Profesionalci.Cartman je napisao/la:Ovaj Face najjaci. Ljudi iz spavace sobe i kafane rade prenose.
28.03.2017 / Albanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: 28.03.2017 / Albanija - BiH
Taman htjedoh pohvaliti ovu opuštenost i šegu od prijenosa koja prija. Bolje i ovo, nego pokušaji BHT-a da odrade ozbiljno.Goalgetter je napisao/la:Profesionalci.Cartman je napisao/la:Ovaj Face najjaci. Ljudi iz spavace sobe i kafane rade prenose.![]()
Ova mala na TVSH je
Hygerta Sako sad proguglah.

---
Ne znam da li vi na FACE vidite ali na Albanskoj televiziji ova tribina koju ja vidim je skoro pa cijela prazna, nema 50 ljudi na njoj.
Hygerta Sako sad proguglah.

---
Ne znam da li vi na FACE vidite ali na Albanskoj televiziji ova tribina koju ja vidim je skoro pa cijela prazna, nema 50 ljudi na njoj.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma ne znam iskreno sta je gore, gledati ove amatere sa FACE TV koji iz spavace sobe prenose, ili Nermina Sabica.Sheyi je napisao/la: Taman htjedoh pohvaliti ovu opuštenost i šegu od prijenosa koja prija. Bolje i ovo, nego pokušaji BHT-a da odrade ozbiljno.
Znam da jesenas skoro nikako nije ni igrao u Darmstadtu tako da koliko se sjećam nije ni dobijao pozive, što je bilo sasvim opravdano.bhfanatic14 je napisao/la:Priznaj da je to vrlo malo, i sve mu je davo Minute protiv ovih losijih repki. Ko sto kazes protiv japana, odigro je vrlo dobro i pokazo sta zna. Dobro vidjet cemo kako ce se sve dalje odvijat, ko ce za Juni bit spreman dal se vraca medunjanin itd.. bas me zanima danas prcic i Krunic kako ce izgledat na terenu.Raonffa je napisao/la:Igrao je protiv Luksemburga i Japana po 90 minuta, protiv Danske je dobio poluvrijeme, protiv Gibraltara pola sata i protiv Andore kada je debitovao dobio je 10-ak minuta.bhfanatic14 je napisao/la:Pljuje se vrancic a momak ni jednom nije dobio priliku kao ostali da igra od pocetka 2-3 tekme po 90minuta pa da mu se Dadne ocjena.. kao sto su dobijali velemajstori hadzic susic vrsajevic kvrzic itd itd ... cimirot prvi put evo dobio priliku protiv gibrala i odma se pise tanko a niste momka vidili ni 5puta kako treba da bi ga ocjenili. Da vidimo ovaj sastav danas ocekivo sam vrancica umjesto pjanica.. inace sreda mi djeluje jako sporo sa prcicem jajalom krunicem, eto danas prilike nekima da se pokazu. Drago mi je za kenana , jer sam jedan od prvih koji ga je pratio i prizivo... i ako je prijateljska ocekujem najmanje nerijeseno !
Od svih tih utakmica on je meni jedino bio solidan protiv Japana, ostalo sve veoma loše.
Fol je što on, po meni, ne donosi nikakvu novu dimenziju na terenu. On je slabija verzija Medunjanina, nije neki trkač a tehnički je slabiji od Harisa, tako da ga ne smatram nikakvim pojačanjem.
Vidjet ćemo Krunića i Prcića danas, smatram da je bolje forsirati njih jer su dosta mlađi od Vrančića.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ko je voditeljica, priča na slogove ponekad
Prica ko Spaho ispred Vjecne kad smo prosli na SPSheyi je napisao/la:Ko je voditeljica, priča na slogove ponekad
Nad tobom sunce najljepše sja
- Donnie Darko
- Kontakt:
Unlock Đumić: Do not concede in first halfJavierBosnia je napisao/la:Sad će da Kodro pokaze da nije ni za nase lige..
Unlock Prcić: Complete 100 passes in first half
Unlock Kodro: Score within first 5 minutes
Donnie Darko je napisao/la: Unlock Đumić: Do not concede in first half
Ja bas mislim da ce Mehin mali dvicu utrpat danas
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
E ako otključaš ovu dvojicu posljednjih ja ću gol trčati od trebinja do vječne vatreDonnie Darko je napisao/la:Unlock Đumić: Do not concede in first half
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sto posto?Virtu4l je napisao/la:E ako otključaš ovu dvojicu posljednjih ja ću gol trčati od trebinja do vječne vatreDonnie Darko je napisao/la:Unlock Đumić: Do not concede in first half
Zadnja izmjena: Elddar, dana/u 28 mar 2017, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
pozdravi biki virtuala na pocetku ovog prenosa... koja cast 
Mozda danas necemo ni igrati po krilima. Lulic je znao igrati i u sredini.Mozda je cilj igrati sa neka dva defanzivna i dva ofanzivna vezna,koji ce po malo ici i po stranama ali pretezno kroz sredinu, haj znaj. vidjet cemo.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Ima li iko problema sa zvukom na ovom youtube streamu?
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Kad sam ja slag'o?Elddar je napisao/la:Sto posto?
Je li mi opet spominjao užu rodbinu ili nešto drugoFederer17 je napisao/la:pozdravi biki virtuala na pocetku ovog prenosa... koja cast
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Imam, tj nema zvuka nikako.JonSnow je napisao/la:Ima li iko problema sa zvukom na ovom youtube streamu?
edit: evo pojašnjenje
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Ko ne zna gdje će gledat, samo nek bahne u obližnju pekaru ili pitaru.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ima ba.Virtu4l je napisao/la:Majke mi isčekujem njegove postove ko nekad momčilukove na temi KolašincaHankMoody je napisao/la:Debil strikes again
Šteta što nema opcija da se pretplatiš na korisnika pa da ti stiže notifikacija kad nešto napišea možda ima?
- MocMahale444
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, ErosViverosViv, General505, Google Adsense [Bot], hansbosna, zikerrz21 i 32 gosta.