U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: U-21, U-19, U-17
Čudo nema fanatica da optuži Avdiju i Svena za poraz...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Al fakat jbt. Lik nije sposoban vodit klub iz drug kantonalne...Primorac je napisao/la:tonija ne mozes otjerati tenkom
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Treba opet Felix Magatha kontaktiratpaulus je napisao/la:Sto su Grci dobeli Rehagela , imali isti problem , sto su postači prvaci Evrope , zato sto je rehagel promjenio sve od mentaliteta do rada , Stp Irci pčacaju svog selektora one pare a bi je i trapatoni prije , pa vidjeli smo u barazu sto . Ljudi vecinom misle trener nije toliko vazan , al ja vam garantujem , da smo iali u sva tri baraza kakog strucnjaka kojeg moras platit prosli bi u makar dva . Ko je bio nahblizi oronuli cro , da nismo pogodili cetri precle u Lisabonu mozda bi i prosli , al to je poenta , sta je Safet vodio , sta je Bazdarevic vodio , ša mprajul se ucit svi n nama , mozel se uzet jednom selektor pismen stranac i ja bam katem progres ce bit ocigledam , specijalno ako mozemo kakog Njemca uhvatitsajo10 je napisao/la:Klasicni bosanskohercegovacki choke.. Nazalost, sta je tu je. Navikli smo. Luzerska nacija broj 1.
Nemorate ni izlaziti posle pauze. Sramota...
Toni, vrijeme je...
Jedino da Bugari dobiju crvendaca.
Tako je care, jeb.es pljuvaceElddar je napisao/la:3-3 FT. Opušteno.
Ma i ova djecurlija je zrela za vrtica. Nije utakmica ni pocela a oni vec po drustvenim mrezama slave pobjedu puuu, ishod se znao na kilometer
Zato su meni bili smjesni neki tamo kad pisase na temi reprezentacije da mozemo pobjedit i Grcku i Belgiju a ljudi ne znaju da smo mi mentalni klosari i kad nam se sve pruzi mi padnemo na koljena da ga posisamo,jednostavno u svemu smo takvi
ma ovu djecu od malena odvikavati od bilo kakvog sporta, ako slucajno vidite neko dijete na ulici da se igra s loptom ili se bavi bilo kakvim sportom, opalite mu samarcinu i recite da se pocne drogirati ko i svi ostali, spasit cete nas ovakvih stvari u buducnosti, nije ovo za nas 
Pyro is not a crime !
Tuga je jos veca sto su ovo Bugari, a ne neki Englezi, il Svabe...Hej Bugari. Moj Karacicu ne bi ti meni Natron iz Maglaja vodio.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
THEC je napisao/la:ma ovu djecu od malena odvikavati od bilo kakvog sporta, ako slucajno vidite neko dijete na ulici da se igra s loptom ili se bavi bilo kakvim sportom, opalite mu samarcinu i recite da se pocne drogirati ko i svi ostali, spasit cete nas ovakvih stvari u buducnosti, nije ovo za nas
Da li se to svidjelo nekome ili ne, misleci da pretjerujem, ali ovo danas je jedan od najvecih chokeova i blamaza u nasem sportu. Toliko...
Edit: Evo ogroman vjetar u ledja.. Ako sad se ne trgnu nece nikada. HAJDE BA OMLADINO!!
Edit: Evo ogroman vjetar u ledja.. Ako sad se ne trgnu nece nikada. HAJDE BA OMLADINO!!
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 27 mar 2017, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
3-1, 27 minuta do kraja.
Demirović strijelac
Demirović strijelac
Zadnja izmjena: Elddar, dana/u 27 mar 2017, 20:20, ukupno mijenjano 2 puta.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Hahah pa normalno da cemo ismijavat ovu djecurliju kad se oni ponasajau kao da su mega zvijezde a ustvari igraju amaterski fudbal za 200 KM mjesecno i s obzirom kakvu bahatost imaju nece nikada ni napredovati. Ovo pisem jer slucajno znam par igraca tog uzrasta. Pa to je nevjerovatno kakve zvijezde misle da su.
Zadnja izmjena: BenjooJutub, dana/u 27 mar 2017, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
- MocMahale444
Uvesti u zakon ovoTHEC je napisao/la:ma ovu djecu od malena odvikavati od bilo kakvog sporta, ako slucajno vidite neko dijete na ulici da se igra s loptom ili se bavi bilo kakvim sportom, opalite mu samarcinu i recite da se pocne drogirati ko i svi ostali, spasit cete nas ovakvih stvari u buducnosti, nije ovo za nas
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
3:1, hajde još 2 
Demirović strijelac