FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Karlo
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Karlo » 25 mar 2017, 16:06

thulkazal je napisao/la:Pep je postavio standard u Bayernu jedino u okviru marketinga i tržišta a fudbalski standard Pepove ere - petica od Španaca i osvojena BL/Kup nije nešto poseban a ni za pohvaliti.

Evo sada postavlja nove standarde U Cityu - "petica" od Francuza i kvalifikacije za LP ako i to uspije i to je zadovoljavajuće ako se uzme u obzir historija Citya ali što se tiče uloženog ni blizu...

Proće još puno vremena da se pojavi generacija igrača koja će igrati fudbal kakav se igrao pod Juppom. Pored znanja ima tu više faktora koji su se poklopili kao želja ili glad za trofejom, odlučnost, atmosfera oko kluba, iščekivanje dugo 10 godina itd a koje Pep nije znao imati ili nije jednostavno imao zbog nekakve "prirodne parabole" Bayerna i igrača.

aposlutno se brate slazem :!:
ajde momci da sacekamo i da vidimo dokle ce don karlo dogruati u lp ,Uhhhhh ako zavrsimo u finalu :pray: ,pep ce ovdje biti down za vjeke vjekova persona nn grata :evil: ....ali hajmo sacekati sta ce nam donijeti naredni period :D
braco bez vredjanja :D medjusobnog
Zadnja izmjena: Karlo, dana/u 25 mar 2017, 16:22, ukupno mijenjano 3 puta.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 25 mar 2017, 16:21

@Klare
Tvoje misljenje.
Nikog ja ne vrijedjam. Bayern nije dominirao nikad ovako u ligi, nikad u historiji!! Zasluge za to idu i LvG koji je transformirao 'dosadni' Bayern u 'moderni' Bayern. Ovo mislim na teren, nista van terena, gdje smo najjaci, a sve zahvaljujuci jakoj Upravi.
Uopce nisam Pepov fan, niti imam trenera favorita uopce. Ali ako je neko trenirao ekipu za koju navijam, i ako je napravio vise dobrog nego loseg (moj stav), normalno da cu ga pohvaliti.
Realno, Bayern jos od Klinsmanna nije imao loseg trenera, svi su dizali Bayern stepenicu po stepenicu, dok nismo dosegli top 3. I sad samo sitnice odlucuju ko je bolji, nekad jedni nekad drugi, nekad treci...

A to vrijedjanje nasih trenera zbog subjektivnosti nema potrebe komentarisati, ukusi su razliciti. :bih:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 25 mar 2017, 16:31

Karlo je napisao/la:ajde momci da sacekamo i da vidimo dokle ce don karlo dogruati u lp ,Uhhhhh ako zavrsimo u finalu ,pep ce ovdje bitit dow zavjeke vjekova persona nn grata ....ali hajmo sacekati sta ce nam donijeti naredni period
Ovdje nije toliko problem što on nije dogurao do finala. Ovdje je problem što se Pepun igrao sa klubom kakav je Bayern.
Sve mogu oprostiti ali manjak poštovanja prema klubu nikako! Ako jednom ispadneš zbog svoje gluposti onda sljedeći put nešto promijeniš.
A kod nas je egoističnoj budali bilo bitnije da zadovolji sopstveni ego nego da se prilagodi timu i iskoristi puni potencijal Bayerna.
Tri puta je Bayern ispao na isti način! To je neoprostivo. Carlo da sad ispadne, opet mu ne bi ništa zamjerio jer radi u konstanti.
Flopdiola je mijenjao milion formacija i rotirao do iznemoglosti, Carlo koristi možda 3 formacije i minimalno rotira.
Sada se zna štoperski par, Martinez - Hummels. Kod Pepuna je svaku utakmicu neko drugi igrao u paru.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 25 mar 2017, 16:35

Bundesliga je napisao/la:
Karlo je napisao/la:ajde momci da sacekamo i da vidimo dokle ce don karlo dogruati u lp ,Uhhhhh ako zavrsimo u finalu ,pep ce ovdje bitit dow zavjeke vjekova persona nn grata ....ali hajmo sacekati sta ce nam donijeti naredni period
Ovdje nije toliko problem što on nije dogurao do finala. Ovdje je problem što se Pepun igrao sa klubom kakav je Bayern.
Sve mogu oprostiti ali manjak poštovanja prema klubu nikako!
Ako jednom ispadneš zbog svoje gluposti onda sljedeći put nešto promijeniš.
A kod nas je egoističnoj budali bilo bitnije da zadovolji sopstveni ego nego da se prilagodi timu i iskoristi puni potencijal Bayerna.
Tri puta je Bayern ispao na isti način! To je neoprostivo. Carlo da sad ispadne, opet mu ne bi ništa zamjerio jer radi u konstanti.
Flopdiola je mijenjao milion formacija i rotirao do iznemoglosti, Carlo koristi možda 3 formacije i minimalno rotira.
Sada se zna štoperski par, Martinez - Hummels. Kod Pepuna je svaku utakmicu neko drugi igrao u paru.
Sta reci za ovo sto si napisao kao da mi citas misli :D :thumbup: :clap: :clap: :clap: :thumbup:

decki odlazi nam berni
Španac izjavio da je nezadovoljan svojim statusom u Anćelotijevoj ekipi i najavio povratak u domovinu.

Levog beka Bajerna ćemo naredne sezone po svoj prilici gledati u španskoj Primeri.

On je gostujući u jednoj emisiji na radiju u Španiji priznao da mu se ni malo ne sviđa što ima mizernu minutažu u Bajernu i naa se da će se ovog leta vratiti na Iberijsko poluostvro.

Huan Bernat je leta 2014. godine stigao u Minhen iz Valensije i do sada odigrao 90 utakmica u svim takmičenjima u dresu Bajerna uz četiri postignuta gola. U tkućoj sezoni je upisao 16 nastupa i tri puta se upisao u strelce.

Nemački mediji spekulišu da bi njegova naredna destinacija mogao da bude Atletiko Madrid. Bajern je spreman da 'Jorgandžijama' ponudi Bernata i odrešenu svotu novca u zamenu za talentovanog Tea Ernandeza, koji ove sezone blista na pozjamici u Alavesu.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 25 mar 2017, 20:42

Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 mar 2017, 12:57

slika :cool:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 26 mar 2017, 18:52

Trebat će nama puno živaca da od Kimmicha napravimo pravog beka, beka za ekipu ranga Bayerna. On to nije, nema tijelo a i glavu za to. Donekle je uredu kad igra kod Lowa, kad kampuje pred 16 (a i tu igra samo na dupli pas). Da sam na njegovom mjestu tražio bih da ne igram na toj poziiji i tražio bih drugu ekipu da igram ukoliko ne udovolje tome (Citi i Pep jedva čekaju). Onakav talent i osjećaj pri igri, diktiranje tempa i buildup igrač na sredini terena da se batali i da se pravi trkač i izvođač auta od njega. Ne ide. Plus kod Karla će, vjerujem, to još teže ići, on nema kad da pravi igrače a pogotovo da ih reprogramira na nešta drugo.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 26 mar 2017, 18:59

Ma nije samo to problem, izbušit će ga neko u odbrani, prvo ozbiljnije krilo koje naleti. Mislim da će Karlo procjeniti da nije za beka,iznenadit ću se ako se naigra na toj poziciji.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 26 mar 2017, 19:00

Sjeti se Alabe i gresaka na pocetku, kod LvG. Navijaci poceli 'ludjeti', ali se isplatilo.
Ne znam, neka nam on bude najveca 'slabost' u ekipi, ja zadovoljan.
Ali se slazem da bas izgleda kao neki moderni veznjak, ala Verati, samo se bojim da je ta pozicija na sredini za iskusnije, i nije bas da se istrpi..i zato me zivo zanima kako ce Renato proci.
Npr. Thiaga smo cekali par sezona, iako je vec bio stariji i iskusniji od ove dvojice, kad je stigao.
Na kraju, opet ce trener odluciti...znaju bolje nego mi :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 26 mar 2017, 19:05

Krivo mi je to što je doveden Rudy (džaba!) koji je talentom daleko iza koji će igrati na njegovoj poziciji a ovaj drugi će se, u 22 god. koji treba da krene da stepenicu više na svojoj poziciji, baciti na beka da ide od nule.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 26 mar 2017, 19:08

Kimich ako zeli da sjebe karijeru neka ide u šiti kod ublehe.hmm,bas ce da se usreci.

Poslano sa mog C6903 koristeći Tapatalk
VOLIM BAYERN

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 26 mar 2017, 21:28

Lewaa..golčina iz slobodnjaka. :tokralju:
Rezultat je trend, ideal je vječan!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 26 mar 2017, 21:32

Lewa :tokralju: :tokralju: kakav majstor i za slobodnjake

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 26 mar 2017, 22:24

:cool: :cool: :salut:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 26 mar 2017, 23:50

Ništa posebno, ovo bi i naš kolega Klare ub'o 9 od 10 puta :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 27 mar 2017, 08:07

sljivo je napisao/la:Krivo mi je to što je doveden Rudy (džaba!) koji je talentom daleko iza koji će igrati na njegovoj poziciji a ovaj drugi će se, u 22 god. koji treba da krene da stepenicu više na svojoj poziciji, baciti na beka da ide od nule.
Rudy ce imati minutažu kao danas protiv azerbejdana.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 27 mar 2017, 12:51

Najboljem golmanu svijeta sretan rođendan

slika

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 27 mar 2017, 20:30

Sve najbolje #NeuerTheWall. Do 40te i penzija :kafa:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 27 mar 2017, 22:11

Doch auch der FC Barcelona selbst solle von einer Verpflichtung abgesehen haben - weil der FC Bayern eine Mega-Summe aufgerufen haben soll. Wie „Sport“ meldet, habe der deutsche Rekordmeister dem Edeltechniker eine Ablösesumme von 90 Millionen Euro verpasst - das wäre bei Realisierung der viertteuerste Transfer der Geschichte gewesen. Zur Erinnerung. Die Bayern holten Thiago damals für „nur“ 25 Millionen Euro nach München.

Mi trazimo 90 miliona za jednog igraca. :) :mrgreen: :salut: ,upakovat ga i poslati DHL ako cigici iz katalunje pristanu na cifru:mrgreen: :D,dodat jos 30 miliona i kupiti hazarda :lol: perverzija :rol: :rol: :rol: :cool: :D :mrgreen:

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 27 mar 2017, 23:41

Ja ne znam što se vi sikirate oko Rudya, taj će proć u Bayernu poput Ulreicha, Tascija, Kirchoffa i rekao bih Contenta, ali daj Bože da taj u Bayernu ima Contentovu karijeru..On možda za sebe smatra da sa 27 godina posjeduje kvalitet za Bayerna, međutim ti da bi poslije 27. godine igrao u Bayernu konstantno moraš biti nivo Hummelsa, Vidala, Lewe i slično, a ovako dolazi i nada se prilici ko da mu je 20. godina pa će ga neko trpiti da se razvija. On je osuđen na propast u Bayernu.

Nasuprot njemu tu je Niklas Sule vanserijski talenat, e u njega vrijedi ulagat, mlad i perspektivan sa 21. godinom postigao ko Rudy sa 27. Ne znam samo da li će ga Karlo ozbiljno shvatiti jer mu je konkurencija paklena na poziciji. Jedino kad bi Karlo prešao na 3-5-2, onda bi Hummels-Boa-Sule bila yebenija odbrana od Chielini-Bonuci-Barzagli.
Ili eventualno da se proba sa Boatengom na beku, pa da se onda rotiraju Martinez i Sule na štoperu.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.