Kad se probudio, sjebo se. Konto valja sad doplatit jos ceneraLjumanM95 je napisao/la:theboss_RD07 je napisao/la:Joj kad krleza pocne kenjat a do prije 3 godine nije znao ni da postoji stadion u simin hanu![]()
![]()
Zasp'o jednom u busu pa otiš'o sve do gore![]()
Prva Liga FBiH 2016/2017
Moderator/ica: GracanicaAA
- theboss_RD07
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2016/2017
⭐
19.kolo bi moglo dati odgovore na dosta pitanja, neko bo mogo prema provaliji a neko prema visinama, takodje moglo bi se vidjeti kome su dominikovic i kompanija dali cast da se okiti titulom 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ajmo Sabrija penal jedan
Utakmica negledljiva totalno, ne zna se ko je losiji. Po jedna dobra prilika i Sabrijino dijeljenje pravde.
Edit: pogresna tema, halalite
Utakmica negledljiva totalno, ne zna se ko je losiji. Po jedna dobra prilika i Sabrijino dijeljenje pravde.
Edit: pogresna tema, halalite
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Koliko ekipa ispada ove godine ?
Zavisi od toga koliko će ekipa iz FBiH ispasti iz Premijer lige. Tri sigurno ispadaju (4 prvaka drugih liga + prvak ulazi u Premijer ligu), a ostale dvije pozicije zavise od premijerligaških ekipa iz FBiH.adodbr je napisao/la:Koliko ekipa ispada ove godine ?
S obzirom na trenutnu situaciju, gdje je jako izgledno da Radnik i Krupa neće ispasti, vrlo vjerovatno će iz Prve lige ispasti pet ekipa.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Pa samo su ti ekipe iz Federacije u ligi za opstanak u premijer ligi. Ni teoretske šanse nema da ispadne neki klub iz rs-a.LjumanM95 je napisao/la:Zavisi od toga koliko će ekipa iz FBiH ispasti iz Premijer lige. Tri sigurno ispadaju (4 prvaka drugih liga + prvak ulazi u Premijer ligu), a ostale dvije pozicije zavise od premijerligaških ekipa iz FBiH.adodbr je napisao/la:Koliko ekipa ispada ove godine ?
S obzirom na trenutnu situaciju, gdje je jako izgledno da Radnik i Krupa neće ispasti, vrlo vjerovatno će iz Prve lige ispasti pet ekipa.
Ispada 5 ekipa sigurno, manje će ispast jedino ako neko ulazak otkaže, što ne bi bilo iznenađenje.
Kako mislis vrlo vjerovatno? Pa obje ekipe igraju za prvaka sto znaci da su automatski da su opstali. Iz ove kaljuze ispada 5 ekipa osim da neko od prvaka drugih liga odusatne od ulaska u visi rang odnosno da zbog ne ispunjenih uslova saveza.LjumanM95 je napisao/la:Zavisi od toga koliko će ekipa iz FBiH ispasti iz Premijer lige. Tri sigurno ispadaju (4 prvaka drugih liga + prvak ulazi u Premijer ligu), a ostale dvije pozicije zavise od premijerligaških ekipa iz FBiH.adodbr je napisao/la:Koliko ekipa ispada ove godine ?
Smetnuo sam sa uma da je Premijer liga već završena, kontam ima još koje kolo do kraja.
Ne prati se više k'o ranije dok smo obitavali tamo.
Pa eto znači pet ekipa ispada, pijaca krenula, idemo da vidimo kako će završiti.
Pa eto znači pet ekipa ispada, pijaca krenula, idemo da vidimo kako će završiti.
Igman ne upada da se spasi VeležSiouxLukavac je napisao/la:Pa samo su ti ekipe iz Federacije u ligi za opstanak u premijer ligi. Ni teoretske šanse nema da ispadne neki klub iz rs-a.LjumanM95 je napisao/la:Zavisi od toga koliko će ekipa iz FBiH ispasti iz Premijer lige. Tri sigurno ispadaju (4 prvaka drugih liga + prvak ulazi u Premijer ligu), a ostale dvije pozicije zavise od premijerligaških ekipa iz FBiH.adodbr je napisao/la:Koliko ekipa ispada ove godine ?
Ispada 5 ekipa sigurno, manje će ispast jedino ako neko ulazak otkaže, što ne bi bilo iznenađenje.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Isto tako NK Vitez ide na prvo mjesto a nema uslove za ovu ligu. U drugoj ligi sjever mislim da je Mionica prva i da nemaju uslove takođe ali nisam sto posto siguran.
otkud ti to da fk Vitez nema uslove?SiouxLukavac je napisao/la:Isto tako NK Vitez ide na prvo mjesto a nema uslove za ovu ligu. U drugoj ligi sjever mislim da je Mionica prva i da nemaju uslove takođe ali nisam sto posto siguran.
E moj druze. Poznavajuci Nurdu, svejedno mu je preko noci podic jos 3 tribine po 3000 kapaciteta. Imaju oni uslove ako treba za Lige prvaka ako se Nuri digne c una.SiouxLukavac je napisao/la:Isto tako NK Vitez ide na prvo mjesto a nema uslove za ovu ligu. U drugoj ligi sjever mislim da je Mionica prva i da nemaju uslove takođe ali nisam sto posto siguran.
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Dail imaju juniore i kadete?GradacacC je napisao/la:E moj druze. Poznavajuci Nurdu, svejedno mu je preko noci podic jos 3 tribine po 3000 kapaciteta. Imaju oni uslove ako treba za Lige prvaka ako se Nuri digne c una.SiouxLukavac je napisao/la:Isto tako NK Vitez ide na prvo mjesto a nema uslove za ovu ligu. U drugoj ligi sjever mislim da je Mionica prva i da nemaju uslove takođe ali nisam sto posto siguran.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Neko gore reče da ispada pet ekipa? Od koga/čega to konkretno zavisi? Imamo četiri druge lige, i prvaci bi trebali da idu u Prvu ligu Federacije?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
narodniheroj
- Kontakt:
3 su druge lige, jug, centar i sjever. Uz to ispadaju 2 iz PLBIH i dođeš do brojke da ispada 5. Jedino što može uticati na broj ekipa koje ispadaju ove godine su eventualno ne ispunjavanje uslova ovih koji ulaze iz drugih liga. Mislim da osim infrastrukturnih moraju zadovoljiti i one oko omladinskih selekcija unutar kluba. Prije dvije godine su azmirovi zaustavljeni da uđu radi nepostojanja tih omladinskih kategorija.Virtu4l je napisao/la:Neko gore reče da ispada pet ekipa? Od koga/čega to konkretno zavisi? Imamo četiri druge lige, i prvaci bi trebali da idu u Prvu ligu Federacije?
Zar nema i druga liga Zapad, jedina koja je trenutno neizvjesna i gdje se četiri ekipe bore za prvo mjesto?
http://sportsport.ba/tabela/Druga-liga-FBiH---Zapad/882
http://sportsport.ba/tabela/Druga-liga-FBiH---Zapad/882
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- SamoTravnik
- Kontakt:
4 su druge lige, ima i zapad. Ako ispadnu 2 iz PL a trebaju igrati u 1 FBiH, onda ispada 5 ekipa iz ove lige, 4 (drugoligasa koja ulaze) + 2 (ekipe iz pl koje ispadnu) - 1 (ekipa koja ulazi u pl).. Ako neko iz druge lige odustane, onda manji broj ispada, logicno.narodniheroj je napisao/la:3 su druge lige, jug, centar i sjever. Uz to ispadaju 2 iz PLBIH i dođeš do brojke da ispada 5. Jedino što može uticati na broj ekipa koje ispadaju ove godine su eventualno ne ispunjavanje uslova ovih koji ulaze iz drugih liga. Mislim da osim infrastrukturnih moraju zadovoljiti i one oko omladinskih selekcija unutar kluba. Prije dvije godine su azmirovi zaustavljeni da uđu radi nepostojanja tih omladinskih kategorija.Virtu4l je napisao/la:Neko gore reče da ispada pet ekipa? Od koga/čega to konkretno zavisi? Imamo četiri druge lige, i prvaci bi trebali da idu u Prvu ligu Federacije?
SamoTravnik je napisao/la:4 su druge lige, ima i zapad. Ako ispadnu 2 iz PL a trebaju igrati u 1 FBiH, onda ispada 5 ekipa iz ove lige, 4 (drugoligasa koja ulaze) + 2 (ekipe iz pl koje ispadnu) - 1 (ekipa koja ulazi u pl).. Ako neko iz druge lige odustane, onda manji broj ispada, logicno.
Napokon da neko normalno objasni.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
narodniheroj
- Kontakt:
@tera, okaci to macku u rep da igman ne ulazi. Konjic trenutno od rata ima najvise novca, iza fudbalkosg kluba stoji istoimena firma koja eto par godina poslije izuzetno. Igman prosle godine nije zelio da udje iako je bio prvi jer je se desilo sve ovo sa ligama. Mostar je svakako mnogo uzeo Konjicu i nema nikakve sanse da se tako nesto desi.
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.