
Vedad Ibisevic
Milan Djuric
Kenan Kodro
Rijad Bajic
Armin Hodzic
Ovim redosljedom.
Što bi rekli kratko i jasno, ima šlifa, ali mora još pure pojesti.Goalgetter je napisao/la:Morao je zabiti danas. Zelja i volja je bila tu, imao je dobrih akcija ali nesiguran u finishu, sto mu je u Dinamu u zadnje vrijeme islo sve od ruke. U jednu ruku, mislim da se opet ponavlja prica da ne vrijedi trenutno vise od Ibisevica, i da je Vedo (opet) pokazao da Ara jos mora puno raditi da dostigne njegov nivo.
Meni se svidja sto ima taj mangupluk u sebi, kao npr. Dybala.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
I Mandžo zabije gol jednom u deceniji pa je više nego dobar za Juve jer ostavlja srće na terenu. Hodžić je danas bio među najboljima iako se nije upisao u strijelće, nonstop je radio i naprijed i nazad. Ps: nabijem na k**** pitare koje pljuju samo što mali nije jufkaš.
Po čemu je Kodro zaslužio biti ispred Bajića i Hodžića?Lakoste je napisao/la:Edin Dzeko
Vedad Ibisevic
Milan Djuric
Kenan Kodro
Rijad Bajic
Armin Hodzic
Ovim redosljedom.

Odlazi Safete.
Jer je u 156 mečeva dao 29 golova, NAPADAČ 
od toga 16 u trecoj ligi spanije

od toga 16 u trecoj ligi spanije

Piksi dominira
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Re: RE: Re: Armin Hodžić
Još Đurić haha, više mozga ima u mojoj glaviciAeGon099 je napisao/la:Po čemu je Kodro zaslužio biti ispred Bajića i Hodžića?Lakoste je napisao/la:Edin Dzeko
Vedad Ibisevic
Milan Djuric
Kenan Kodro
Rijad Bajic
Armin Hodzic
Ovim redosljedom.
nemac pojma...nazalost i njega i bajica i cocalica cemo gledati oko reprezentacije dok je onaj moljac bude vodio
Hodzic nije uradio ništa efektivno danas ali se primjeti da ima oštrinu i rekao bi bezobraznost koju špici treba da ima. To je nešto sto je npr Ibisevicu uvijek falilo da doda svom talentu da bi bio svjetska klasa. Ne bih Hodzica potpuno otpisao. Možda još iznenadi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
kako izgubljen igrač, vrhunac kad Vršajević stoji na mjestu gdje on treba stajati i bek zabije gol....
fuckin Gibraltaru nije mogao zabit....komično...
fuckin Gibraltaru nije mogao zabit....komično...

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pretjeruju opet neki...
Kakve veze ako nije dao gol...pa komplet utakmica nije odisala ljepotom i nije bilo nekih aman zaman prilika...sta da su usle one 2,3 poluprilike koje je imao, sta biste onda pricali?
Nejse, meni je vaznije od svega sto se vidjelo da itekako ima slifa...i kao sto neko gore rece drskosti...
Ono sto mi se kod njega svidja je jednostavnost i mehkoca s loptom...kako izbaci onog jednog branica na vrh 16...to se ne uci, s tim se radja.
Siguran sam da ce doci njegovo vrijeme...sinoc je izgorio u zelji i to je to.
Kakve veze ako nije dao gol...pa komplet utakmica nije odisala ljepotom i nije bilo nekih aman zaman prilika...sta da su usle one 2,3 poluprilike koje je imao, sta biste onda pricali?
Nejse, meni je vaznije od svega sto se vidjelo da itekako ima slifa...i kao sto neko gore rece drskosti...
Ono sto mi se kod njega svidja je jednostavnost i mehkoca s loptom...kako izbaci onog jednog branica na vrh 16...to se ne uci, s tim se radja.
Siguran sam da ce doci njegovo vrijeme...sinoc je izgorio u zelji i to je to.