Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jedno pitanje:
Tko je radio utakmicu BiH-Gibraltar? Jer slika je bila neuporedivo bolja nego kad je PL utakmica uzivo. Jel bas BHT odradio ili netko za njih? Ili jednostavno PL rade sa opremom iz prapovijesti?
Ako netko za da odgovori
Tko je radio utakmicu BiH-Gibraltar? Jer slika je bila neuporedivo bolja nego kad je PL utakmica uzivo. Jel bas BHT odradio ili netko za njih? Ili jednostavno PL rade sa opremom iz prapovijesti?
Ako netko za da odgovori
Utakmice reprezentacije uvijek radi neka firma koju unajmi BHT, cini mi se da je firma iz hrvatske, nisam siguran, a utakmice premijer lige rade sa svojom opremombrig je napisao/la:Jedno pitanje:
Ako netko za da odgovori
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
I mislio sam da je tako. Vidi seirfo je napisao/la:Utakmice reprezentacije uvijek radi neka firma koju unajmi BHT, cini mi se da je firma iz hrvatske, nisam siguran, a utakmice premijer lige rade sa svojom opremombrig je napisao/la:Jedno pitanje:
Ako netko za da odgovori
Tu se jednostavno moraju poštovati FIFA/UEFA HD standardi koji su na najvišem mogućem nivou.brig je napisao/la:Jedno pitanje:
Ako netko za da odgovori
Znam da je nekoliko mečeva radila Hrvatska kompanija Croatel.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Taj Croatel radi meceve za Arenu. Vrhunski su. Kamo srece da rade i PL.
Signore je napisao/la:Taj Croatel radi meceve za Arenu. Vrhunski su. Kamo srece da rade i PL.
Ljudi su prije pet godina kupovali po 20 kamera, kada je jedna koštala 30 hiljada eura, a prošle godine su kupili 12 Sony kamera, jedna košta 50.000 eur i mikser od 120.000 eur
Pa izračunaj koliko im košta onaj reportažni kombi
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Kada je Hajduk igrao prije par godina s Dundalkom u Irskoj, nitko nije htio prenositi utakmicu i ljudi iz Hajduka su htjeli napraviti prijenos, tj. platiti nekome taj reportazni kombi da uradi prijenos za njih, valjda preko klupske web stranice. Cifra koja se spominjala je 6.000 eura za utakmicu, navodilo se da toliko kosta prijenos u Hrvatskoj. Na kraju nisu postigli dogovor ni sa jednom produkcijskom kucom i prijenos je propao.Virtu4l je napisao/la:Signore je napisao/la:Taj Croatel radi meceve za Arenu. Vrhunski su. Kamo srece da rade i PL.
Ljudi su prije pet godina kupovali po 20 kamera, kada je jedna koštala 30 hiljada eura, a prošle godine su kupili 12 Sony kamera, jedna košta 50.000 eur i mikser od 120.000 eur![]()
Pa izračunaj koliko im košta onaj reportažni kombi
Croatel isplati svoju opremu za godinu, dvije
-
gramparada
- Kontakt:
BHT je radio prenos 100% nikakva hrvatska firma!brig je napisao/la:Jedno pitanje:
Ako netko za da odgovori
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajevo igra u 19 i 45..Duff je napisao/la:Zrinjski - Krupa 16:00virtuoz je napisao/la:Je li poznata satnica odigravanja meceva 1.kola lige za prvaka/ostanak ?
Željo - Sloboda 19:00
Sarajevo - Radnik 16:30
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
gramparada je napisao/la:BHT je radio prenos 100% nikakva hrvatska firma!brig je napisao/la:Jedno pitanje:
Ako netko za da odgovori
BHT jest radio prenos, ali sliku sa stadiona do BHT-a radio je neko drugi.
Sloboda je cijeli život moj !
-
gramparada
- Kontakt:
Stari mi je kamerman na BHT-u,BHT je snimao utakmicuAdmirLav je napisao/la:gramparada je napisao/la:BHT je radio prenos 100% nikakva hrvatska firma!brig je napisao/la:Jedno pitanje:
Ako netko za da odgovori
BHT jest radio prenos, ali sliku sa stadiona do BHT-a radio je neko drugi.
sarajevski derbi iz ugla engleza
BHT jeste radio utakmicu, al' koliko znam opremu im daje UEFA/FIFA jer sve utakmice kvalifikacija od prošlog ciklusa moraju se raditi u HD rezoluciji.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Moram samo reci da su moderatori napravili kardinalnu gresku brisanjem teme "Liga naroda BiH" koja u sustini uopste nije ni presla granicu loseg ukusa. Sama ideja je itekako validna i OK. Toliko od mene.
Mi nikad ne griješimo.AnelZ je napisao/la:Moram samo reci da su moderatori napravili kardinalnu gresku brisanjem teme "Liga naroda BiH" koja u sustini uopste nije ni presla granicu loseg ukusa. Sama ideja je itekako validna i OK. Toliko od mene.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Iako dolazi od dobrog momka ideja teme je ocajna i sluzi samo za podjelu koje nema.AnelZ je napisao/la:Moram samo reci da su moderatori napravili kardinalnu gresku brisanjem teme "Liga naroda BiH" koja u sustini uopste nije ni presla granicu loseg ukusa. Sama ideja je itekako validna i OK. Toliko od mene.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- tuzlak1987
- Kontakt:
Stvarno ne znam sta vidis dobro u tome i takvim idejama? Ako su takve ideje nekim ljudima dobre onda hajde da pocjepamo drzavu na tri dijela vise i miran razlaz zdravo, da se vise ne nerviramo.AnelZ je napisao/la:Moram samo reci da su moderatori napravili kardinalnu gresku brisanjem teme "Liga naroda BiH" koja u sustini uopste nije ni presla granicu loseg ukusa. Sama ideja je itekako validna i OK. Toliko od mene.
Jedina ideja koju podrzavam je liga reprezentacije BIH i ostalih bivsih Jugoslavenskih republika, pa da vidimo tako gdje se najbolji fudbal igra. Nesto slicno kao u ragbiju na onaj fazon 6 nacija, 10 ili 12 utakmica. Kada bi nam se dozvolilo takvo takmicenje bio bi pravi pogodak.
Nikakvo cijepanje drzave ne dolazi u obzir
Momak je dao dobru ideju, ali u pogresnoj drzavi. Vecina ljudi bi to natjecanje vidjelo kao priliku da napravi sranje i da pokaze 'tko smo to mi'. Da zivimo u miru i slozi to bi bilo zanimljivo sportsko, nogometno natjecanje. Doduse, u neku ruku i zivimo u slozi, mirno je sve dok se ne digne neki politicar ili bilo kakvo natjecanje, tad ide busanje u prsa. S takvim ljudima nema pravog sportskog natjecanja, njima je to dokazivanje. I ova liga trpi zbog takvih majmuna sa sve tri strane. I ja bih volio neku all star utakmicu, ali zbog vec navedenih razloga treba to drugacije podijeliti, mozda Bosna protiv Hercegovine
Ovi iz Livna bi sudili
Momak je dao dobru ideju, ali u pogresnoj drzavi. Vecina ljudi bi to natjecanje vidjelo kao priliku da napravi sranje i da pokaze 'tko smo to mi'. Da zivimo u miru i slozi to bi bilo zanimljivo sportsko, nogometno natjecanje. Doduse, u neku ruku i zivimo u slozi, mirno je sve dok se ne digne neki politicar ili bilo kakvo natjecanje, tad ide busanje u prsa. S takvim ljudima nema pravog sportskog natjecanja, njima je to dokazivanje. I ova liga trpi zbog takvih majmuna sa sve tri strane. I ja bih volio neku all star utakmicu, ali zbog vec navedenih razloga treba to drugacije podijeliti, mozda Bosna protiv Hercegovine
Ovi iz Livna bi sudili
Upravu je Signore za ovo, dobra ideja ali u pogresnoj drzavi u pogresno vrijeme
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- Al pashino
- Kontakt:
jel moguće da nfsbih jos nema raspored i termine utakmica?
www.facebook.com/pirotehniksarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.