Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Kakvo pisanje po Maloneu

Zadnja izmjena: COYS, dana/u 29 mar 2017, 05:34, ukupno mijenjano 1 put.
Babo!
27-12 a tek polovina trece
Hajde 40-20
Hajde 40-20
E moj Malone
yebi Juka i ne vadi

yebi Juka i ne vadi
To je to, pogotovo prvi pasus.AshburtonG je napisao/la:Ovo prvo poluvrijeme je cist pokazatelj sta on moze, kad je fokusiran na igru i udje u glavu protivnika.Na agresivnu odbranu Jokic tesko sta moze, i sve sto je ubacio ili nije bilo preko Nurkica ili je uncontested.Ocekivana isto rupa u odbrani, pogotovo na p&r i to su u par navrata max. iskoristili Blazersi.
Dame nema toliko mozda otvorenih suteva nakon blokova Nurkica, jer Jokic instinktivno izlazi naprijed, ali s druge strane ostavlja brdo prostora, koje moraju nastavit koristit.Ukoliko i on udje u neku ludu seriju ne mogu ovde izgubit.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Hajde Nurk 40 poena do kraja i pobjeda. Samo da začepiš usta kritičarima
Odlazi Safete.
-
DzoniInglis
- Kontakt:
A nije mi nikad u životu bilo draže što sam navio sat da gledam NBA . Hajmo Jukaaaa 
A daaaaj, drugi slucaj sigurno nije faul u napadu!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
e greb ga dva u napadu zaredom, pa kako 
Sudija napoljeeeekobe24 je napisao/la:A daaaaj, drugi slucaj sigurno nije faul u napadu!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
hajmo do 40 i pobjede
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sudije 
-
RealnoGledano
- Kontakt:
daj ba Dame , saberi se jbte zivot
29 points is a new career best for Nurk.
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Jos 11 i 6 skokova
Ma Farried je doktor onakvih situacija, ali barem jedan onaj faul je u najmanju ruku sumnjiv :S
Na ponovljenom je bilo ocito da Farid nema obje noge stabilne na parketu, ali sta da se radi.soccerfan je napisao/la:Sudija napoljeeeekobe24 je napisao/la:A daaaaj, drugi slucaj sigurno nije faul u napadu!
Trenutno korisnika/ca: BIHpatriota i 3 gosta.