HKK Široki
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
Pilepić još ništa potpisao nije kolko ja znam.bio je na probi
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Na ABC-u kažu da je na 3 godine pa neznam šta reći .Kevin je napisao/la:Pilepić još ništa potpisao nije kolko ja znam.bio je na probi
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Kakva mu je statistika ???
- eric_cantona
- Kontakt:
cca 25 min prosjeka, 15 poena, 2-3 skoka, 2 asistaŠB.TRN je napisao/la:Kakva mu je statistika ???
Pilepić : 29:32 min 15.95. pts , 53.1% šut iz igre , 86.7% slobodna 61.5% šut za 2 44.2% šut za 3 .
Statistika je strašna ali i činjenica da je kako sam već rekao A1 , ali kad se pogledaju utakmice u doigravanju za prvaka kad su igrali protiv Cibone,Zadra,Cedevite,Zagreba..... opet je imao odličnu statistiku tako da se nadam da će dati ruke .
Statistika je strašna ali i činjenica da je kako sam već rekao A1 , ali kad se pogledaju utakmice u doigravanju za prvaka kad su igrali protiv Cibone,Zadra,Cedevite,Zagreba..... opet je imao odličnu statistiku tako da se nadam da će dati ruke .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Bivsi igraci Sirokog blizu potpisa za Zadar Branimir Longin i Ivo Josipovic.
i Toni Dijan je tamoPato je napisao/la:Bivsi igraci Sirokog blizu potpisa za Zadar Branimir Longin i Ivo Josipovic.

Izgleda da se sve svelo na još samo jedno ime što je strašno opet sklopljen cijeli roster prije Velike Gospe
.
1.Naletilić,Bilinovac, ?
2.Peršić,Pilepić
3,Štembo,Barać (3-4)
4.Šime,Ramljak(3-4)
5.Grga (210) ,Planinić (211),Novak (214)
Znači očekuje se još play i to je to , šta ovdje bode u oči , pa to da će na svakoj tekmi igrati od 10 do 12 igrača , znači nema nitko tko nije u ozbiljnim kombinacijama s iznimkom Novaka ali opet mislim da će i on nešto odigrati , od kad je Vela došao uveo je to da svaku tekmu u rotaciji ima min. 10 igrača i onda kad se sagledao njegov učinak vidljivo je bilo da je to donijelo odlične rezultate .
U narednoj sezoni nam je ta širina ( ne nužno i kvaliteta) jedina prilika za dobar rezultat . Mi smo nešto kao Partizan dok igrači igraju kod nas na vrhuncu su ili iznad svojih mogućnosti a kad odu od nas idu samo ili u lošije ekipe ili ligu tj. igraju uglavnom puno lošije nego kod nas , iskreno se nesjećam nikoga osim Princa tko je nakon nas podigao razinu kvalitete (naravno Barać ali na njemu smo uzeli novce) .
Edit : za Admina i modove pa ima li kakva nagrada za 500 kvalitetnih postova , barem neki privjesak ss.ba
ne mora novčana nagrada nije problem .

1.Naletilić,Bilinovac, ?
2.Peršić,Pilepić
3,Štembo,Barać (3-4)
4.Šime,Ramljak(3-4)
5.Grga (210) ,Planinić (211),Novak (214)

Znači očekuje se još play i to je to , šta ovdje bode u oči , pa to da će na svakoj tekmi igrati od 10 do 12 igrača , znači nema nitko tko nije u ozbiljnim kombinacijama s iznimkom Novaka ali opet mislim da će i on nešto odigrati , od kad je Vela došao uveo je to da svaku tekmu u rotaciji ima min. 10 igrača i onda kad se sagledao njegov učinak vidljivo je bilo da je to donijelo odlične rezultate .
U narednoj sezoni nam je ta širina ( ne nužno i kvaliteta) jedina prilika za dobar rezultat . Mi smo nešto kao Partizan dok igrači igraju kod nas na vrhuncu su ili iznad svojih mogućnosti a kad odu od nas idu samo ili u lošije ekipe ili ligu tj. igraju uglavnom puno lošije nego kod nas , iskreno se nesjećam nikoga osim Princa tko je nakon nas podigao razinu kvalitete (naravno Barać ali na njemu smo uzeli novce) .
Edit : za Admina i modove pa ima li kakva nagrada za 500 kvalitetnih postova , barem neki privjesak ss.ba

A i Dijan taj igrac nije pokazao nimalo postovanja prema Kk Široki.Kevin je napisao/la:i Toni Dijan je tamoPato je napisao/la:Bivsi igraci Sirokog blizu potpisa za Zadar Branimir Longin i Ivo Josipovic.
Evo cujem da ce masom u latvijski ventspils, tamo gdje je igrao princ prošlu sezonu...
nemora znaciti, jos nije iskljuceno da zaigra opet na Pecarišampioni je napisao/la:Evo cujem da ce masom u latvijski ventspils, tamo gdje je igrao princ prošlu sezonu...
Daj BOŽE da ostane!!!!
Ma po svemu sudeći neće ostati , jer očito je on zamislio da s nama može licitirati do 15-20.9. ali to nitko neće prihvatit isto kao što se nije prihvatilo Puljkino nabijanje cijene i licitiranje . Tog istog Puljka si izvadio iz BL gdje su mu ostali dužni 5-6 plaća dao si mu šansu , digao ga u svakom pogledu i onda se on lagano **** , ma kome idi sad igraj gdje god možeš (teško u bolji klub i teško za više novaca) , s Masonom je identična stvar , njemu kapa do poda (i Puljki napavno) ali Mason u svojoj karijeri nije odigrao NIŠTA što nije bilo vezano za HKK sve ostalo u njegovoj karijeri je čista 0 , sjećam se komentra od ARS-ašampioni je napisao/la:Daj BOŽE da ostane!!!!

Uzalud nase nada da ostane,Chester Mason potpisao za Ventspils iduce sezone igra u klubu gdje je prosle godine igrao Vedran Princ:(
nek mu je sa srećom, zaslužio je da ide u bolji klub, iako vetspils i nije neki ekstra klub...
nije ekstra klub ali mu je dao pare...jbg-a, on sta sad zaradi zaradi...šampioni je napisao/la:nek mu je sa srećom, zaslužio je da ide u bolji klub, iako vetspils i nije neki ekstra klub...
Ma normalno da su mu dali dobru lovu...zna li itko tko je u kombinacijama za playa???? ja sam cuo neki jacobbsen, igrao u njemakoj prošlu godinu...
vjerojatno ovaj..šampioni je napisao/la:Ma normalno da su mu dali dobru lovu...zna li itko tko je u kombinacijama za playa???? ja sam cuo neki jacobbsen, igrao u njemakoj prošlu godinu...
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... erID=43185
ima jos neki crni iz brose basketa ali sumnjam da je taj, prije da je ovaj prvi
valjda ce biri dobar, statistika mu je solidna...kad se sjetim kakvu je mason statistiku imao kad je došao kod nas, mislio sam da smo fulali s njim...
kako se zove taj iz brose basketa????
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.