0TobeYarabi je napisao/la:Koliko kila ima covjek koji pada sa desetog sprata zgrade brzinom od 60 km/h, a prije toga je jeo samo piletinu bez kosti?
Zagonetke
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Zagonetke
- TobeYarabi
- Kontakt:
bvb je napisao/la:0TobeYarabi je napisao/la:Koliko kila ima covjek koji pada sa desetog sprata zgrade brzinom od 60 km/h, a prije toga je jeo samo piletinu bez kosti?

- theboss_RD07
- Kontakt:
- TobeYarabi
- Kontakt:
cudi me da ovo niko ne zna. nisam to ocekivao 

RazmisljamoTobeYarabi je napisao/la:cudi me da ovo niko ne zna. nisam to ocekivao
jel domace pile ili je ovo hibridno?TobeYarabi je napisao/la:Koliko kila ima covjek koji pada sa desetog sprata zgrade brzinom od 60 km/h, a prije toga je jeo samo piletinu bez kosti?
- TobeYarabi
- Kontakt:
strujno pile..domaci su sa kostima.Chstal je napisao/la:jel domace pile ili je ovo hibridno?TobeYarabi je napisao/la:Koliko kila ima covjek koji pada sa desetog sprata zgrade brzinom od 60 km/h, a prije toga je jeo samo piletinu bez kosti?
da malo pomognem- covjek pada na ledja i okrenut je glavom prema zgradi
Hoćeš reći da i ja od 80 i čovjek od 100 kg bi imali isto kila da skočimo sa 10. sprata? i putovali bi istom brzinom od 60 km/h?TobeYarabi je napisao/la:Koliko kila ima covjek koji pada sa desetog sprata zgrade brzinom od 60 km/h, a prije toga je jeo samo piletinu bez kosti?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Isto koliko je imao i prije pileta plus koliko je pojeo.TobeYarabi je napisao/la:bvb je napisao/la:0TobeYarabi je napisao/la:Koliko kila ima covjek koji pada sa desetog sprata zgrade brzinom od 60 km/h, a prije toga je jeo samo piletinu bez kosti?

60 okruglo da ima vise pojeo bi on jos koje pileTobeYarabi je napisao/la:Koliko kila ima covjek koji pada sa desetog sprata zgrade brzinom od 60 km/h, a prije toga je jeo samo piletinu bez kosti?

odgovor bi trebao da bude isto kila kao i prije pada
Pa to je ovo gore moje, samo sam se ja malo zajebavao, ali ideja je ista. Ali nije neki fazon, vise je zajebancija. Cekamo da nam kaze o cemu se radi.Chstal je napisao/la:odgovor bi trebao da bude isto kila kao i prije pada

- TobeYarabi
- Kontakt:
lako je reci isto koliko i prije pada. ali koliko je to tacno kila i kako ste to izracunali?!?bvb je napisao/la:Pa to je ovo gore moje, samo sam se ja malo zajebavao, ali ideja je ista. Ali nije neki fazon, vise je zajebancija. Cekamo da nam kaze o cemu se radi.Chstal je napisao/la:odgovor bi trebao da bude isto kila kao i prije pada
Jel ima buraz neki smislen odgovor ili je neki fazon, neka zajebancija?TobeYarabi je napisao/la:lako je reci isto koliko i prije pada. ali koliko je to tacno kila i kako ste to izracunali?!?bvb je napisao/la:Pa to je ovo gore moje, samo sam se ja malo zajebavao, ali ideja je ista. Ali nije neki fazon, vise je zajebancija. Cekamo da nam kaze o cemu se radi.Chstal je napisao/la:odgovor bi trebao da bude isto kila kao i prije pada

- TobeYarabi
- Kontakt:
ma ne znam brate ni ja. tek sam izmislio zagonetku, nisam jos skonto odgovor 

Piletina je zamka.
Zamotaj pocetnu brzinu I visinu pa ti mozda I odgovorimo. 

- TobeYarabi
- Kontakt:
pa mogu ja staviti teletinu umjesto piletine, ali bilo mi zao napisati da se hajvan ubio a jeo teletinu koja u konzumu kosta 19.95km kilosljivo je napisao/la:Piletina je zamka.Zamotaj pocetnu brzinu I visinu pa ti mozda I odgovorimo.

ma ovo nema veze sa vezom, idemo dalje
- TobeYarabi
- Kontakt:
najlakse je napisati ovo nema veze sa vezom..ljubomoran si sto sam izmislio zagonetku koju niko ne zna rijesitiChstal je napisao/la:ma ovo nema veze sa vezom, idemo dalje
Vidi sve sto pricas nema veze s vezom. U padu pri brzini 60 kmh sa 10 sprata, ovo su totalno nebitne informacije i ne mozemo ih iskoristiti. Pojeo je piletinu, ne pise kilazu i ne pise kad je pojeo (opet nema nikakve veze).TobeYarabi je napisao/la:najlakse je napisati ovo nema veze sa vezom..ljubomoran si sto sam izmislio zagonetku koju niko ne zna rijesitiChstal je napisao/la:ma ovo nema veze sa vezom, idemo dalje
Jedini odgovor na ovo treba biti ima isto kila prije pada. Svaki drugi odgovor je glupost. Osim naravno ima isto kila prije pada + pojedena piletina, ako je to fazon.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, alemsa, Amazon [Bot], Giuseppe1, JackW i 17 gostiju.