Ja jedva cekam onaj sami momenat prije starta,i onu nervozu koja se osjeca u zraku,tremu,euforiju ili sta vec,tesko je to opisati
btw. kakvi prolasci kroz krivine,nerealno izgleda
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Pa mrsko mi ustati jer posljednjih par godina F1 nije nešto. Sada više volim pogledati trku Moto GP nego trku F1.BijelaCokolada je napisao/la:Cuj mrsko mu ustati a sve se prati F1![]()
![]()
![]()
Ja jedva cekam onaj sami momenat prije starta,i onu nervozu koja se osjeca u zraku,tremu,euforiju ili sta vec,tesko je to opisati![]()
btw. kakvi prolasci kroz krivine,nerealno izgleda![]()
To isto mozes dozivjeti i gledajuci snimak, ali naravno da ne znas sta se desilo.BijelaCokolada je napisao/la:Cuj mrsko mu ustati a sve se prati F1![]()
![]()
![]()
Ja jedva cekam onaj sami momenat prije starta,i onu nervozu koja se osjeca u zraku,tremu,euforiju ili sta vec,tesko je to opisati![]()
BijelaCokolada je napisao/la:Cuj mrsko mu ustati a sve se prati F1![]()
![]()
![]()
nemoj sad da ga vracas, vrijeme se pomjera naprijed jedan satMokes je napisao/la:Prosle godine ustao taman da gledam formulu, kad ono vise od pola trke gotovo, jer sam zaboravio da se sat vracao
I na igricama pri ovim brzinama bi proklizao sa staze hladnoakisarajevo92 je napisao/la:BijelaCokolada je napisao/la:Cuj mrsko mu ustati a sve se prati F1![]()
![]()
![]()
nivo gripa i kolicina brzine koje prenose kroz krivine je zapanjajuca, kako ce tek izgledati na drugim stazama poput Spa ili Sepanga![]()
nemoj sad da ga vracas, vrijeme se pomjera naprijed jedan satMokes je napisao/la:Prosle godine ustao taman da gledam formulu, kad ono vise od pola trke gotovo, jer sam zaboravio da se sat vracao
06:00Lillard je napisao/la:U koliko je trka?
Ustajem u 10h kao svaki dan.Lillard je napisao/la:Koliko laprdate u ranom ustajanju, kontam trka u 3-4h ujutro, kad ono tek u 7h jel.. Ako ti je teško ustat u 7h, šta radiš radnim danima![]()
BoixosNois1899 je napisao/la:06:00Lillard je napisao/la:U koliko je trka?
I ja sam u istoj dilemi vidjeti ću šta ču se skontatarelinho je napisao/la:Pa to i ja ozbiljno razmišljam o tome. Da kada ustanem ne uzimam mobitel u ruke i samo pustim na tv-u snimak pa da gledam. Ozbiljna dilema.Mokes je napisao/la:Opcija Gledaj ispocetka nakon doruckaarelinho je napisao/la:Da li ustati sutra na trku pitanje je sada?!![]()
Neće ovo potrajat dugo, ko želi gledati nek instalira acestream i ukuca ovo u open network stream: 02f7fdc99376e8f0a1b0f845cc13ac11dfa75c50Gifron je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.