Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Igrao je protiv Luksemburga i Japana po 90 minuta, protiv Danske je dobio poluvrijeme, protiv Gibraltara pola sata i protiv Andore kada je debitovao dobio je 10-ak minuta.bhfanatic14 je napisao/la:Pljuje se vrancic a momak ni jednom nije dobio priliku kao ostali da igra od pocetka 2-3 tekme po 90minuta pa da mu se Dadne ocjena.. kao sto su dobijali velemajstori hadzic susic vrsajevic kvrzic itd itd ... cimirot prvi put evo dobio priliku protiv gibrala i odma se pise tanko a niste momka vidili ni 5puta kako treba da bi ga ocjenili. Da vidimo ovaj sastav danas ocekivo sam vrancica umjesto pjanica.. inace sreda mi djeluje jako sporo sa prcicem jajalom krunicem, eto danas prilike nekima da se pokazu. Drago mi je za kenana , jer sam jedan od prvih koji ga je pratio i prizivo... i ako je prijateljska ocekujem najmanje nerijeseno !
Alipasino je napisao/la:Cuj Prcic sto nema Stevanovica i Duljevica pa daj nekog iz nase lige jadan nebio.
Čak sam ga skinuo s ignore liste...Virtu4l je napisao/la:Majke mi isčekujem njegove postove ko nekad momčilukove na temi KolašincaHankMoody je napisao/la:Debil strikes again
Šteta što nema opcija da se pretplatiš na korisnika pa da ti stiže notifikacija kad nešto napišea možda ima?
InteresantnoGoalgetter je napisao/la:Bosnia (4-4-2): Begovic - Vrsajevic, Sunjic, Dumic, Zukanovic - Jajalo, Duljevic, Vrancic, Stevanovic - Kodro, Dzeko
jest dobro pripremio pitanja: kaze, osvojila si medalju na oi. a ona: nisam nikad osvojilaPivopija je napisao/la:Sto se Baho nabacuje Slavici.![]()
![]()
Već napisah ranije, 4-3-1-2 možda, Lulić-Jajalo-Krunić i ispred njih Prcić kao 'desetka'pinoglavi je napisao/la:Desno Prcic ili Krunic?Samo da to u veznom redu bude licilo na nesto, bez nekih fantomskih desnih krila, dosta mi je toga vise, ostalo odlicno, nadam se da ce novajlije pozitivno iznenaditi
Nemoj nam Stevu, on nam doneo Kirin KupVirtu4l je napisao/la:Sve bih ti halalio ali ovo za Stevanovića nikadGoalgetter je napisao/la:Moram malo razbiti nervozu
Satav odlican, samo sto bih stavio Bajica ili Aru umjesto Kodre.
A mozda i klasicna 4-4-2 sa 4 vezna igraca s obzirom da je Lulic lijevi veznjak, druga stvar sto kod nas krilo igra. Samo sto smo onda bas bezopasni po stranama s obzirom kakvi su nam bekovi...Raonffa je napisao/la:Već napisah ranije, 4-3-1-2 možda, Lulić-Jajalo-Krunić i ispred njih Prcić kao 'desetka'pinoglavi je napisao/la:Desno Prcic ili Krunic?Samo da to u veznom redu bude licilo na nesto, bez nekih fantomskih desnih krila, dosta mi je toga vise, ostalo odlicno, nadam se da ce novajlije pozitivno iznenaditi
Haha materem je debil ovaj lik. I meni je odvratan ovaj sunjić, samo igra zbog kvote..HankMoody je napisao/la:Debil strikes again
Priznaj da je to vrlo malo, i sve mu je davo Minute protiv ovih losijih repki. Ko sto kazes protiv japana, odigro je vrlo dobro i pokazo sta zna. Dobro vidjet cemo kako ce se sve dalje odvijat, ko ce za Juni bit spreman dal se vraca medunjanin itd.. bas me zanima danas prcic i Krunic kako ce izgledat na terenu.Raonffa je napisao/la:Igrao je protiv Luksemburga i Japana po 90 minuta, protiv Danske je dobio poluvrijeme, protiv Gibraltara pola sata i protiv Andore kada je debitovao dobio je 10-ak minuta.bhfanatic14 je napisao/la:Pljuje se vrancic a momak ni jednom nije dobio priliku kao ostali da igra od pocetka 2-3 tekme po 90minuta pa da mu se Dadne ocjena.. kao sto su dobijali velemajstori hadzic susic vrsajevic kvrzic itd itd ... cimirot prvi put evo dobio priliku protiv gibrala i odma se pise tanko a niste momka vidili ni 5puta kako treba da bi ga ocjenili. Da vidimo ovaj sastav danas ocekivo sam vrancica umjesto pjanica.. inace sreda mi djeluje jako sporo sa prcicem jajalom krunicem, eto danas prilike nekima da se pokazu. Drago mi je za kenana , jer sam jedan od prvih koji ga je pratio i prizivo... i ako je prijateljska ocekujem najmanje nerijeseno !
Od svih tih utakmica on je meni jedino bio solidan protiv Japana, ostalo sve veoma loše.
pinoglavi je napisao/la:A mozda i klasicna 4-4-2 sa 4 vezna igraca s obzirom da je Lulic lijevi veznjak, druga stvar sto kod nas krilo igra. Samo sto smo onda bas bezopasni po stranama s obzirom kakvi su nam bekovi...Raonffa je napisao/la:Već napisah ranije, 4-3-1-2 možda, Lulić-Jajalo-Krunić i ispred njih Prcić kao 'desetka'pinoglavi je napisao/la:Desno Prcic ili Krunic?Samo da to u veznom redu bude licilo na nesto, bez nekih fantomskih desnih krila, dosta mi je toga vise, ostalo odlicno, nadam se da ce novajlije pozitivno iznenaditi
Pa Bahi donesu krevet da može raditi prenos.Cartman je napisao/la:Ovaj Face najjaci. Ljudi iz spavace sobe i kafane rade prenose.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.