Nisam agresivan a niti razmisljam zeljo v sarajevo = repka ko neki. Novu formaciju oprobati jer smo i sa Safetom vidili da moze biti pun pokadak.Virtu4l je napisao/la:Nema potrebe da budeš agresivan, posebno jer me nisi shvatio.Fudo je napisao/la:
Koja je svrha ih zvati onda? Koja je svrha igrati prijateljsku? Koja je svrha nemati plan B-c itd? Ibisevic i Dzeko ce igrati dok nebudu u domu za penzionere? Sta ako dobiju kartone? Ako ih nece probati sad onada kad? Sta moze izgubiti, prijateljsku tekmu? Itd. Itd. A mozda neko pokaze da ima muda i da zna proci igracaVirtu4l je napisao/la:Koja je svrha nove formacije sa novim igračima? Šta dobijamo?
Kažeš da probamo novu formaciju sa novim igračima!? Ok. Šta imamo od toga kad se vrate standardni igrači, a ovi su vježbali novu formaciju? Kako će se uklopiti?
Da se ja pitam, ja bih samo Begovića ostavio na golu jer mu treba utakmica i počeo bih sa novajlijama i ovima što nisu standardni, ali onda ne može nova formacija
28.03.2017 / Albanija - BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 28.03.2017 / Albanija - BiH
Re: Gojko Cimirot
Ma i Zukanovic je katastrofa na beku, a iskreno od ovakve konkurencije na stoperu gdje svi griju klupu mislim da bi Zukanovic trebao biti siguran starter na stoperu tako da na beku jedino Pavlovic ostaje. Cak i da prebacimo Zukanovica na beka pitanje je da li bi bio kvalitetniji od Pavlovica a na stoperu bi definitivno bio neko slabijeg kvaliteta.Virtu4l je napisao/la:Ogadio ga je i Jajalo u Briselu, pa je protiv Grčke bio jedan od najboljih.Goalgetter je napisao/la:@Pinoglavi, nemoj covjece Pavlovica, ogadio mi je fudbal za ovih 45. minuta protiv Gibraltara
Svakom od njih treba vremena.
A i sto @virtual napisa moze dobiti jos jednu sansu pa da ga opet vidimo, sta ces kad nemamo nekih boljih opcija kakav god da je.
- Goalgetter
- Kontakt:
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Hodžić nadam se, da će otići poslije ove sezone iz Dinama u jaču ligu, inače će stagnirati samo, a ima dobar potencijal. Bajić isto. To vrijedi za sve nabrojane.
Drago mi je da su to sve igrači iz PL-e. Plus što ima još par mladih i u U21 na koje će se moći računati, a da ne pričam o U19 i U 17, koji imaju odlične generacije. Vremena samo, mora se ova repka podmladiti, a nama je bitno strpljenja.
Moram reci da ako tezimo biti reprezentacija blizu evropskog vrha mjesta za prevare od igraca poput Vrancica, Vrsajevica, Pavlovica i slicnih njima ne smije biti !!!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Care Visca nije otputovao u Albaniju, a Cimirot tesko da ce igrat jer je dobio svojih 90 minuta (Vrancic ce vjerovatn oumjesto njega)esprit24 je napisao/la:Begovic, Vranjes, Sunjic, Dumic, Zukanovic, Cimirot, Jajalo, Krunic, Visca, Lulic i Dzeko
Moram reci da ako tezimo biti reprezentacija blizu evropskog vrha mjesta za prevare od igraca poput Vrancica, Vrsajevica, Pavlovica i slicnih njima ne smije biti !!!
I tesko da ce poceti sa jednim napadacem. Mada bih i ja volio tako kao kod tebe (s tim da bih ipak ubacio Pavlovica lijevo, a Bicakcica i Zuku na stopera), te Viscu zamijeniti Duljevicem/Stevanovicem
Dobro si ja sam se zajebao za Viscu, ma brate pavlovic ne smije biti opcija za lijevog beka protiv grcke ni u ludilu. A i vidjeces da ce zukanovic igrat protiv grka na lijevom beku. Malo mi to udara u oci cimirot je dobio svojih 90 minuta. Po meni je Cimirot(na stranu to sto je igrao u sarajevu bla bla ) svemirski brod za VrancicaJavierBosnia je napisao/la:Care Visca nije otputovao u Albaniju, a Cimirot tesko da ce igrat jer je dobio svojih 90 minuta (Vrancic ce vjerovatn oumjesto njega)esprit24 je napisao/la:Begovic, Vranjes, Sunjic, Dumic, Zukanovic, Cimirot, Jajalo, Krunic, Visca, Lulic i Dzeko
I tesko da ce poceti sa jednim napadacem. Mada bih i ja volio tako kao kod tebe (s tim da bih ipak ubacio Pavlovica lijevo, a Bicakcica i Zuku na stopera), te Viscu zamijeniti Duljevicem/Stevanovicem
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
- Goalgetter
- Kontakt:
6 utakmica ove sezone. Treba reci da je i imao povredu zbog koje je pauzirao 2-3 mjeseca.Adnan89 je napisao/la:Neznam jesu li tacni podatci na wiki ali ovaj Pavlovic nije ni jednu tekmu za Sampdoriju odigrao...vec mu je 28 a protiv Gibraltara je tesko reci na kalav je nivo igrac, meni los izgleda.
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Lakoste je napisao/la:
Džeko
Lulić Višča (...)
Duljević
Pjanić Cimirot
Ne znam zasto ali zvuči mi pravo primamljivo

Out In
Bajic -> Kodro
Zukanovic -> Djumic
Cocalic ->Sunjic
Cimirot ->Krunic
Vrsajevic ->Stevanovic
Lulic -> Duljevic
mozda i piricu dadne sansu da debituje
Trenutno korisnika/ca: Alucard, AmorVincitOmnia, ArtemisFowl, bordobijeli, Buducnost, bvsic, CAGarfia, CHR, Confiance, dariolovrinovic00, Elddar, farenhajt, Fudo, GIBRA, Gifron, Goalgetter, Godfather, Google Adsense [Bot], Hajdeee, HariTz, hrustoni, hurem, Iceplayer, Imamkarbarum, insimadop, Kljukusar, KockarVicin007, kouadio, lakilone, LenyYoro15, LjutaPaprika, Majstorinho, Micron, nebeskasila, onajlikk, Paromlinac, rio_Ferdy88, rossonero85, SanaBosna, Sheyi, Shogun, soccerfan, Soli, tuzlanskinacin, Venom, visarionovich, zemuntrg i 266 gostiju.