hahahahah, bas me nasmija, hahahaha moze li m iko reci nesto vise o tom Kojovicu ili kako vec, cini se da je lik klasa za nasu ligu, sta igra i takosarajlija89 je napisao/la:ma tesko da ce u tolikom broju otic..al vidjecemo
Sokolici..njih 100-tinjak u kopu..digli su neki ofirni trans...markerom pisali![]()
![]()
al haj ti procitaj ono...
![]()
Ma nako..trudili su se jbg![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Cuva Bog Zelju svog!
"Ja, lopta, Guso, gol"Virtu4l je napisao/la:Nouken![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Cuce se koji je to igrac.. Samo da dobije raskid ugovora.. Onaj neki sto vam je cesto golove trpao
Onaj sto je za Batistutu Pele 

Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
to ga otjerali nakon sto im 6 strpaseadnan_hzsa je napisao/la:Cuce se koji je to igrac.. Samo da dobije raskid ugovora.. Onaj neki sto vam je cesto golove trpaoOnaj sto je za Batistutu Pele

- Tarpi do bagro
- Kontakt:
jel istina zdravlja ti..........jeli se to Alen vracaaaadnan_hzsa je napisao/la:Cuce se koji je to igrac.. Samo da dobije raskid ugovora.. Onaj neki sto vam je cesto golove trpaoOnaj sto je za Batistutu Pele
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
Ma Lovacke priceTarpi do bagro je napisao/la:jel istina zdravlja ti..........jeli se to Alen vracaaaadnan_hzsa je napisao/la:Cuce se koji je to igrac.. Samo da dobije raskid ugovora.. Onaj neki sto vam je cesto golove trpaoOnaj sto je za Batistutu Pele

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Ako nesto konkretno znas, onda napisi. Nemoj samo mahalskih...
hajde bar je prepao manijakeMadafaka je napisao/la:Ako nesto konkretno znas, onda napisi. Nemoj samo mahalskih...

-
- Kontakt:
Ma laze pa nije lud prima godisnje oko 2.000.000 km i sad treba ovde da se vrati hahah
- drajkula_zlo
- Kontakt:
bgm i ja sam cuo nesto za alena al neznam jel istina kao da mu iz saveza ovog naseg nisu dali neki papir neam pojma nesto tako i sad nemoze tamo da igra ...
Vec je igrao u dvije utakmice, .....to neko fura raju da ce se vratitidrajkula_zlo je napisao/la:bgm i ja sam cuo nesto za alena al neznam jel istina kao da mu iz saveza ovog naseg nisu dali neki papir neam pojma nesto tako i sad nemoze tamo da igra ...

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma nema. Toliko nas je prepao da smo se izgubili.Cuspajz je napisao/la:hajde bar je prepao manijakeMadafaka je napisao/la:Ako nesto konkretno znas, onda napisi. Nemoj samo mahalskih...![]()

A i ovdje ima svakakvih bombi to je poezija.
Čuj sad se Alen vraća. Et ja čuo da će Spaha u Sarajevo, ajmo sad euforijaaaaaaa !
Šta je tu je, nek se nama Lede vrno on će biti strašno pojačanje, sam me brine nije pripreme prošo moglo bi to malo zezati da se ne ozilijedi dečko odmah ..
Čuj sad se Alen vraća. Et ja čuo da će Spaha u Sarajevo, ajmo sad euforijaaaaaaa !

Šta je tu je, nek se nama Lede vrno on će biti strašno pojačanje, sam me brine nije pripreme prošo moglo bi to malo zezati da se ne ozilijedi dečko odmah ..
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
Profesionalci treniraju samostalno_BooS_ je napisao/la:A i ovdje ima svakakvih bombi to je poezija.
Čuj sad se Alen vraća. Et ja čuo da će Spaha u Sarajevo, ajmo sad euforijaaaaaaa !![]()
![]()

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS

Znali iko koliko je prodato clanski???? 

Danas u 3 podignuta (uplatćena 31.7.) broj 551
Jesi 551 za sjever ili 511 ukupno????Ton1 je napisao/la:Danas u 3 podignuta (uplatćena 31.7.) broj 551
Ne, sjever 349, članska 551
Ton1 je napisao/la:Ne, sjever 349, članska 551
Hvala na info....Malo e sve neki hordasi po forumu poz druze

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amazon [Bot], Amidzaa, bvsic, Dave, gh0stHZ, Google [Bot], JavierBosnia, mosarajvosa83, nedimmmm1337, newton_heath_lyr, rimljanin90, skoJaa, Tarapi i 54 gosta.