Hvala ovoj raji koja nas podrzava a navijaci su drugih timova.Ja licno volim vidit da svaki nas BiH klub napreduje,da stvara bolje uslove,da se navijaci brinu o svom klubu i da ga pomazu a razne nacine

.Zelim da imamo jaku ligu i posteno sudjenje pa ko bude najbolji u takvom okruzenju nek osvaja titule i ide u Evropu.Ni u snu ne bih volio nesto osvojiti a da to bude namjesteno ili kupljeno,ako posteno ne zasluzujemo 100 godina da nista ne osvojimo nema veze i ne trebamo .
Ova uprava radi posteno i zeli posteno(za razliku od mnogih klubova, ali i za razliku i od nas samih za ovo vrijeme poslije rata kada je i kod nas bilo svasta kao i u drugim klubovima).Nekome je to neshvatljivo (nakon dosta godina ocite prodaje i kupovine u BiH ligama)ali je tako i navijaci ih stoje iza toga i zelimo prvi krenuti sa tom praksom.Ako posteno ne izborimo PL iduce godine onda to znaci da nismo dovoljno dobri i neka nas onda tu koji ce mo **** u PL
Nikakve stele i nikakva sudijska pomoc nas ne interesuje i za to su svi navijaci 100 % pa makar ispali i u 3 ligu.Boze moj,moze se desiti da sudija recimo pogrijesi pa da damo neki gol iz sumnjive situacije ili nam dosude sumnjiv penal i slicno ,ali to bi se deslio samo njihovom greskom a nikako da smo to mi nesto kupili ili potplatili sudiju jer toga vise nema

.E sad ko hoce nek u ovo vjeruje a ko nece sta cu mu ja,ja mu to ne zelim crtati na tabli,nek malo saceka sam ce se uvjeriti u to
Sto kaze brat pastrmka,sve ovo ide pravim putem pa ovi stariji "pacenici" kao nas dvojica ako odemo u "vjecna lovista" prije nego dodje prava renesansa kluba bila to infrastrukturna ili rezultatska (a to je najdalje u petogodisnjem planu za stogodisnjicu kluba) barem ce mo tamo otici zadovoljni i sretni znajuci da je klub napokon izveden na pravi put i da ce ostati mladim narastajima da uzivaju u njemu.Do tada pomazemo klub i bodrenjem i financijski i radnim akcijama volonterski i svakim drugim nacinom.
Moj zivot je VELEZ 24/7

nista me drugo ne interesuje
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA