U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

mirsad993
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la mirsad993 » 27 mar 2017, 21:05

I tako jos jedan dokaz luzerskog mentaliteta sportske nacije :plac:
Al najjaci smo sa izgovorima:
1. Nismo mi krivi sto je Kleiza pogodio 2 trojke i vratio Litvance sta ces nismo imali srece,
2. Nije Amel kriv sto je bio favorit za medalju na OI pa izletio ranije, nego mu Allah nije dao formu :lol: tad tj noge sta ces nije do njega,
3. Nije Musa i ekipa kriva sto se ukazao neki Dragan (mislim tako nekako da se zove) Alkaz u ekipi "Australije" i izresetao nam kos desi se jbg sta ces nismo imali srece,
4. Nismo mi krivi sto smo izgubili od Nigerije nego sudija nas zahebo pa ja i . nema se tu sta vise raspravljat
5. Nisu Toni i igraci krivi sto smo ispali nego penal pa slobodni malo sudija i tako sta ces al hajd ipak smo uzeli Francuze hejjj.
6. Malo vise srece i zdravlja Malinovica i da ne bi onih sretnih golova Tunizana i ostalih ekipa prosli bi u rukometu grupu al eto nije do nas.
A realno:
1. Sasrali se u zadnjih par minuta lopta samo Mirzi u ruke i ispucavanje nikakve akcije ustvari ima zabijanje Gordica pod kos ko bez glave, ne mozemo defanzivnog skoka pokupit ljudi nakon par cigli nesto i ubacili i to je to,
2. Stv ovdje no comment, nesto najbizarnije sto sam cuo presao igricu, covjeku nije Allah dao (Boze oprosti),
3. Treba malo i igrat odbranu protiv tog Alkaza pa ako je stani-pani pravi faul posalji ga na slobodna nek tamo zaradi poene, ko nam je kriv sto kod nas u ekipi 3covjeka sutaju tricu samo u citavom rosteru i to sa malo je rec ispodprosjecnim procentima na tom turniru,
4. Utakmica se igra 90min ako smo bolji zabit cemo jbs ofsajd a nista sto citavu utakmicu ne znamo gdje ko igra pa Emenike se sprda sa Spahicem a Obi Mikel :damn: izgleda ko igracina spram nasih vezista,
5. Umislili da smo igracine dobili Francusku dodalo nas po 50komada riba minimum na fb-u i jos nekoliko stotina folowersa na instagramu pa ce sad Demirovic zabit go haj ba ne moram ja a Demirovic isto tako razmislja zabit ce Zinedin ili Suljic ili neko ma procemo ba nekako, dosla utakmica sasrali se plus ocekivanja nacije= 0-3 na poluvremenu.
6. Ne mozemo dat vise od 23 gola na utakmici naravno da ne mozemo ni proc o cemu pricamo.
Halali na duzem postu ko procita nek neko doda ako sam koji tzv choke izostavio.
Falconsima i PSG-u se ovo jednom desi a nama .........

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 27 mar 2017, 21:05

Ras je napisao/la:Ovo je jedna od najvećih bruka u historiji našeg fudbala, bez obzira što su djeca u pitanju! Izgubiti od raspalih Tatara je neviđeni blam, svijet nam se smije, halo od naroda koja je mješavina Tatara, Huna i Mongola :oops:
Za nas, Arijevce, ovo je nevidjena bruka
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 27 mar 2017, 21:06

kobe24 je napisao/la:
Elddar je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:Joj, a tako sam se nadao da cemo biti medju osam najjacih juniorskih selekcija, pogotovo sto taj turnir prate svi moguci skauti i to bi nenormalno znacilo nasim momcima. Ovo je prvoklasni samar svima nama. Nema potrebe pricati nesto protiv Karacica, jer nismo gledali utakmicu i nemamo nikakav uvid u istu. Daleko od toga da je on sjajan, ali ne mogu ni reci da je kriv za danasnji poraz. Ocigledno je strah od uspjeha i plasmana pobijedio nase momke...
Ko moze bit kriv druze ako ti tim gubi 3:0 na poluvremenu, a cekas 70. minut da ubacis najboljeg veznog igraca...Mentalitet, da...
Kako znas da je najbolji, koliko puta si pogledaj Mustafica i svakog od njih? Ne mogu istovremeno igrati i Zeric, i Mustafic, i Mustedanagic, i Suljic, i Hadzic... Ja sam ovdje konstantno negodovao sto nije pozvao Nedima Hadzica, ali to je njegovo vidjenja i sta da se radi. A, uostalom, koga bi izostavio? Jednostavno ide samo 18 igraca (od toga 2 golmana) i ne mozes voditi 10 klasicnih napadaca i ofanzivnih veznjaka.
za tvoju inf poveo je samo jednog napadaca demirovica a svi ostali igraci igraju krilne pozicije

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 27 mar 2017, 21:09

mirsad993 je napisao/la:I tako jos jedan dokaz luzerskog mentaliteta sportske nacije :plac:
1. Nismo mi krivi sto je Kleiza pogodio 2 trojke i vratio Litvance sta ces nismo imali srece,
2. Nije Amel kriv sto je bio favorit za medalju na OI pa izletio ranije, nego mu Allah nije dao formu :lol: tad tj noge sta ces nije do njega,
3. Nije Musa i ekipa kriva sto se ukazao neki Dragan (mislim tako nekako da se zove) Alkaz u ekipi "Australije" i izresetao nam kos desi se jbg sta ces nismo imali srece,
4. Nismo mi krivi sto smo izgubili od Nigerije nego sudija nas zahebo pa ja i . nema se tu sta vise raspravljat
5. Nisu Toni i igraci krivi sto smo ispali nego penal pa slobodni malo sudija i tako sta ces al hajd ipak smo uzeli Francuze hejjj.
6. Malo vise srece i zdravlja Malinovica i da ne bi onih sretnih golova Tunizana i ostalih ekipa prosli bi u rukometu grupu al eto nije do nas.
A realno:
1. Sasrali se u zadnjih par minuta lopta samo Mirzi u ruke i ispucavanje nikakve akcije ustvari ima zabijanje Gordica pod kos ko bez glave, ne mozemo defanzivnog skoka pokupit ljudi nakon par cigli nesto i ubacili i to je to,
2. Stv ovdje no comment, nesto najbizarnije sto sam cuo presao igricu, covjeku nije Allah dao (Boze oprosti),
3. Treba malo i igrat odbranu protiv tog Alkaza pa ako je stani-pani pravi faul posalji ga na slobodna nek tamo zaradi poene, ko nam je kriv sto kod nas u ekipi 3covjeka sutaju tricu samo u citavom rosteru i to sa malo je rec ispodprosjecnim procentima na tom turniru,
4. Utakmica se igra 90min ako smo bolji zabit cemo jbs ofsajd a nista sto citavu utakmicu ne znamo gdje ko igra pa Emenike se sprda sa Spahicem a Obi Mikel :damn: izgleda ko igracina spram nasih vezista,
5. Umislili da smo igracine dobili Francusku dodalo nas po 50komada riba minimum na fb-u i jos nekoliko stotina folowersa na instagramu pa ce sad Demirovic zabit go haj ba ne moram ja a Demirovic isto tako razmislja zabit ce Zinedin ili Suljic ili neko ma procemo ba nekako, dosla utakmica sasrali se plus ocekivanja nacije= 0-3 na poluvremenu.
6. Ne mozemo dat vise od 23 gola na utakmici naravno da ne mozemo ni proc o cemu pricamo.
Halali na duzem postu ko procita nek neko doda ako sam koji tzv choke izostavio.
Sve ok, nemam namjeru da ispravljam, a i nema se sta puno ispravit. Ali da je priznat taj regularan gol, sve bi drugacije bilo u tom mecu.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

dadoprso
Kontakt:

Re: RE: Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la dadoprso » 27 mar 2017, 21:10

mirsad993 je napisao/la:I tako jos jedan dokaz luzerskog mentaliteta sportske nacije :plac:
2. Nije Amel kriv sto je bio favorit za medalju na OI pa izletio ranije, nego mu Allah nije dao formu [emoji38] tad tj noge sta ces nije do njega,
A realno:
Zaboravio si Irsku u baražu

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 mar 2017, 21:12

Sramota bi bilo da Karačić ne dobije otkaz nakon ove sramote...

Sreća te pogleda da dobiješ Francusku u sred Francuske, da odeš na EP trebaju ti četiri boda protiv **** Izraela i Bugarske (čak evo ispade da bi sa dva boda išli na EP) i ti nisi u stanju spremiti ekipu za takvo nešto...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

mirsad993
Kontakt:

Re: RE: Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la mirsad993 » 27 mar 2017, 21:13

dadoprso je napisao/la:
2. Nije Amel kriv sto je bio favorit za medalju na OI pa izletio ranije, nego mu Allah nije dao formu [emoji38] tad tj noge sta ces nije do njega,
A realno:
Zaboravio si Irsku u baražu
Ja, ja ma ne moze sve odmah naumpast tu je magla u Zenici kriva, a i Mesa se "upoznavao sa ekipom i gradom jos" jbg

Ras
Kontakt:

Post Postao/la Ras » 27 mar 2017, 21:13

JohnCleese je napisao/la:
Ras je napisao/la:Ovo je jedna od najvećih bruka u historiji našeg fudbala, bez obzira što su djeca u pitanju! Izgubiti od raspalih Tatara je neviđeni blam, svijet nam se smije, halo od naroda koja je mješavina Tatara, Huna i Mongola :oops:
Za nas, Arijevce, ovo je nevidjena bruka
Normalno da je bruka, halo od Tatara raspalih izgubiš :oops: Savez ovu djecu treba novčano, a vlast kazniti nekim društveno-korisnim radom kao sađenje drveća ili čišćenje korita rijeka! Mene je iskreno sramota što su nas Tatari naguzili :oops: Karačića objesiti!
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 27 mar 2017, 21:14

kobe24 je napisao/la:
Elddar je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:Joj, a tako sam se nadao da cemo biti medju osam najjacih juniorskih selekcija, pogotovo sto taj turnir prate svi moguci skauti i to bi nenormalno znacilo nasim momcima. Ovo je prvoklasni samar svima nama. Nema potrebe pricati nesto protiv Karacica, jer nismo gledali utakmicu i nemamo nikakav uvid u istu. Daleko od toga da je on sjajan, ali ne mogu ni reci da je kriv za danasnji poraz. Ocigledno je strah od uspjeha i plasmana pobijedio nase momke...
Ko moze bit kriv druze ako ti tim gubi 3:0 na poluvremenu, a cekas 70. minut da ubacis najboljeg veznog igraca...Mentalitet, da...
Kako znas da je najbolji, koliko puta si pogledaj Mustafica i svakog od njih? Ne mogu istovremeno igrati i Zeric, i Mustafic, i Mustedanagic, i Suljic, i Hadzic... Ja sam ovdje konstantno negodovao sto nije pozvao Nedima Hadzica, ali to je njegovo vidjenja i sta da se radi. A, uostalom, koga bi izostavio? Jednostavno ide samo 18 igraca (od toga 2 golmana) i ne mozes voditi 10 klasicnih napadaca i ofanzivnih veznjaka.
Mustafic je uvijek za klasu bio slabiji igrač I od mustedanagica I od zerica. . . I u kadetima a i sada je... koliko god pokusao racionalno gledati I odbraniti selektora, jednostavno ne mogu... ovo je njemu 6-7 ciklus i jos nikad se nije plasirao (uredu i to mogu razumijeti)... ali da covjek stavlja dizelasa na krilu (zera je za ovaj uzrast odlican centralni vezni ili cak prednji vezni) koji nije narocito ni brz, a na drugo krilo stavlja momka koji je ultra spor, i los dribler, istina sa odlicnim instinktom za gol (vedo style)... e to ne mogu razumijeti... i sakib je debil obicni da smo nacisto... korumpiran do iznemoglosti (ne zove najboljeg strijelca i opcenito, uz sadikua, najboljeg igraca ligw u tom uzrastu)... ali on barem postavlja igrace gdje treba da igraju... ne izmislja im pozicije... i zato tu i tamo uvijek imamo bolje rezultate u kadetima nego juniorima...

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 27 mar 2017, 21:16

Primorac je napisao/la: za tvoju inf poveo je samo jednog napadaca demirovica a svi ostali igraci igraju krilne pozicije
Nemoj ziv bio, pratim ove momke odavno i ne gledam na njih kroz klubove u kojim igraju. Odlicno znam sta je Suljic igrao u Slobodi i za U17 reprezentaciju, sta je Hadzic iz Bajerna igrao u Njemackoj (nekad krilo, nekad centarfor), a sta je igrao lani kad smo sa U17 otisli na EP. Ekipa se morala izbalansirati, ne moze se na spisku naci 10 ljudi koji pokrivaju poziciju napadaca, dvije krilne i ofanzivnog veznjaka, a za preostale pozicije imati 5 momaka. I ja sam bio za to da se Nedim povede, jer je on po meni kvalitetniji od prezimenjaka iz Bajerna, ali nije otisao i gotova prica. Ja to ne gledam kroz klupske boje i vi ste mi se na qrac popeli sa forsiranje nekakvih igraca Sarajeva i Zelje. Zatrovali ste sto ima tema na ovom forumu. :wave:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 27 mar 2017, 21:17

Nije pitanje mentaliteta nego sexa
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 27 mar 2017, 21:18

Iako boli poraz, jos je gore sto nismo i vjerovatno necemo nikad opet imati ovakvu priliku.

Nadati se da ce se nekim cudom sutra U17 plasirat na Evropsko, ali i tu ne vidim zasto nije pozvao Hasanovica.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 27 mar 2017, 21:26

Kompromis je napisao/la: Mustafic je uvijek za klasu bio slabiji igrač I od mustedanagica I od zerica. . . I u kadetima a i sada je... koliko god pokusao racionalno gledati I odbraniti selektora, jednostavno ne mogu... ovo je njemu 6-7 ciklus i jos nikad se nije plasirao (uredu i to mogu razumijeti)... ali da covjek stavlja dizelasa na krilu (zera je za ovaj uzrast odlican centralni vezni ili cak prednji vezni) koji nije narocito ni brz, a na drugo krilo stavlja momka koji je ultra spor, i los dribler, istina sa odlicnim instinktom za gol (vedo style)... e to ne mogu razumijeti... i sakib je debil obicni da smo nacisto... korumpiran do iznemoglosti (ne zove najboljeg strijelca i opcenito, uz sadikua, najboljeg igraca ligw u tom uzrastu)... ali on barem postavlja igrace gdje treba da igraju... ne izmislja im pozicije... i zato tu i tamo uvijek imamo bolje rezultate u kadetima nego juniorima...
Znam brate i sve razumijem, ne opravdavam ga ni ja ni sekunde, ali ne mogu reci da je kriv za danasnji poraz, kad nisam gledao utakmicu. Odavno je on nakupio nekakvih aferima i odavno treba da ide sa ove pozicije. Problem je sto mi u ovoj ekipi ni nemamo igraca koji su trkacki odlicni, bilo da igraju u veznoj liniji ili na krilu. Bio je mali Resic, ali nije ni mogao igrati danas. Da je ostavio Zerica na klubi, svi mi bi pisali kako je debil jer je izostavio najboljeg juniora lige; da ga je stavio kao centralnog veznog, bilo bi a gdje ce Zinedin, ne moze on na krilo jer je spor; da je stavio Mustafica umjesto Mustadenagica, svi mi bi rekli gdje ces na klupu momka koji vec uveliko igra sa seniorima; da je ostavio Suljica na klupi, bilo bi zasto je odlucio da se brani, mi ovdje moramo ici na pobjedu i tako u nedogled. Najgore je sto je ovo milijarditi put da cemo svi mi napisati: "glavu gore momci, bit ce bolje", a znamo da nece. Najbolje je ukinuti sport u ovoj drzavi.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 27 mar 2017, 21:43

Zao mi je momaka ali i trenera i svih u stozeru. Zamislite kako je njima.. Sumnjam da ne bi oni rado isli na Euro al nije islo i gotovo.. Dovoljno je pogledati kako se kretala utakmica.. Mozda su Bugari ti koji su imali **** sreću ovaj kvalifikacijski ciklus..jbg provuki se protiv Izraela, Francuske i BiH.. Zamislite tek Francuze, aktualne prvake ... Nadmoćni svaku utakmicu a ne mogu zabiti gol.

Vjerojatno ce Karacic zavrsiti sa izbornickim mjestom s ovim al nece to puno promjeniti.. Iz razloga jer nema sustava.. Znaci Savez nema sustav, nemamo pripreme, nemamo protivnike, nemamo ligu domaću kako treba.. Jer savez boli kita za domaći nogomet.. Treneri i igraci dolaze i prolaze al sustav ostaje, plan.. **** ga.. Ovaj put nikad blize a nikad dalje.. Na kraju ultra sretni Bugari se provukose

Moze se sad naklapat sto ne igra ovaj ili onaj, sto nije obrambeno igralo se ili napadacki bla bla bla al nitko od nas ne zna kako je to izgledalo uopce ni tko je kriv.. Eno Metalleghe dobi Zrinju i Sarajevo u gostima, tko je to ocekivao, to je nogomet..nekad dobijes favorita a nekad izgubis kao favorit.

Po meni je penal rani apsolutno sve poremetio i onda sve planirano pada u vodu, mjenja se igrac u glavi.. Pored toga dominiras a ne mozes zabiti i nervoza se uvuce..

Valja ce kadeti odraditi kako treba

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 27 mar 2017, 21:45

kobe24 je napisao/la:
Primorac je napisao/la: za tvoju inf poveo je samo jednog napadaca demirovica a svi ostali igraci igraju krilne pozicije
Nemoj ziv bio, pratim ove momke odavno i ne gledam na njih kroz klubove u kojim igraju. Odlicno znam sta je Suljic igrao u Slobodi i za U17 reprezentaciju, sta je Hadzic iz Bajerna igrao u Njemackoj (nekad krilo, nekad centarfor), a sta je igrao lani kad smo sa U17 otisli na EP. Ekipa se morala izbalansirati, ne moze se na spisku naci 10 ljudi koji pokrivaju poziciju napadaca, dvije krilne i ofanzivnog veznjaka, a za preostale pozicije imati 5 momaka. I ja sam bio za to da se Nedim povede, jer je on po meni kvalitetniji od prezimenjaka iz Bajerna, ali nije otisao i gotova prica. Ja to ne gledam kroz klupske boje i vi ste mi se na qrac popeli sa forsiranje nekakvih igraca Sarajeva i Zelje. Zatrovali ste sto ima tema na ovom forumu. :wave:
Nikad nisam bio zato da se forsiraju igraci sarajeva i zelje ali ne pozvati trenutno najbolje spiceve klasicne u drzavi hadzic, juric i mujagic je van svake pameti

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 mar 2017, 22:13

Uvijek sam našim sportistima i ekipama tražio neka opravdanja, krivio nesreću, sudije, mentalitet, protivnik je imao odličan dan, itd... I kad je bilo najgore izvlačio sam ono pozitivno, svađao se sa pola foruma, ali za ovo danas imam da im kažem samo jedno, nayebem vam se mamice svima odreda, od golmana pa do elvedina begića, nafurani balavci pomislili da su igrači, selfiji na svakom koraku, te pet, te dva komada, pizde raspale.

Prekrižio bih svakog od vas dok ne napravite nešto na seniorskom nivou, tek tada bi vam dao da prismrdite svetom dresu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 mar 2017, 22:19

U utakmici gdje ti treba samo bod primit gol u 5. minuti je nedopustivo. To moze samo dopustit trener amater. Ovi igraci su djeca pa im ne treba previse zamjerit. Mada su ocito daleko od taktickog i psihickog standarda nekih svojih vrsnjaka iz drugih drzava.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 mar 2017, 22:20

Zato ce sutra Sakib Ferguson Sok na drugo uzastopno EURO :bih:

gigglessmoke
Kontakt:

Post Postao/la gigglessmoke » 27 mar 2017, 22:21

Elddar je napisao/la:
gigglessmoke je napisao/la:Ubise hlib u nama.
Sestricu ti ubise, mrs pavijanu.
Ne laj dječak.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 27 mar 2017, 22:23

Cartman je napisao/la:U utakmici gdje ti treba samo bod primit gol u 5. minuti je nedopustivo. To moze samo dopustit trener amater. Ovi igraci su djeca pa im ne treba previse zamjerit. Mada su ocito daleko od taktickog i psihickog standarda nekih svojih vrsnjaka iz drugih drzava.
Da se podsjetimo, Sandi Husic, igrac koji grije klupu u cetvrtoj ligi Njemacke, je bio krivac za penal. Jos mi niko nije odgovorio kako ovaj momak ima mjesto u reprezentaciji? Koliko je platio?

Sigurno je fin momak i ima buducnost na nekom njemackom fakultetu, ali boze dragi, ovo nema smisla. Pa bolje da su pozvali nekog juniora iz BiH Premijer Lige.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Google [Bot], Normus90 i 29 gostiju.