Oštetio ih sudija u prijateljskoj utakmiciVirtu4l je napisao/la:Jagodić ponovo krenuo sa pilom naopako, u četvrtak/petak očekujem da kaže da će igrati sa kadetima.
Šta tek sprema poslije subote. Još ima publiku, sve goli intelektualac.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Oštetio ih sudija u prijateljskoj utakmiciVirtu4l je napisao/la:Jagodić ponovo krenuo sa pilom naopako, u četvrtak/petak očekujem da kaže da će igrati sa kadetima.
Koliko vidim jos ograde nisu sve postavljene a onako inace bas ruzno izgledairfo je napisao/la:
Čuj zastava hrvatskih predakaRas je napisao/la:Super slika za uspomenu...zastava obitelji hrvatskih predaka pored spomenika prvog hrvatskog predsjednika!!whiteknight je napisao/la:Inače![]()
Ps.Imaš i u Širokom spomenik,ako budeš kad u prilici mozes i tu koju fotku uradit.
Kakva utakmica jebote...ali mi je nevjerovatno da nismo uspjeli preokrenut u onakvoj atmosferi , vratili se sa 0 2...tacno pomislim da je sta dogovorenoVirtu4l je napisao/la:Kako nam ga Stevanović ovdje zabi, uf kad se sjetim ove utakmice... došao 10 minuta prije početka na sjever i nisam imao gdje sjesti
ne mogu vjerovati da je vec proslo 7 godina od ove utakmiceVirtu4l je napisao/la:Kako nam ga Stevanović ovdje zabi, uf kad se sjetim ove utakmice... došao 10 minuta prije početka na sjever i nisam imao gdje sjesti
Jutro.irfo je napisao/la:
Da, nakon izjednačenja nismo napravili niti jednu šansu, nismo izvršili ni pritisak sve ili ništa... baš čudan finiš utakmice.Merhaba je napisao/la:Kakva utakmica jebote...ali mi je nevjerovatno da nismo uspjeli preokrenut u onakvoj atmosferi , vratili se sa 0 2...tacno pomislim da je sta dogovoreno
ne treba nam mobilizacija, jednostavno je onaj ko treba da zna on ZNA DA TREBA 1.4.2017.godine U 19:00 biti NA GRBAVICI ....Idemoplavi je napisao/la:Ne znam za vas ali iako sam malo vec mator večeras po mahali idem da lijepim sa malim ovu kreativu mislim da svako u svojoj mahali po 5 6 isprinta da ce imati efekta. OPSTA MOBILIZACIJA!!! ŽELJOOOO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.