Nije los momak Ivetic al realno mrtvi prosjek nase lige. Igra u veznom samo zato sto smo tanki ko baslijaRichmanBiH je napisao/la:Cuj ivetic u dream temu. **** ti alija ..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Hoce li momci iz Akademije poceti igrati za prvi tim, ili ih drze na klupi samo radi pravila U-21.
Koji su sad sretnici koji ce biti na klupi zbog tog pravila. Tipujem na Kadusica, Herica i Radovca. 
- ThrillerHz
- Kontakt:
Prozvakana prica, ne vidim potrebu za stalno vracanje na istu i pricu o akademcima i za sta nam sluzi akademija.Sarajlijica1946 je napisao/la:Hoce li momci iz Akademije poceti igrati za prvi tim, ili ih drze na klupi samo radi pravila U-21.Koji su sad sretnici koji ce biti na klupi zbog tog pravila. Tipujem na Kadusica, Herica i Radovca.
Kako to da niko Piksija ne stavlja u te dream teamove??
1946~
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nista jarane onda ti zvaci i dalje. Trenerka kosulja, carape na sandale i pravac Hercegovina.ThrillerHz je napisao/la:Prozvakana prica, ne vidim potrebu za stalno vracanje na istu i pricu o akademcima i za sta nam sluzi akademija.Sarajlijica1946 je napisao/la:Hoce li momci iz Akademije poceti igrati za prvi tim, ili ih drze na klupi samo radi pravila U-21.Koji su sad sretnici koji ce biti na klupi zbog tog pravila. Tipujem na Kadusica, Herica i Radovca.
Ivetića prije Puzija, ma hajte molim vas 
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Radosa Protica niko da spomene, ma hajte molim vas.hilmo je napisao/la:Ivetića prije Puzija, ma hajte molim vas
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ja sam je davno sazvakao, ti si taj koji je jos uvijek zvace.Sarajlijica1946 je napisao/la:Nista jarane onda ti zvaci i dalje. Trenerka kosulja, carape na sandale i pravac Hercegovina.ThrillerHz je napisao/la:Prozvakana prica, ne vidim potrebu za stalno vracanje na istu i pricu o akademcima i za sta nam sluzi akademija.Sarajlijica1946 je napisao/la:Hoce li momci iz Akademije poceti igrati za prvi tim, ili ih drze na klupi samo radi pravila U-21.Koji su sad sretnici koji ce biti na klupi zbog tog pravila. Tipujem na Kadusica, Herica i Radovca.
1946~
zna li se termin utakmice u nedjelju na zvanicnoj pise 19:45 dok na BHT1 pise 16:30 ebo lud zbunjenog
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
@TrillerHz
Zezancija, opusti se.
Zezancija, opusti se.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ma znam, al upecat ce se nekolicina i pocet pricat o akademiji price koje su davno ispricane, a smorila je vise realno.Sarajlijica1946 je napisao/la:@TrillerHz
Zezancija, opusti se.
Nego sta ocekivat na skupstini, oce li bit kakvih investicija?
1946~
Paklen ritam u aprilu:
2.4. - FK Sarajevo - FK Radnik Bijeljina,
5.4. - FK Sloboda - FK Sarajevo,
9.4. - FK Sarajevo - HŠK Zrinjski,
12.4. - FK Sarajevo - FK Mladost/ Kup,
15.4. - FK Željezničar - FK Sarajevo,
19.4. - FK Mladost - FK Sarajevo/ Kup,
23.4. - FK Sarajevo - FK Krupa,
29.4. - FK Radnik - FK Sarajevo.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ma da smo i u ligi za opstanak bio bi paklen jer sirinu nemamo.
ko preživi pričaće19FKS46 je napisao/la:Paklen ritam u aprilu:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
16:30benko21 je napisao/la:zna li se termin utakmice u nedjelju na zvanicnoj pise 19:45 dok na BHT1 pise 16:30 ebo lud zbunjenog
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Prva utakmica u sklopu doigravanja za prvaka Bosne i Hercegovine 2016/17 za FK Sarajevo dolazi u nedjelju. Naš klub će Radnik iz Bijeljine dočekati 2. aprila u večernjem terminu.
Utakmica na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase” počinje u 19.45 sati. Izabranici Mehmeda Janjoša tražit će pobjedu na predstojećoj utakmici, kako bi na najbolji mogući način započeli play off.
Utakmica na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase” počinje u 19.45 sati. Izabranici Mehmeda Janjoša tražit će pobjedu na predstojećoj utakmici, kako bi na najbolji mogući način započeli play off.
Sarajevo ljubavi moja.
Pavlovic i ivetic na tvsa gostuju
Adilovic i ivetic
Svu postojeću širinu prebaciti na kup. Trofej-Evropa-pare.SiouxLukavac je napisao/la:Ma da smo i u ligi za opstanak bio bi paklen jer sirinu nemamo.
SRETAN BROJ - 1725
@Richman stavio sam Ivetića kao lijevog beka. Od dolaska Tana konkurencija su mu Bekić i Puzigaća, po mom mišljenju Ivetić je bolji od obojice.
@ThrillerHz mislim da slažemo ove timove samo u Tanovoj eri, zato nema Piksija
@ThrillerHz mislim da slažemo ove timove samo u Tanovoj eri, zato nema Piksija
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Znaci poceli smo historiju fks dijeliti na periode prije i poslije Tana!? 
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, DjaniTarik, Imamkarbarum, johntravolta123, nmkdak1ng, rimljanin90, THEC, Zigazaga i 105 gostiju.