U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: U-21, U-19, U-17
ajmooooo
Hajmoooo naši

Zasto je ponisten gol?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma furam vas

Ma ubacili na bet365 3-2 i odmah poništiše. Ko će ga znat šta je kad nema prijenosa.FrancescoTotti je napisao/la:Sta vam je ba 3-1 je
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Joj, a tako sam se nadao da cemo biti medju osam najjacih juniorskih selekcija, pogotovo sto taj turnir prate svi moguci skauti i to bi nenormalno znacilo nasim momcima. Ovo je prvoklasni samar svima nama. Nema potrebe pricati nesto protiv Karacica, jer nismo gledali utakmicu i nemamo nikakav uvid u istu. Daleko od toga da je on sjajan, ali ne mogu ni reci da je kriv za danasnji poraz. Ocigledno je strah od uspjeha i plasmana pobijedio nase momke...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Pogleda nas sudija 5 min nadoknade
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Ma ništa to, nek nas pogleda i dosudi nam dva penala do kraja. Kakvi smo pehovi, drugi bi promašiliscootzzZzTM87 je napisao/la:Pogleda nas sudija 5 min nadoknade
Odlazi Safete.
Nevjerovatno da nismo koristili ovu priliku, ko zna kada cemo opet biti u ovoj situaciji za plasman na U19 Euro...
Ko moze bit kriv druze ako ti tim gubi 3:0 na poluvremenu, a cekas 70. minut da ubacis najboljeg veznog igraca...Mentalitet, da...kobe24 je napisao/la:Joj, a tako sam se nadao da cemo biti medju osam najjacih juniorskih selekcija, pogotovo sto taj turnir prate svi moguci skauti i to bi nenormalno znacilo nasim momcima. Ovo je prvoklasni samar svima nama. Nema potrebe pricati nesto protiv Karacica, jer nismo gledali utakmicu i nemamo nikakav uvid u istu. Daleko od toga da je on sjajan, ali ne mogu ni reci da je kriv za danasnji poraz. Ocigledno je strah od uspjeha i plasmana pobijedio nase momke...
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Bugarska nas izbaci sa svjetskog , ko zna kad cemo sansu ovakvu imat , da su to Francuzi Englezo , Spanci pa jahde . Svjedok sam 20 godina ostog problema u svim s sportovima , manjak vjere u seve , mentalitet lusersli -
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Ne kontam ovo, kako izrael ide na ep a 3 su mjesto ?
Glupi novinari SS-ba
Glupi novinari SS-ba
Zadnja izmjena: scootzzZzTM87, dana/u 27 mar 2017, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Kraj utakmice Francuska - Izrael. Izraelci su jednom nogom na EP-u, sada čekaju samo kraj utakmice BiH - Bugarska.
Novinari SSa
Novinari SSa
Samo se nadam da ce izvuci veliko iskustvo iz svega ovoga.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Treba ovu djecu dobro nadrišiti. Tako ti je kad slaviš pobjedu unaprijed
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Hajd što samo samo prvi iz grupe ide dalje već je Izrael ispod nas 
scootzzZzTM87 je napisao/la:Ne kontam ovo, kako izrael ide na ep a 3 su mjesto ?
Ne vjeruj svemu što pročitaš
Pa zar je toliko teško otići na rezultate i provjeriti tabelu?MadrRasa je napisao/la:Kraj utakmice Francuska - Izrael. Izraelci su jednom nogom na EP-u, sada čekaju samo kraj utakmice BiH - Bugarska.
Novinari SSa
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947