Ovako bi ja počeo sa Grckom i Belgijom. Formacija koja trenutno daje najvise rezultata u svijetu fudbala.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Kritika je OK, ne treba vrijedjati. Ja sam I dalje misljenja da je dovoljno dobru zadnju liniju mogao sastaviti bez Kolasinca I zato mislim da nosi I Mesa krivicu jer mora znati svoj tim, rizik u koji se upusta, a naravno Kolasinac nosi svoj dio krivice radi kartona. To je pozicija koju je Zukanovic mogao pokriti bez problema u ovoj tekmi, ali nije bitno vise.Goalgetter je napisao/la:Zato se kritikuje sto stavlja Kolasinca da igra - a da nije igrao osuli bi paljbe po njemu kako je mogao jednog od najboljih lijevih bekova svijeta ostaviti na klupi.Sabinho je napisao/la:Ne vidim da je neko kritikovao spisak ovaj put.Rokoko87 je napisao/la:Za ove koji kritikuju Mešu imam jedno pitanje koje glasi - koga biste vi zapravo pozvali umjesto trenutnog igračkog kadra?
Da, inace je do formacije a nikako do managera koji su doktorirali istu, raspolozivog kadra pocev od vrhunskih wb-ova te kvalitetnog koordinatora u toj zadnoj liniji,...Formacija koja trenutno daje najvise rezultata u svijetu fudbala.
Vrsajevic i Lulic nerijetko igraju WB u svojim klobovima, Visca i Hajrovic rođena krila, Besic DM sa dobrom tehnikom nesto kao Matic, Pjanic igra istu ovu poziciju u Juventusu.. Moglo bi se ovo isprobati, jer ti kazes da se treba igrati sistem za koji imas kompatibilnu ekipu, a problem je sto mi nemamo NIKAKAV sistem a imamo kompatabilnu ekipu, kolik-toliko. Nemamo svoj stil igre, nista nas ne karakterise, to nam je problem, pa sto ne bi sa ovom formacijom probali.Asteriks je napisao/la:Da, inace je do formacije a nikako do managera koji su doktorirali istu, raspolozivog kadra pocev od vrhunskih wb-ova te kvalitetnog koordinatora u toj zadnoj liniji,...Formacija koja trenutno daje najvise rezultata u svijetu fudbala.
Igra se onaj sistem za koji imas kompatibilnu ekipu il barem priblizno prilagodljivu pocev od odbrane do vrha.
Ova 352/343 formacija se lomi preko wing backova jer isti simuliraju krila a opet prema nazad moraju iznijeti dosta toga, pogotov protiv jacih. U slucaju da nisi superioran u tom dijelu onda gubis mnogo toga a odbranu ostavljas na cjedilu. Lula i Avdija nisu igraci koji ce bas ovdje praviti razliku bilo ofanz il defanz.Vrsajevic i Lulic nerijetko igraju WB u svojim klobovima, Visca i Hajrovic rođena krila, Besic DM sa dobrom tehnikom nesto kao Matic, Pjanic igra istu ovu poziciju u Juventusu.. Moglo bi se ovo isprobati, jer ti kazes da se treba igrati sistem za koji imas kompatibilnu ekipu, a problem je sto mi nemamo NIKAKAV sistem a imamo kompatabilnu ekipu, kolik-toliko. Nemamo svoj stil igre, nista nas ne karakterise, to nam je problem, pa sto ne bi sa ovom formacijom probali.
A mi diskutujemo kako je Kolasinac usrao jucer sa kartonom.BenjooJutub je napisao/la:
Ovako bi ja počeo sa Grckom i Belgijom. Formacija koja trenutno daje najvise rezultata u svijetu fudbala.
OK, protiv Belgije onda. Izvini molim te za Grčku.Sabinho je napisao/la:A mi diskutujemo kako je Kolasinac usrao jucer sa kartonom.BenjooJutub je napisao/la:
Covjek zanemario sto Hajrovic trenutno jedva hoda a Besic nije vidio loptu mjesecima.Sabinho je napisao/la:A mi diskutujemo kako je Kolasinac usrao jucer sa kartonom.BenjooJutub je napisao/la:
Jok Mesa, mogao i crveni popitwobly92 je napisao/la:Baždarević: Kolašinac nije zaslužio karton
![]()
![]()
harden je napisao/la:Odlično rečenoDeeWa je napisao/la: Ljudi su nevjerovatni ponekad kad procitam kakva imena spominju u istoj recenici sa ocekivanjima da se pobijede neke od najvecih reprezentacija
po tvojoj logici znaci da Bolt odluci igrati fudbal bio bi jedan od najboljih strijelaca na svijetu, mozda i najbolji jer ipak je najbrzi igrac na svijetu?Sabinho je napisao/la:Jos su nevjerovatniji kad treba mucnuti glavom. Stevanovic da igra za Zelju, Alaves, Gyor, Vojvodinu, Sevilju ili Tosk iz Tesnja je duplo brzi i adekvatniji igrac id Djurica za trcanje kontranapada u zadnjih 10min utakmice. Da ti priblizno docaram, nesto kao Darko Maletic kad je onda usao protiv Albanije, istrcao kontru i ovjerio pobjedu.DeeWa je napisao/la:Jel moguce da neko ozbiljan moze izjaviti da stevanovic moze napraviti neki preokret, pomak, poboljsanje u repki? Osim sto igra za želju to je to. Covjek je propo ko zetok i plafon mu je bila druga spanska liga. Ljudi su nevjerovatni ponekad kad procitam kakva imena spominju u istoj recenici sa ocekivanjima da se pobijede neke od najvecih reprezentacija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.