Sitan je on za vikingadadoprso je napisao/la:Više mi vuče na vikingamoj uzor-S.G je napisao/la:Ova brada je mnogo sumnjiva kod njega samo cu to reci! Vehabija ko hljeb

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Sitan je on za vikingadadoprso je napisao/la:Više mi vuče na vikingamoj uzor-S.G je napisao/la:Ova brada je mnogo sumnjiva kod njega samo cu to reci! Vehabija ko hljeb
Vikinzi nisu bili plaho veliki sudeći po naukamamoj uzor-S.G je napisao/la:Sitan je on za vikingadadoprso je napisao/la:Više mi vuče na vikingamoj uzor-S.G je napisao/la:Ova brada je mnogo sumnjiva kod njega samo cu to reci! Vehabija ko hljeb
Ajde ne smarajDeeWa je napisao/la:Ne znam sto ga Zeljini navijaci nazivaju svojim kad je covjek kratko proveo u zelji kratko i otisao u celik koji smatra svojim najdrazim klubom. To je vise puta rekao i preko facebooka, gdje je podrzao i kupio cak i clansku kartu da podrzi celik u ovoj reformi a i kad je dosao na okupljanje izjavio je da se konacno vratio pred svoju zenicku publiku.
Bas postoje neki kompleksasi koji moraju vjecito da naglasavaju kako je sve zeljino, i sto jeste i sto nije
Covjek u Turskoj dominira na poziciji desnog beka.bhsport je napisao/la:Znaš da sam realan. Na beku bi ga raznijeli ovi amateri.Virtu4l je napisao/la:bhsport se poklonio Avdi veličanstvenom![]()
čeka se još austrijski prdež
To je upitno, ofanziva ok ali defanzivno tanak. Meša mu je odličnu ulogu našao. Za deset.Sabinho je napisao/la:Covjek u Turskoj dominira na poziciji desnog beka.bhsport je napisao/la:Znaš da sam realan. Na beku bi ga raznijeli ovi amateri.Virtu4l je napisao/la:bhsport se poklonio Avdi veličanstvenom![]()
čeka se još austrijski prdež
“Odigrali smo onako kako smo željeli i ostvarili smo laganu pobjedu. Svi novi miomci su pokazali potencijal i pokazali su da će biti okosnica ekipe za budućnost. Što se tiče mene, ja sam presretan. Uvijek se lijepo vratiti i igrati za reprezentaciju, a još ljepše postići pogodak. Hvala Bogu, uspio sam to danas ali je najvažnije da smo pobijelili i da idemo dalje sa kvalifikacijama”, rekao je Vršajević.
20le je napisao/la:Prvo ustat, pa izgovoriti Vrso Avdija!
Sabinho je napisao/la:20le je napisao/la:Prvo ustat, pa izgovoriti Vrso Avdija!![]()
BelminM23 je napisao/la:Sabinho je napisao/la:20le je napisao/la:Prvo ustat, pa izgovoriti Vrso Avdija!![]()
Allahu dragi, hvala ti što si me blagoslovio da uživo gledam ovog momka kako trese protivničke mreže u najdražem dresu
Hvala ti Avdija, ponosu Bosne i Hercegovine, Tešnja i Doboja
![]()
Ovo je sa svjetskog, budi faca i daj sliku sa vecerasnje utakmice.20le je napisao/la:
COYS je napisao/la:Ustopa ga spediter 2X![]()
![]()
bhfanatic14 je napisao/la:cestitke belgiji i grckoj nek im je sa srecom u rusiji !
De zamisli koliko mu je krivo i koliko se nervira..Virtu4l je napisao/la:bhfanatic14 je napisao/la:cestitke belgiji i grckoj nek im je sa srecom u rusiji !![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.