Od kog je Arsen tad zapusio, bogati?QUARTERBACK je napisao/la:obojica gube sa 6-0 1000te meceveQUARTERBACK je napisao/la:sta imaju zajednicko nadal i arsene wenger za 1000ti mec u karijeri???
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: RE: Re: ATP Tour
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Od Chelsee
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- QUARTERBACK
- Kontakt:
od chelseaEffenberg je napisao/la:Od kog je Arsen tad zapusio, bogati?QUARTERBACK je napisao/la:obojica gube sa 6-0 1000te meceveQUARTERBACK je napisao/la:sta imaju zajednicko nadal i arsene wenger za 1000ti mec u karijeri???
ma ako rafa uzme drugi set dobice i mec to je neminovno onda
Hajde Svabo!
Da zijanim ovaj mec, ja bih propucao oba koljena.
Da zijanim ovaj mec, ja bih propucao oba koljena.
Zadnja izmjena: COYS, dana/u 27 mar 2017, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.
Kohli se malo šali hahahahaha
Ali koliko je samo grohnuo Nadal, na stranu ako i dobije ovaj mec. Sad mi je i jasno kako ga je onako Federer lagano isprasio na Indian Wellsu.
27.10.2020
Ma Kohli je poznat choker. Ne bi me toliko zacudilo. Al opet 6:0 [emoji38] [emoji38]
Evo preokreta

Ma dobit ce on ovaj mec, ali protiv npr Nishikorija s ovakvom igrom nema sanse 
27.10.2020
Evo vidite da nije ništa gotovo jer se sumnja uvukla Kohliju u gaće, a i proljev mu na guzove kako se usrao sada
Nadal dosta bolji kad je vidio da se ovaj ' da '
Nadal dosta bolji kad je vidio da se ovaj ' da '
jel to Rafa 6:0 prvi set zijanio ? :O
E moj Kohlschiberu

Zadnja izmjena: COYS, dana/u 27 mar 2017, 00:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ma dobice i rizu. Riza je i veci choker od Kohlija. Al babuka ce ga strest ko nana stolnjak poslije sofre!leorey je napisao/la:Ma dobit ce on ovaj mec, ali protiv npr Nishikorija s ovakvom igrom nema sanse
Jesi se obriso? Jesu aparati upaljeni?Harika je napisao/la:Hahahahaha krompir hahahahahahahahaha
Busiiiiahahahgahagagagaggaag
Nije dosao na prvi set, kao Novak s Bellucijem, ostala 2 rutinski, idemo dalje
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Cuj obriso, pa treba se on obrisat jer je krompir dobio, a i ti sa njim nakon svih debilizama koje si izjavio, levatu 
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Spavaš li mirno Roger xD
Mislim da su bodijeve izjave dosta gore nego ova podsmijavanja nakon 6:0
Rekoh na kraju prvog seta da nije gotovo, kad ti u glavi se prepadneš potencijalne pobjede, slobodno se popišaj na sebe.
Rekoh na kraju prvog seta da nije gotovo, kad ti u glavi se prepadneš potencijalne pobjede, slobodno se popišaj na sebe.
Kakav je kloc ovaj Kohlschiber.Strava
Nisam ja ni mislio da ce Rafa ispasti od ovog bota. Vec, lik igra ocajno ove zadnje 2 sedmice. Ocajno. Prvi ozbiljniji teniser ce ga kuci poslat. Sreca pa mu se zrijeb otvorio. Ali babuka ce ga isprskat maksimalno ako se sastanu.AA23 je napisao/la:Mislim da su bodijeve izjave dosta gore nego ova podsmijavanja nakon 6:0![]()
27.10.2020
Sad pogleda h2h Kohlija s Nadalom i skonta da je on jedan veliki pusac Rafi dobio 1 mec od ca. 17! [emoji38]
A ziku bodija kako je mudro odsustvovao tokom prvog seta i pojavio se tek nakon brejka Rafe u trecem!
A ziku bodija kako je mudro odsustvovao tokom prvog seta i pojavio se tek nakon brejka Rafe u trecem!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.