RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 27 mar 2017, 15:13

kiki26 je napisao/la:ZNATE DA VAM JE RUDAR UVIJEK BIO
RAK-RANA tako da ce vam biti teško jer realno tanka ste ekipa a ruku na srce ova naša igra od jučer je blago rečeno SRAMOTA ŽIVA ...
ali jučer na tekmi u Kaknju vidim predsjednika mladosti sa neki likom i pitam ko je kad vele iz Mostara tako da bi mogao biti jedan dogovor ..
POŠTO ZNAMO DA JE PREDSJEDNIK MLADOSTI MUSIJA DOBAR SA IBROM RAHIMICEM ;)
A ostalo pročitajte izmedju redova :bih:

AL ISKRENO JA BIH VOLIO DA SE VELEZ VRATI TAMO GDJE I PRIPADA A TO JE SAMI VRH TABELE U PREMIER LIGI!

Pozdrav ROĐENI!!!

Tako se pričalo i da smo kupili tekmu protiv Radničkog, i šta bi na kraju?

kiki26
Kontakt:

Post Postao/la kiki26 » 27 mar 2017, 15:20

AlemC85 je napisao/la:
RAK-RANA tako da ce vam biti teško jer realno tanka ste ekipa a ruku na srce ova naša igra od jučer je blago rečeno SRAMOTA ŽIVA ...
ali jučer na tekmi u Kaknju vidim predsjednika mladosti sa neki likom i pitam ko je kad vele iz Mostara tako da bi mogao biti jedan dogovor ..

AL ISKRENO JA BIH VOLIO DA SE VELEZ VRATI TAMO GDJE I PRIPADA A TO JE SAMI VRH TABELE U PREMIER LIGI!

Pozdrav ROĐENI!!!

Zato ti kažem NEMOZES NI ZAVRŠITI TEKMU AKO IMAS SLAB IGRACKI KADAR!!!
A ovo ti je druže 100% tacno nesikiraj te se :thumbup:

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 27 mar 2017, 15:25

kiki26 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:

Pozdrav ROĐENI!!!

Zato ti kažem NEMOZES NI ZAVRŠITI TEKMU AKO IMAS SLAB IGRACKI KADAR!!!
A ovo ti je druže 100% tacno nesikiraj te se :thumbup:
Ajde **** vise sa tim dogovorima koji vam je **** ne znam?? Vzada dogovori nakvi bola sta vam je ?? Sad ispade sve sto Velez do kraja dobije je dogovoreno.. Nema dogovora, 5-0 i prti za Kakanj.

Babinho
Kontakt:

Post Postao/la Babinho » 27 mar 2017, 18:06

pravnik1981 je napisao/la:[quote="kiki26"

Pozdrav ROĐENI!!!
Ajde **** vise sa tim dogovorima koji vam je **** ne znam?? Vzada dogovori nakvi bola sta vam je ?? Sad ispade sve sto Velez do kraja dobije je dogovoreno.. Nema dogovora, 5-0 i prti za Kakanj.
:urnebes: :urnebes: tako to ispada drug moj, svaku koju Velez dobije pricat ce da je kupljena a ove sto izgubi ce biti regularne da regularnije nemogu biti..tako ce se na kraju sezone isto pricat o opstanku Veleza kako je i to namjesteno tako da ti je bolje da se vec pripremis..nece takodje niko vjerovat da ce Velez biti kandidat za PL slijedece godine, pa kad vide da su se zajebali i da je Velez u vrhu opet ce krenut price kako je namjesteno, savez i politika gura velez silom nazad u PL i tako dalje...svak sve zna, a ustvari nigdje nikakvi dokaza nit ista, ali svak sve zna :urnebes: ...to ti je opcenito BH drustvo, svaki uspjeh neciji druge nervira, i naravno sve je nastimano i kupljeno oko tog uspjeha :rol: ..

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 27 mar 2017, 18:23

On zna. :facepalm:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 mar 2017, 18:31

Cestitke na osvojenom bodu... Gledao sam tekmu... Boga mi, prejako izgledate... Veliki bod iz Lukavca
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 27 mar 2017, 21:31

AL ISKRENO JA BIH VOLIO DA SE VELEZ VRATI TAMO GDJE I PRIPADA A TO JE SAMI VRH BH NOGOMETA!!!

Pozdrav ROĐENI!!!
Ibro je dobar sa Musijom, pa trenirao je Mladost i bio jako uspjesan.Kako odma kujete neke teorije zavjere u pm.Taj čovjek iz MOstara je vjerovatno neko ko je tu došao po Ibrinom zadatku da snimi igru Rudara, to je normalno u cijelom svijetu.
Brate kazu da nema nista gore od munafikluka i izmisljanja raznih prica i zavjera!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 27 mar 2017, 21:38

U jednoj federalnoj, kozjoj ligi je veliki problem kad Velež pobijedi... gdje ovaj svijet ide ?! Ccc.

Ma sisajte qrac svi, kupujemo utakmice i zdravo. U našoj državi se godinama titule kupuju, što ne bi mogao opstanak u drugoj ligi. Boli nas qrac.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 27 mar 2017, 22:17

Dok je god ove uprave na celu sa Hasicem, Velez nece kupovati utakmice i ucestvovati u slicnim malverzacijama koje su karakteristicne za ligu u kojoj trenutno nastupamo.
Tako da nasi dusmani i neprijatelji mogu pisati obavjestenja i ostale gluposti do mile volje.
Mi cemo opstanak u ovoj ligi izboriti na terenu, cisto i gospodski. :wave:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 27 mar 2017, 22:23

slika

Nisu loši momci. Druga liga, treći odozdo.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 27 mar 2017, 22:32

Nek admin malo obrati paznju sta se pise na nasem PDF-u.

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 27 mar 2017, 23:29

Kupili smo ovu protiv Kaknja, završena je i protiv Orašja, sad za sad. Za dalje cemo da vidimo, ima se može se jbg :kafa:
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 mar 2017, 23:38

Babatunde je napisao/la:Kupili smo ovu protiv Kaknja, završena je i protiv Orašja, sad za sad. Za dalje cemo da vidimo, ima se može se jbg :kafa:
Pa tako je posteno priznati kao i jos neki tvoji na ovom forumu...A ne glumatat neki lazni moral i te price za malu djecu tipa "mi cemo posteno,nova uprava, ciribuciriba"...Svako ko malo prati nas fudbal zna odlično na kojim vrijednostima pociva blato federalke.... Kakvo crno postenje..Ostavite te price turistima
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 28 mar 2017, 00:16

staragarda je napisao/la:
Babatunde je napisao/la:Kupili smo ovu protiv Kaknja, završena je i protiv Orašja, sad za sad. Za dalje cemo da vidimo, ima se može se jbg :kafa:
Pa tako je posteno priznati kao i jos neki tvoji na ovom forumu...A ne glumatat neki lazni moral i te price za malu djecu tipa "mi cemo posteno,nova uprava, ciribuciriba"...Svako ko malo prati nas fudbal zna odlično na kojim vrijednostima pociva blato federalke.... Kakvo crno postenje..Ostavite te price turistima
Ubijedio si nas. Dosta. :wave:

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 28 mar 2017, 00:29

staragarda je napisao/la:
Kazu u klubu ljudi ima jedan staragarda na forumu, on je inače inteligentan, poslušati cemo ga, zna on :lol: :lol: bježi bola šabane, ti da neko jede ****, ti bi rekao odoh i ja. Ne dao bog nesto promijeniti, ali ima ko hoće i ko može :kafa:
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 29 mar 2017, 08:56

Juče sam poslom bio u Hercegovini i pažnju mi u prolasku kroz Vrapčiće privuče veliki parking preko puta stadiona. Svratim , reko da vidim baš šta to rade. Ostao sam zadivljen. bageri, kamioni, radnici sve se razmililo po stadionu, niko ne stoji. Mislim da će vam tribina iza gola biti veoma brzo završena.
Obiđem onda i pomoćni, vrhunski izgleda ono a možda me najviše oduševio izgled travnjaka na glavnom terenu :tokralju: :tokralju:

Pozdav i svaku sreću vam želim, ono kad čovjek vidi jasno mu je da ste na dobrom putu i ja vas već iduće godine očekujem u PLBIH .

Još jednom za sve urađeno veliki respekt :clap: :clap:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 29 mar 2017, 10:14

narodniheroj je napisao/la:Juče sam poslom bio u Hercegovini i pažnju mi u prolasku kroz Vrapčiće privuče veliki parking preko puta stadiona. Svratim , reko da vidim baš šta to rade. Ostao sam zadivljen. bageri, kamioni, radnici sve se razmililo po stadionu, niko ne stoji. Mislim da će vam tribina iza gola biti veoma brzo završena.
Obiđem onda i pomoćni, vrhunski izgleda ono a možda me najviše oduševio izgled travnjaka na glavnom terenu :tokralju: :tokralju:

Pozdav i svaku sreću vam želim, ono kad čovjek vidi jasno mu je da ste na dobrom putu i ja vas već iduće godine očekujem u PLBIH .

Još jednom za sve urađeno veliki respekt :clap: :clap:
Radi se druze zestoko kao sto si vidio. Niko od nas ne ocekuje stadion preko noci ali za godinu dvi tri Velez ce imati kompleks medju prvih pet u drzavi sa svim sadrzajima. Nije iskljuceno da se uzme jos zemljista i napravi jos jedan pomocni i balon radi klime (pogotovo zimske) i organizacije priprema mnogih ekipa u obadva perioda. Sve je to u planu sto bi bio strasan izvor samofinansiranja kluba. Ide sada zapadna tribina sa restoranom na sprat,sobe sa medicinskom opremom,teretana i jos dosta toga. Ide nakon nje ogromna tribina suprotna centralnoj. Sve ce to biti pokriveno. Idu poslovni objekti u sklopu tribine,ide parking za 1000 mjesta preko ceste sve do jezera,ide led semafor medju najvecim u drzavi,idu reflektori,idu clanske,idu dresovi,ide fan shop u cernici u sklopu novih prostorija kluba. Pravo da ti kazem necemo ispast ali i da ispanemo zaboli nas racku jer se radi strasan posao i bit cemo u vrhu za par godina mnogo dugo. Mozda je to malo psihoticno za nas dzuturume koji mogu svaki trenutak pod zemlju ali saznanje da cemo tamo rahat otic i da ce svim crvenim narastajima ostat ono uz sto smo mi odrasli nam daje sesticu sa dopunskim. Ziv i zdrav bio brat moj i akobogda da se vidimo na grbavici za dvi godine :salut:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

DAGLAS123
Kontakt:

Post Postao/la DAGLAS123 » 29 mar 2017, 11:19

POZDRAV iz Zenice,vama je mjesto u pl i zelim vam sto brzi povratak,za dobrobit bh fudbala i svih simpatizera i navijaca,pohvale za rad na infrastrukturi,nadam se sto skorijem zavrsetku radova

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 29 mar 2017, 12:31

DAGLAS123 je napisao/la:POZDRAV iz Zenice,vama je mjesto u pl i zelim vam sto brzi povratak,za dobrobit bh fudbala i svih simpatizera i navijaca,pohvale za rad na infrastrukturi,nadam se sto skorijem zavrsetku radova
Hvala brato. Razmisljanje svakog normalnog navijaca. Na stranu onih 90 minuta gdje je razumljivo da cemo yebat majku i familiju jedni drugim ali zelje za ozdravljenje nekog kolektiva ili starog rivala zasluzuju postovanje i to je odlika pravog navijaca. Mnogo srece i Celiku da ostanete u ligi jer je ovo stvarno katastrofa. Nema lige bez Celika Veleza Borca Slobode. Mase su ljudi iza tih klubova samo je potreban posten rad je masa ne voli supljake i lopove. Dosta se kralo vise yebem im majku usta
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 29 mar 2017, 17:38

Hvala ovoj raji koja nas podrzava a navijaci su drugih timova.Ja licno volim vidit da svaki nas BiH klub napreduje,da stvara bolje uslove,da se navijaci brinu o svom klubu i da ga pomazu a razne nacine :thumbup: .Zelim da imamo jaku ligu i posteno sudjenje pa ko bude najbolji u takvom okruzenju nek osvaja titule i ide u Evropu.Ni u snu ne bih volio nesto osvojiti a da to bude namjesteno ili kupljeno,ako posteno ne zasluzujemo 100 godina da nista ne osvojimo nema veze i ne trebamo .

Ova uprava radi posteno i zeli posteno(za razliku od mnogih klubova, ali i za razliku i od nas samih za ovo vrijeme poslije rata kada je i kod nas bilo svasta kao i u drugim klubovima).Nekome je to neshvatljivo (nakon dosta godina ocite prodaje i kupovine u BiH ligama)ali je tako i navijaci ih stoje iza toga i zelimo prvi krenuti sa tom praksom.Ako posteno ne izborimo PL iduce godine onda to znaci da nismo dovoljno dobri i neka nas onda tu koji ce mo **** u PL :x

Nikakve stele i nikakva sudijska pomoc nas ne interesuje i za to su svi navijaci 100 % pa makar ispali i u 3 ligu.Boze moj,moze se desiti da sudija recimo pogrijesi pa da damo neki gol iz sumnjive situacije ili nam dosude sumnjiv penal i slicno ,ali to bi se deslio samo njihovom greskom a nikako da smo to mi nesto kupili ili potplatili sudiju jer toga vise nema :nene: .E sad ko hoce nek u ovo vjeruje a ko nece sta cu mu ja,ja mu to ne zelim crtati na tabli,nek malo saceka sam ce se uvjeriti u to

Sto kaze brat pastrmka,sve ovo ide pravim putem pa ovi stariji "pacenici" kao nas dvojica ako odemo u "vjecna lovista" prije nego dodje prava renesansa kluba bila to infrastrukturna ili rezultatska (a to je najdalje u petogodisnjem planu za stogodisnjicu kluba) barem ce mo tamo otici zadovoljni i sretni znajuci da je klub napokon izveden na pravi put i da ce ostati mladim narastajima da uzivaju u njemu.Do tada pomazemo klub i bodrenjem i financijski i radnim akcijama volonterski i svakim drugim nacinom.
Moj zivot je VELEZ 24/7 :cool: nista me drugo ne interesuje
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.