Faraon iz Visokog je napisao/la:Nedo Bog da je Samir u zivotnoj formi
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
topdzijeeee,kako ste miiii,sjecate li seeeeee 2:0,3:0 hehe
rekao wenger da nisu spremniackeey je napisao/la:A u cemu je problem Cesca i RVP-a?
Nije valjda da nisu dovoljno spremni.
topdzijeeee,kako ste miiii,sjecate li seeeeee 2:0,3:0 hehe
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
pa zato i kazem,al nedo bog da je zivotna formaBosco je napisao/la:Faraon iz Visokog je napisao/la:Nedo Bog da je Samir u zivotnoj formiPa ako si pratio pripreme onda si vidio da Samir dominira !
Bez zajebancije, ovo bi mu mogla bit najbolja sezona dosad u karijeri i veliki je plus sto je na pripremama igrao svoju prirodnu poziciju, a to je iza dva napadača.Samo da održi nivo forme.
Rođen s tobom da budem
@Pitar Ne sjećamo i ne zanima nas
@Faraon Kontam sad.
@Faraon Kontam sad.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
haha, vidjecemo...Faraon iz Visokog je napisao/la:ma nisu povrijedei nego nisu dovoljno spremiackeey je napisao/la:A u cemu je problem Cesca i RVP-a?
Nije valjda da nisu dovoljno spremni.
al bice to lahko i bez njih xD
MA samo nek vise pocne sezona, vala mi je i ovo dopizdilo...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ne zamjeri mu, znaš da u zadnje vrijeme previše eksperimentiše sa DNA analizama i uzorcima pa ga sustiže umor.Faraon iz Visokog je napisao/la:Sta ovaj Xavi bunca
[youtube][/youtube]
Opet ce im on presuditi
Opet ce im on presuditi
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- Arsenalisation
- Kontakt:
reina arshu i sad sanja pa like je protiv l'polla IMAO 6 SUTEVA i dao 6 golova ja msm ukupno...haha
kaze komentator da li ce sada promasiti i ne...4_3 je rezultat... 
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- arsengunner
- Kontakt:
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... senal.html
Let me join Arsenal-M.Shwarzer
Let me join Arsenal-M.Shwarzer
Samo WENGER istina je!!!
Sta je ovo,proslo vise od 24 sata a niko nista da napise na temi
Momak koji ce presuditi u nedjelju

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
troje i ja zadovoljanHairlija je napisao/la:Sta je ovo,proslo vise od 24 sata a niko nista da napise na temi
![]()
Rođen s tobom da budem
Vjerovatno ne igraju 5-6 igrača koja bi sigurno igrala. Diaby i Denilson su jedini koji će MOŽDa zaigrat al od Cesca, RVP-a, Nikolac Bendtner, Djouru, Ramsey, Diaby i Denilson. Mislim da se mogu zamjenut, prvo Cesc i RVP a ovi ostali su sigurno zamjenjivi. Wenger je izjavio da nije kraj transferima i da očekujemo poslije nedelje jedno, dva pojačanja...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Same old Arsenal. Prva tekma u sezoni, a pola ekipa neće igrat.
Ali navikli smo mi na to.
Nego Wenger potpisa novi ugovor, odnosno produženje postojećeg. Gledat nam ga je do juna 2014-te.Nadam se da će uzet LP u sljedeće 3-4 godine jer ruku na srce zaslužio je to. Međutim koliko god on bio dobar menadžer, meni na živce ide njegova tvrdoglavost i konstantno laganje navijačima zadnjih par godina. Klub više ne napreduje sportski, ali finansijski itekako da. Uglavnom Wengeru ne osvojiš li nešto u sljedeće 2 godine ti fino daj otkaz i dopusti nekom drugom treneru da pokuša osvojit nešto. Ipak najviše bi želio da krene osvajat i da ostane do kraja karijere u klubu.
Evo i link:
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... -extension
Nego Wenger potpisa novi ugovor, odnosno produženje postojećeg. Gledat nam ga je do juna 2014-te.Nadam se da će uzet LP u sljedeće 3-4 godine jer ruku na srce zaslužio je to. Međutim koliko god on bio dobar menadžer, meni na živce ide njegova tvrdoglavost i konstantno laganje navijačima zadnjih par godina. Klub više ne napreduje sportski, ali finansijski itekako da. Uglavnom Wengeru ne osvojiš li nešto u sljedeće 2 godine ti fino daj otkaz i dopusti nekom drugom treneru da pokuša osvojit nešto. Ipak najviše bi želio da krene osvajat i da ostane do kraja karijere u klubu.
Evo i link:
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... -extension
Ima li kakvih talenata na vidiku? Trebaće nam iduće sezone, dobro ih pripremite!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne brini, Jay Simpson i Mark Randall su dobro pripremljeni za vas. Momci čekaju ko napete puške da ih kupite.Virtu4l je napisao/la:Ima li kakvih talenata na vidiku? Trebaće nam iduće sezone, dobro ih pripremite!
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.