nisam to ja izmislio, to vi ovde pricatejuventus 0244 je napisao/la:ma nema od toga nista, pa skoro su objavili da je Bufon u Manchester, a nista pusti te traceve kad bude zvanicno onda cemo pricati...nevjernik je napisao/la:ojjjjjjj sta vam radi Hoeness![]()
cijelo ljeto vas podjebava i ismijava za Dzeku, a onda dodje lagano u Torino, i uzme Diega za sicu![]()
ja ne znam ko je tu lud
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
pa kazem ti da su to tracevi kao sto su bili i za tansfere bufona, chielinia, grossa, camoranesia, grygere, poulsena(iako je on stvarno najblize odlasku hvala Bogu)...nevjernik je napisao/la:nisam to ja izmislio, to vi ovde pricatejuventus 0244 je napisao/la:ma nema od toga nista, pa skoro su objavili da je Bufon u Manchester, a nista pusti te traceve kad bude zvanicno onda cemo pricati...nevjernik je napisao/la:ojjjjjjj sta vam radi Hoeness![]()
cijelo ljeto vas podjebava i ismijava za Dzeku, a onda dodje lagano u Torino, i uzme Diega za sicu![]()
ja ne znam ko je tu lud
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
nisu valjda tolki levati da puste takvog majstora za djabe, moze on djeco igrat AMF-a samo njemu treba pravi trener (nek mu Sneijder bude za primjer)
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- Psychosocial.
- Kontakt:
jeste li se pojačali imalo zečevi ili vam je još okosnica ekipe Zebina i Melo...
- sarajlija89
- Kontakt:
kao prvo..ovo je ocekivano...diego nije igrac za secunda puntu...bezveze bi gubili vrijeme i nikad ne bi pruzio maximum na toj poziciji....4-4-2 sa dva klasicna spica treba igrat a diego se tu ne uklapa
za pocetak pokusavam biti smiren i stalozen...
ali..
16 milona za takvog igraca je zalosno,tuzno...igrac kakv je diego vrijedi puno,puno vise i stvarno je ovo katastrofalan potez ako se desi da ode...na taj nacin
sezona je pred vratima,u upravi i strucnom stabu su insistirali da diego moze igrat na novoj poziciji i da ostaje ali nakon 2-3 tekme su promjenili misljenje....i dosli su u takvu situaciju da su ga primorani prodati za mizernih 16 miliona,pri tom imamo na umu da smo ga platili 25...strasno...10 mil u minusu
Da je strucni stab i uprava imala sluha i viziju i da su ranije vidjeli da se diego ne uklapa u ovu formaciju,mogli su ga ukljuciti u eventualnu razmjenu za nekog napadaca i do ovoga ne bi doslo...jos jedan dokaz koliko se nesposobni....16 miliona je nista...za jedinog igraca u ekipi koji vrijedi nesto..uz naravno ADP,buffona i chiellinija
Na kraju..ocekujem transfer Dzeke u Juventus uz zamjenu za diega....jedino tako se moze opravdat ovaj potez i sve drugo bi bilo van pameti...ne treba spominjati da su i sebu otjerali
Fino ja kazem..UPRAVA NAPOLJE..prodajte klub idioti kad ga ne znate voditi...mrs svi....na dno ste nas doveli i sa vama nema napredka...
da ne budem negativan..ukoliko lassna diarra dođe bice to dobar potez,fantastican je igrac i moze i po potrebi igrati bilo koju poziciju ako zatreba....bastos bi takodjer bio dobro rijesenje na lijevoj strani...
za pocetak pokusavam biti smiren i stalozen...
ali..
16 milona za takvog igraca je zalosno,tuzno...igrac kakv je diego vrijedi puno,puno vise i stvarno je ovo katastrofalan potez ako se desi da ode...na taj nacin
sezona je pred vratima,u upravi i strucnom stabu su insistirali da diego moze igrat na novoj poziciji i da ostaje ali nakon 2-3 tekme su promjenili misljenje....i dosli su u takvu situaciju da su ga primorani prodati za mizernih 16 miliona,pri tom imamo na umu da smo ga platili 25...strasno...10 mil u minusu

Da je strucni stab i uprava imala sluha i viziju i da su ranije vidjeli da se diego ne uklapa u ovu formaciju,mogli su ga ukljuciti u eventualnu razmjenu za nekog napadaca i do ovoga ne bi doslo...jos jedan dokaz koliko se nesposobni....16 miliona je nista...za jedinog igraca u ekipi koji vrijedi nesto..uz naravno ADP,buffona i chiellinija
Na kraju..ocekujem transfer Dzeke u Juventus uz zamjenu za diega....jedino tako se moze opravdat ovaj potez i sve drugo bi bilo van pameti...ne treba spominjati da su i sebu otjerali

Fino ja kazem..UPRAVA NAPOLJE..prodajte klub idioti kad ga ne znate voditi...mrs svi....na dno ste nas doveli i sa vama nema napredka...
da ne budem negativan..ukoliko lassna diarra dođe bice to dobar potez,fantastican je igrac i moze i po potrebi igrati bilo koju poziciju ako zatreba....bastos bi takodjer bio dobro rijesenje na lijevoj strani...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- sarajlija89
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
pogledajte contea na kraju klipa..kakav je to igrac i kapiten bio...
Al ih darko potopi

pogledajte contea na kraju klipa..kakav je to igrac i kapiten bio...
Al ih darko potopi

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
ovo je spekulacija, to je jasno.. ali mi je toliko smijesno da ne mogu da ne komentiram.. pazi Martinez 12 mil, Ozil 12 mil.. jos bi Ozil dosao da igra sa svojim prijateljem Diegom.. covjece..
ali 16mil za Diega
pa i ja, onaj koji ga je toliko osporavao ispod 25m ga ne bih dao.. i vise bih trazio, jer takve trequatriste nema puno na svijetu.. jako malo..
a sto kazes ti sarajlija za klub.. i da budemo ovakvi jos godinama, ja ne bih dao da Fiat ode iz Juventusa.. kad nekome kazes da je danasnji vlasnik onaj ko nas je kupio 1923 godine odma znas kakva je institucija to.
ali 16mil za Diega

a sto kazes ti sarajlija za klub.. i da budemo ovakvi jos godinama, ja ne bih dao da Fiat ode iz Juventusa.. kad nekome kazes da je danasnji vlasnik onaj ko nas je kupio 1923 godine odma znas kakva je institucija to.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Diego ne ide nigdje za 16 miliona. Ako ode onda je to zamjena za Dzeku, druge solucije nama, to je valjda i Marotti jasno
Ôzil ima samo godinu dana ugovora, i rekao je da nece produziti sa Werderom zato je jeftin. Iako je rekao da samo ide u Spaniju ili Englesku, opet je tuzno vidjeti kako je Marotta poslovao do sada i koje je igrace doveo za iste pare. Fkt sam mislio da nema niko los kao Secco

Ôzil ima samo godinu dana ugovora, i rekao je da nece produziti sa Werderom zato je jeftin. Iako je rekao da samo ide u Spaniju ili Englesku, opet je tuzno vidjeti kako je Marotta poslovao do sada i koje je igrace doveo za iste pare. Fkt sam mislio da nema niko los kao Secco

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

don fabio tata cannavaro... jedan od najboljih svih vremena
sigurno jedan od najboljih stopera svih vremena..
- JuveSissoko
- Kontakt:
Diego out,za oko 17 miliona,al kao mozda cemo imat prvi pik na Džeku slijedece sezone zbog tog,ma sve u svemu,**** mi se,rade kako god hoce ,zabij im 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Samo da je tacna ova informacija za Bocchetia kralja ... kad bi njega doveli imali bi sigurnu perspektivu na pozicijama stopera u sljedecih desetak godina.
Giorgio, Bonucci i on ... mada Bonucci nije neka klasa ima potencijal da to bude.
Ovo za Diega je smijesno ... nema sanse da ode, pa nisu Delneri i Marotta toliki levati.
Giorgio, Bonucci i on ... mada Bonucci nije neka klasa ima potencijal da to bude.
Ovo za Diega je smijesno ... nema sanse da ode, pa nisu Delneri i Marotta toliki levati.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- JuveSissoko
- Kontakt:
i meni je smijesno,al bogami Marotta i Del Neri ipak jesu toliki levati,jos samo da Diego dogovori sa njemcima i to je to
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vjerujem da Diego ima zadnju rijec. Ne znam koliko ce on biti zadovoljan prelaskom u Wolfsburg, pa bi njegova odluka mogla sve promijeniti, ali ako ga se zele rijesiti sto se cijelo ljeto spekulise, nece mu biti problem promijeniti sredinu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Hm, recimo da bi se želio vratiti u Bundesligu, jer je u Juventusu samo sjena onog Diega iz Werdera. Činjenica je da je Del Neri toliko zatucan da igra sa klasičnom 4-4-2 formacijom je još jedan argument za Diegov odlazak. Naravno, ne treba ni zaboraviti to da ga se žele riješiti tokom cijelog ovog prelaznog roka(uvaljivali ga za Džeku), tako da...Valjda neće ostati u ekipi koja ga ne želi, a može igrati i biti jedan od nosioca igre novog, mnogo jačeg, Wolfsburga.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
pa do prije sedmicu dana mi njima davali diega i 20 mil za dzeku,glupo bi bilo da sad oni nama daju dzeku i 16 mil za diegaAdinjo je napisao/la:Diego ne ide nigdje za 16 miliona. Ako ode onda je to zamjena za Dzeku, druge solucije nama, to je valjda i Marotti jasno![]()

Forza Juve per Sempre!!!
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
IKSS je napisao/la:pa do prije sedmicu dana mi njima davali diega i 20 mil za dzeku,glupo bi bilo da sad oni nama daju dzeku i 16 mil za diegaAdinjo je napisao/la:Diego ne ide nigdje za 16 miliona. Ako ode onda je to zamjena za Dzeku, druge solucije nama, to je valjda i Marotti jasno![]()
Ôzil ima samo godinu dana ugovora, i rekao je da nece produziti sa Werderom zato je jeftin. Iako je rekao da samo ide u Spaniju ili Englesku, opet je tuzno vidjeti kako je Marotta poslovao do sada i koje je igrace doveo za iste pare. Fkt sam mislio da nema niko los kao Secco![]()
![]()
nego ce biti 16 mil i barzagli
![]()
Fino sam rekao, AKO ode onda ce biti zamjena ili nesto drugo, sve ostalo je suludo. Samo gledaj i uzivaj, nece on nigdje. Jedan jedini kreativac u klubu i da tako lako ode, pa sto ne ide, ne ide... Puste li ga 16 mil onda su ti ljudi postvaljeni da ruse klub al ono do temlja.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
Kako su loši bili Secco i kompanija,doveli poulsena za 9,5 mil a sad ode za 5,5 mil,Diego 25 mil a sad 16mil

Forza Juve per Sempre!!!
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
Secco nije prodao ni jednog ovog igraca.. i nema smisla da ga spominjes u negativnom kontekstu kada pricamo o ovim danasnjim transferima..IKSS je napisao/la:Kako su loši bili Secco i kompanija,doveli poulsena za 9,5 mil a sad ode za 5,5 mil,Diego 25 mil a sad 16mil![]()
![]()
koliko god Secco los bio, losiji od Marotte nece biti.. Martinez 12 mil, a Ozil ce otici za 12 mil iz Werdera.. a tek pojcanja koja su nam dovukli.. uprava nam je vrh..
Secco legendo..
- JuveSissoko
- Kontakt:
prema Bild-u ,Džeko bi u Italiju,mada svi to znamo 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.