FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Alipasino
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Alipasino » 27 mar 2017, 12:50

Ja necu na Grbavicu na reflektor cu se popet.

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 27 mar 2017, 12:58

Virtu4l je napisao/la:
Merhaba je napisao/la:Kakva utakmica jebote...ali mi je nevjerovatno da nismo uspjeli preokrenut u onakvoj atmosferi , vratili se sa 0 2...tacno pomislim da je sta dogovoreno
Da, nakon izjednačenja nismo napravili niti jednu šansu, nismo izvršili ni pritisak sve ili ništa... baš čudan finiš utakmice.

Drago mi je što će se Borac vratiti u PL.
Ma onakve greske odbrane su smijesne :puke: Pogledaj njihovog trenera kod oba gola hladan kao spricer jer je covjek vjerovatno bio upucen u rasplet situacje , pogledaj Osimovu zabrinutu facu kod 2:2 :hmmmmm: Bilo , proslo...
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 27 mar 2017, 12:59

Virtu4l je napisao/la: Da, nakon izjednačenja nismo napravili niti jednu šansu, nismo izvršili ni pritisak sve ili ništa... baš čudan finiš utakmice.

Imao je Beslija zicer odmah nakon drugog gola, ako se dobro sjecam. Znam da je bilo nekakvo cudno cijelo vrijeme, ono, primamo dva gola, jos ljudi traze gdje da sjednu. Zatim veliki preokret, ali ipak ne dovoljno za trofej za koji smo vec bili nasli mjesto u vitrini. Raja zadovoljna zbog dobre utakmice, a razocarana zbog gubitka trofeja. Igraci Borca su dobili aplauz od cijelog sjevera poslije utakmice...

Vracamo se s tekme, neki malac, nije mu bilo vise od 15-16, dere se yebo ih Borac, Sehicu debilu i sl. Uze kamen, razbi liku pozor na staklu. Dade se u sprint, ganja ga 15 policajaca :urnebes: Smejem se, a place mi se :?

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 27 mar 2017, 13:56

Sta je ovo sad fol kapacitet istoka 4.266 mjesta?
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 27 mar 2017, 14:00

Sandokan87 je napisao/la:Sta je ovo sad fol kapacitet istoka 4.266 mjesta?
Pa da malo vise pratis klub znao bi i zasto....
1921

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 27 mar 2017, 14:08

Idemoplavi je napisao/la:
Haj me molim te ti uputi jer ocigledno nisam upucen a mislim da je bilo rijec o 4.650 sjedecih mjesta! Nisam upucen, uputi me molim te?!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 27 mar 2017, 14:09

Savez naredio dodatnih stepenica i samim tim gubiš stolica, već objašnjeno iz kluba

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 27 mar 2017, 14:10

Sandokan87 je napisao/la:
Haj me molim te ti uputi jer ocigledno nisam upucen a mislim da je bilo rijec o 4.650 sjedecih mjesta! Nisam upucen, uputi me molim te?!
Pa rekli su da su dobili nalog od saveza da se ove dodatne stepenice naprave na centralnom dijelu zbog sigurnosti i da je zbog toga smanjen kapacitet.
1921

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 27 mar 2017, 14:13

Ma ja to prvi put cujem. Cuj 430 mjesta morali zbog toga ukinuti...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 27 mar 2017, 14:27

Merhaba je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Merhaba je napisao/la:Kakva utakmica jebote...ali mi je nevjerovatno da nismo uspjeli preokrenut u onakvoj atmosferi , vratili se sa 0 2...tacno pomislim da je sta dogovoreno
Da, nakon izjednačenja nismo napravili niti jednu šansu, nismo izvršili ni pritisak sve ili ništa... baš čudan finiš utakmice.

Ma onakve greske odbrane su smijesne :puke: Pogledaj njihovog trenera kod oba gola hladan kao spricer jer je covjek vjerovatno bio upucen u rasplet situacje , pogledaj Osimovu zabrinutu facu kod 2:2 :hmmmmm: Bilo , proslo...
Klasična "naša posla". Par žohara pusti priču i onda konstrukcije idu same od sebe.

Ljubomoran izmišlja, nesposoban širi a budala vjeruje.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 27 mar 2017, 15:15

aleksandar_veliki je napisao/la:Virtual i Scoot zamolit cu vas da ostale clanove forum zajednice postedite. Imate pp i nastavite.
Jel aco istina da ce od aprila postat nas i zvanicno novi igrac Kostic, da ce od naredne sezone moci igrat za zelju , nez jel ko vec piso ili pito u vezi toga pa reko da ja upitam.. Prvog aprila prevarite i prijatelje, i starce, i nane i dede, i curu, prevarite i komšiju, ali nemojte prevariti velikog Željezničara!! Ljudi historiski je dan nakon 25 godina docekali smo izgradnju istocne tribine, 1 april nije sala svi Na Grbavicu svi na sveti Jug, Zeljo te treba !! Volim te zeljo :bih: :bih:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 27 mar 2017, 15:24

Pa rekli su da su dobili nalog od saveza da se ove dodatne stepenice naprave na centralnom dijelu zbog sigurnosti i da je zbog toga smanjen kapacitet.
Nije do tog sigurno, al haj...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 27 mar 2017, 15:27

irfo je napisao/la:
Nego sta je??? Ukro neko jel??
1921

scootzzZzTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootzzZzTM87 » 27 mar 2017, 15:36

Neymar11 je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Virtual i Scoot zamolit cu vas da ostale clanove forum zajednice postedite. Imate pp i nastavite.
Jel aco istina da ce od aprila postat nas i zvanicno novi igrac Kostic, da ce od naredne sezone moci igrat za zelju , nez jel ko vec piso ili pito u vezi toga pa reko da ja upitam.. Prvog aprila prevarite i prijatelje, i starce, i nane i dede, i curu, prevarite i komšiju, ali nemojte prevariti velikog Željezničara!! Ljudi historiski je dan nakon 25 godina docekali smo izgradnju istocne tribine, 1 april nije sala svi Na Grbavicu svi na sveti Jug, Zeljo te treba !! Volim te zeljo :bih: :bih:
Istina je za Kostica :)
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 27 mar 2017, 15:38

Ja nebi dao fukarama da dodju na tekmu da nam kvare dernek treba neko da nemoze na sjever radi par fukarica.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 27 mar 2017, 15:49

Radi propisa ih moras pustiti, svakako ih nece doci vise od 100.
- Zeljeznicar -

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 27 mar 2017, 15:57

irfo je napisao/la:
Nego sta je??? Ukro neko jel??
Ma ja gledam ovu tribinu i ove dodatne stepenice mi nemaju logike pogotovo za sigurnost, al eto hajde neka bude tako, mada drugi stadioni na ovako velikim tribinama imaju po 6-7 000 stolica a kod nas neka komocija :opaopa:

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 27 mar 2017, 16:15

Quinlan je napisao/la:Savez naredio dodatnih stepenica i samim tim gubiš stolica, već objašnjeno iz kluba
Napravljena je i to je najvaznije, ali da se moglo bolje jeste. Ne treba trositi energiju oko toga, imamo novu tribinu i za vikend je idemo napuniti uz vjeru da cemo Slobodu i Jagodica napuniti.

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 27 mar 2017, 16:25

Pa rekli su da su dobili nalog od saveza da se ove dodatne stepenice naprave na centralnom dijelu zbog sigurnosti i da je zbog toga smanjen kapacitet.[/quote]
Nije do tog sigurno, al haj...[/quote]

Nego sta je??? Ukro neko jel??[/quote]
Ma ja gledam ovu tribinu i ove dodatne stepenice mi nemaju logike pogotovo za sigurnost, al eto hajde neka bude tako, mada drugi stadioni na ovako velikim tribinama imaju po 6-7 000 stolica a kod nas neka komocija :opaopa:[/quote]
Ma bez projekta nekog spektakularnog pravili, malo se zeznuli i sta je tu je, mada vise bi volio da su se zenuli pa da ima 5000 mjesta ali.... :nene:

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 27 mar 2017, 16:30

cruz40 je napisao/la:Pa rekli su da su dobili nalog od saveza da se ove dodatne stepenice naprave na centralnom dijelu zbog sigurnosti i da je zbog toga smanjen kapacitet.
Nije do tog sigurno, al haj...[/quote]

Nego sta je??? Ukro neko jel??[/quote]
Ma ja gledam ovu tribinu i ove dodatne stepenice mi nemaju logike pogotovo za sigurnost, al eto hajde neka bude tako, mada drugi stadioni na ovako velikim tribinama imaju po 6-7 000 stolica a kod nas neka komocija :opaopa:[/quote]
Ma bez projekta nekog spektakularnog pravili, malo se zeznuli i sta je tu je, mada vise bi volio da su se zenuli pa da ima 5000 mjesta ali.... :nene:[/quote]

Burazeru moj daj da mi napunimo i ovo sto ima pusti se mastanja o tim ciframa pa nas bude dvije milje istih faca svaku tekmu... Sad bi pojedini mastali o areni od 45 milja a do juče se nije bilo u stanju dici srusen lim na zapadu, mani mi se te bosnjacke plitke price i namastavanju iz udobne stolice
1921

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Brkooo, BungaBum, MojaMalenkost, MukiBek, Samba71, Vanja8 i 92 gosta.