Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: Jusuf Nurkić
Ma unistio ga Juka u svakom duelu

Juka se ponovo zabavlja, glumi indijanca na klupi.. repetira pistolj izgleda
Laganica
Daj jadnom KAT-u neka nabije brojke u garbadge time 
Zadnja izmjena: COYS, dana/u 26 mar 2017, 05:47, ukupno mijenjano 1 put.
-
RealnoGledano
- Kontakt:
cekaj u Denveru nije valjalo sto je sjedio na kraju klupe totalno hladan sa nula emocija
sad kad se raduje suigracevim poenima ni to ne valja ?
sad kad se raduje suigracevim poenima ni to ne valja ?
Unistili Wolvse...Totalno nebitna utakmica

- kupus army
- Kontakt:
Ja se taman probudio,on izadje i haman nece vise ni uci
Kakva mu je statistika danas mozel neko napisati ?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
kupus army je napisao/la:Ja se taman probudio,on izadje i haman nece vise ni uciKakva mu je statistika danas mozel neko napisati ?

Jedan grad, jedna ljubav!
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Dobro je, jer da su izgubili od Minesote , stvarno onda nisu za PO. Ta ista Minestota je izgubila od kriminalnih Lakersa, koji su smjesna ekipa. Mislim da ce ih Portland sa pola gasa dobiti. Lakersi su sigurica, a bice to i vrlo lagan matchup za Juku .
Laganica 
Prvoklasni troler. Idi provjeri jesi tablicu mnozenja zaboravio, ucitelji to znaju cesto pitat.COYS je napisao/la:Laganica
Inace, Juka u drugom poluvremenu napadacki izgledao gotovo odlicno. Nevjerovatno jednostavno je ugurao Dienga, koji je nenormalno snazan. Snaga koju posjeduje je rijetkost i to mora iskoristiti, a premalo je onih koji mu u tome mogu parirati.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Sto mu je krivo sto Blazersi nisu zijanili. pa covjek odigrao sa 40% sanage jbg!

Yebi Denver
Yebi Denver
Vrlo dobar juka.
Mislim da je ovo fulanje zicera u glavi, jednostavno ima neki iracionalan strah da ne popije bananu pa ispusti loptu sto prije. Ovo ce sa iskustvom biti 100% rijeseno, cim prestane zurit. A onda je juka igrac sa 20-12-5 statistikom uz pokoju blokadu. O njegovoj odbrani je suvisno trositi rijeci, to je nesto sto ostatak visokih igraca balkana moze samo gledati i mastati o tome.
Sada lagana tekma kontra lakersa, a denveru rezultat vise ovisi o ona dva tornja nego njima samima, ako davis i rodjo imaju motiv onda ce to biti raspad sistema.
Mislim da je ovo fulanje zicera u glavi, jednostavno ima neki iracionalan strah da ne popije bananu pa ispusti loptu sto prije. Ovo ce sa iskustvom biti 100% rijeseno, cim prestane zurit. A onda je juka igrac sa 20-12-5 statistikom uz pokoju blokadu. O njegovoj odbrani je suvisno trositi rijeci, to je nesto sto ostatak visokih igraca balkana moze samo gledati i mastati o tome.
Sada lagana tekma kontra lakersa, a denveru rezultat vise ovisi o ona dva tornja nego njima samima, ako davis i rodjo imaju motiv onda ce to biti raspad sistema.
Mada Denver od Allstar igra preje.beno... Juce hladno uzese Pacerse u gostima, kojima malo je rec da treba pobjeda ... Portland i Denver dvije skoro iste ekipe po nacinu igre ove godine, s tim sto Denver mnogo bolje individualce ima, a Portland timski duh. Mnogo je teze Denver pobijediti kad ih ide, nego Portland, sto vidilo kad igra Portland protiv iole ozbiljnijih odbrana. U Denveu kad zatvoris svemirca Jokica, moze te zatrpat Galinari i Chandler, ako i to zacepis, onda strepis da ne krene nekog od indijanaca Harrisa Murraya, Bartona...U Pordlandu Lilarda pritisnes i nit moze pogodit sta niti lopta doci do Jusufa i CJa
Meyers za 20ak minuta 0 skokova 
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Juka kako god nekad zna sirovo izgledati u napadu, raditi nelogicne poteze itd, samo jednu stvar da popravi izgledao bi zastrasujuce, a to je kondicija.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ma juka je Bogom dan za poziciju centra. Sa svim svojim manama on je jednostavno dobar sa tendecijom da postane mnogo bolji i to je ono sto je zastrasujuce. Kod juke je ocigledno aBd bez povreda on je vec sljedecu sezonu minimalno 20% bolji igrac da ne govorimo sta ce biti za 3-4.BuffonGigi je napisao/la:Juka kako god nekad zna sirovo izgledati u napadu, raditi nelogicne poteze itd, samo jednu stvar da popravi izgledao bi zastrasujuce, a to je kondicija.
Ne vidim trenutno drugog centra kojem se moze ocekivati takav napredak u odnosu na ono sto trenutno pruzaju.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ma ide na to da će međusobno odlučivati kući, ako dobiju zaslužuju ako ne i Denver isto tako zaslužuje
Envoyé de mon SM-G925F en utilisant Tapatalk
Envoyé de mon SM-G925F en utilisant Tapatalk
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ukoliko im bude isti omjer pobjeda i poraza ko ide u po?
Ko bude imao više pobjeda u međusobnim utakmicama. Trenutno Portland vodi 2:1.remA1 je napisao/la:Ukoliko im bude isti omjer pobjeda i poraza ko ide u po?
nevjerovatno koliko srece ima DEN, igraju protiv LAC, ne igraju Griffin i DeAndre, igraju protiv CLE, ovi odluce da ne igraju odbranu, igraju protiv NOP, ne igra DeMarcus
mada, iskreno govoreci, POR i nije zasluzio PO, bar ne vise od DEN, da smo imali Juku od pocetka sezone, PO ne bi dosao u pitanje, ovako cemo vjerovatno i izvisit na kraju
mada, iskreno govoreci, POR i nije zasluzio PO, bar ne vise od DEN, da smo imali Juku od pocetka sezone, PO ne bi dosao u pitanje, ovako cemo vjerovatno i izvisit na kraju