Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

edin139
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la edin139 » 28 mar 2017, 21:49

Nocas je dan D :).
Uzdam se u to da je juki trener objasnio da najbolja osveta denveru je da ne pravi previse faulova uspori jokica i ostvari nesto tipa 8-10 i da je njegovo prisustvo u reketu vise nego dovoljno.
Sa takvom partijom mislim portland uzima i to je to.
Drago bi mi bilo pravo da denver izgubi PO samo radi malonea i onih vise nego neopravdanih DNP-ova juki.

Sto se tice same tekme tesko da denver moze zaustaviti dvojac CJ lillard i njih dvojica veceras asikuju zajedno sa 60 boba. Ovo portland aBd uzima.

karajlo
Kontakt:

Post Postao/la karajlo » 28 mar 2017, 22:10

usporiti jokica :D...pa taj lik je okretan ko traktor sa ispuhanim gumama...parafraziram americke komentatore

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 mar 2017, 22:14

Jokic je rekao da ocekuje trash talk od Nurkica i da nece bit na engleskom :mrgreen:
motivacija i osveta su mac s dvije ostrice, moze ih izgazit nogama, a moze bit i kontra produktivno

licno se nadam da ce uc hladne glave u tekmu, s razmisljanjem da njegova ekipa treba dobit ovu tekmu, te tako i odigrat, hladno, bez emocija, kao da s protivnikom nema nikakvih dodirnih tacaka

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 28 mar 2017, 22:33

Chinaglia je napisao/la:Jokic je rekao da ocekuje trash talk od Nurkica i da nece bit na engleskom :mrgreen:
motivacija i osveta su mac s dvije ostrice, moze ih izgazit nogama, a moze bit i kontra produktivno

licno se nadam da ce uc hladne glave u tekmu, s razmisljanjem da njegova ekipa treba dobit ovu tekmu, te tako i odigrat, hladno, bez emocija, kao da s protivnikom nema nikakvih dodirnih tacaka

Vidis ovo me i raduje, nisam upratio da je nurkic rekao nesto. Momak suti priprema se za tekmu i to je to.
Jokic s druge strane ocekuje svasta nesto, situacija koju prije dva mjeseca nisam mogao ni zamisliti. Da juka suti i ne pise statuse a ovaj da prica :shock:

Mislim da je mnogo veci pritisak na jokicu ovdje. Denver je ocigledno napravio prilicnu gresku sa trejdom i sada treba pokazati da to nije bila greska i da je on bar duplo bolji od juke.
S druge strane juka je bio dnp u denveru, nije uigran sa ekipom, nije spreman tako da ima more nekih opravdanja, ako odigra lose pa eto svi svakako misle da je mnogo losiji a ako opet odigra dobro onda ga je svima da se slikovito izrazim do kraja. skoro pa win-win situacija kod juke.
Plus jokic treba da pobijedi portland a s druge strane juka samo treba pomoci lillardu.
Zadnja izmjena: edin139, dana/u 28 mar 2017, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 28 mar 2017, 22:37

Idemo juka izdominiraj veceras! :bih:
Rezultat je trend, ideal je vječan!

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 28 mar 2017, 22:48

slika

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 28 mar 2017, 23:16

edin139 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:Jokic je rekao da ocekuje trash talk od Nurkica i da nece bit na engleskom :mrgreen:

Vidis ovo me i raduje, nisam upratio da je nurkic rekao nesto. Momak suti priprema se za tekmu i to je to.
Jokic s druge strane ocekuje svasta nesto, situacija koju prije dva mjeseca nisam mogao ni zamisliti. Da juka suti i ne pise statuse a ovaj da prica :shock:

Mislim da je mnogo veci pritisak na jokicu ovdje. Denver je ocigledno napravio prilicnu gresku sa trejdom i sada treba pokazati da to nije bila greska i da je on bar duplo bolji od juke.
S druge strane juka je bio dnp u denveru, nije uigran sa ekipom, nije spreman tako da ima more nekih opravdanja, ako odigra lose pa eto svi svakako misle da je mnogo losiji a ako opet odigra dobro onda ga je svima da se slikovito izrazim do kraja. skoro pa win-win situacija kod juke.
Plus jokic treba da pobijedi portland a s druge strane juka samo treba pomoci lillardu.

Ne bi mu bolje ni trener objasnio. Slažem se sa svim.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 28 mar 2017, 23:25

xinxee je napisao/la:slika
:opaopa: :opaopa: :opaopa:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 28 mar 2017, 23:49

Ako je Jokic rekao tako, onda to otprilike govori da njihov odnos ipak nije bio nesto narociti dobar. Mislim konkretno Nurkic-Jokic, a ne na odnos Jusufa sa svim igracima Denvera. Jer, da je u pitanju iskljucivo los odnos Juke sa Maloneom, onda to Jokic ne bi izjavio, jer nema potrebe da bude toga ako je bio u odlicnim odnosima sa njim i sa svim ostalim saigracima.
Za njega je najbitnije da udje maksimalno hladne glave i da se sacuva faula u prvoj cetvrtini. Nije nuzno da ima nekakve velike brojke, samo je bitno da dobiju ovo. On neka odradi svoje u odbrani, a u napadu neka pospremi zicere i ovako iz igre 1na1 sto uspije uci dobro je. Vjerujem da je nabrijan kao nikad u zivotu, samo da ne sagori u toj silnoj zelji.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 28 mar 2017, 23:57

kobe24 je napisao/la:Ako je Jokic rekao tako, onda to otprilike govori da njihov odnos ipak nije bio nesto narociti dobar. Mislim konkretno Nurkic-Jokic, a ne na odnos Jusufa sa svim igracima Denvera. Jer, da je u pitanju iskljucivo los odnos Juke sa Maloneom, onda to Jokic ne bi izjavio, jer nema potrebe da bude toga ako je bio u odlicnim odnosima sa njim i sa svim ostalim saigracima.
Za njega je najbitnije da udje maksimalno hladne glave i da se sacuva faula u prvoj cetvrtini. Nije nuzno da ima nekakve velike brojke, samo je bitno da dobiju ovo. On neka odradi svoje u odbrani, a u napadu neka pospremi zicere i ovako iz igre 1na1 sto uspije uci dobro je. Vjerujem da je nabrijan kao nikad u zivotu, samo da ne sagori u toj silnoj zelji.
Slazem se vezano za Jokica. Zanimljivo je da se Jokic ni preko drustvenih mreza nije "pozdravio" sa Jukom kad je otisao (znam da je to glupost, ali iz respecta je trebao). Bas sam to pratio namjerno i nigdje nista. Juka samo nek ude hladne glave i to je to. ;) ;)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 29 mar 2017, 00:20

Jesam nervozan zbog ovog meca yebote, neznam sta mi je hahaha.. gledao sam sve meceve Juke u Blazersima i ne misljama da promasim do kraja ove sezone, ali ova utakmica veceras/u jutru je tako specificno i toliko, toliko bi volio da ih Juka rasturi (ali naravno najvaznija je pobjeda TB, sve ostalo ide u vodu), da pokaze ko je i sta je, da digne arenu na noge.. uff ovako sam se osjecao pred Bekticev zadnji mec u UFCu, nadam se da ce ovaj put ishod za nasega biti puno bolji. Prije nekoliko dana sam pisao da ce Juka ili rasturiti Nuggetse ili ce biti fouled out haha. Ali nadam se da najboljem ishodu. Idemo Juka, idemo Portland!!!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 29 mar 2017, 00:24

Ovo mi je do sada njegova najiščekivanija utakmica :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 29 mar 2017, 00:25

sajo10 je napisao/la:Jesam nervozan zbog ovog meca yebote, neznam sta mi je hahaha.. gledao sam sve meceve Juke u Blazersima i ne misljama da promasim do kraja ove sezone, ali ova utakmica veceras/u jutru je tako specificno i toliko, toliko bi volio da ih Juka rasturi (ali naravno najvaznija je pobjeda TB, sve ostalo ide u vodu), da pokaze ko je i sta je, da digne arenu na noge.. uff ovako sam se osjecao pred Bekticev zadnji mec u UFCu, nadam se da ce ovaj put ishod za nasega biti puno bolji. Prije nekoliko dana sam pisao da ce Juka ili rasturiti Nuggetse ili ce biti fouled out haha. Ali nadam se da najboljem ishodu. Idemo Juka, idemo Portland!!!
I ja sam sav nervozan. Iako igra "protiv moojih" nadam se da ce i on i Portland izdominirati veeras! :mrgreen: :mrgreen:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

RealnoGledano
Kontakt:

Post Postao/la RealnoGledano » 29 mar 2017, 02:14

znaci 3 dana me boli zub,oteko sam kao da su me bumbari izujedali
cijela glava mi pulsira i od bolova jedva gledam na oci
popio sam paklo tableta danas (bez pretjerivanja) da mogu ovo vcrs da ispratim
HAJMOOOOOOO JUSUFEEEEEEEEE ! :bih: :bih: :bih:

Disse27
Kontakt:

Post Postao/la Disse27 » 29 mar 2017, 02:55

Bas se dugo ceka ova tekma i nikad je docekati :D ovi sati sad pravo sporo teku :D nadam se pobjedi Portlanda i mirnom Juki bez faulova. :D i bar jedan no no no ! na Jokiću to bi bila satisfakcija. :D

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 29 mar 2017, 03:15

drugari moze link.
hvala.

RealnoGledano
Kontakt:

Post Postao/la RealnoGledano » 29 mar 2017, 03:51

http://yoursportsinhd.com/game/0021601109/

malo ga sporije otvara, izgleda da stranica ima nekih problema
al kad otvori onda nema zastoja :salut:

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 29 mar 2017, 03:57

hvala drug.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 29 mar 2017, 04:03

idemoooo jakoooo nurkk

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.