Ko nije gledao, evo:
Ja sam uživao
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
joj jesam se ismijo da valjaKlare je napisao/la:Jeste igrali su i Braafheid i Alaba u prvih 11.
Ko nije gledao, evo:
Ja sam uživao![]()
Bilo je nekih cura, a koje su po imenima ne znam. Uz njih su bili Felix Neuruther, Lothar Matthaus.....Admir_Sa je napisao/la:Ko je igrao za zimske zvijezde sve??? Jel Magdalena Neuner igrala?
Imal kakav podatak da se moze naci na Njemackim stranicama? Ja sa Njemackim isto kao i sa pakistanskimOmerbavarac je napisao/la:Bilo je nekih cura, a koje su po imenima ne znam. Uz njih su bili Felix Neuruther, Lothar Matthaus.....Admir_Sa je napisao/la:Ko je igrao za zimske zvijezde sve??? Jel Magdalena Neuner igrala?
Imas ovdje nesto malo objasnjeno.Admir_Sa je napisao/la:Imal kakav podatak da se moze naci na Njemackim stranicama? Ja sa Njemackim isto kao i sa pakistanskimOmerbavarac je napisao/la:Bilo je nekih cura, a koje su po imenima ne znam. Uz njih su bili Felix Neuruther, Lothar Matthaus.....Admir_Sa je napisao/la:Ko je igrao za zimske zvijezde sve??? Jel Magdalena Neuner igrala?

ZDFGAL je napisao/la:al sam se najeo torte dobra brate hahahah![]()
.raja ko prenosi protiv reala
kako daju pare za transfere ne gine nam svaka prestupna u finale lige prvaka -.-Saurman je napisao/la: Njemački će prvaci i europski doprvaci tako, po rezultatima u protekloj sezoni, biti u elitnom društvu nogometnih klubova s najvišim financijskim prometom, uz Real Madrid, Manchester United i Barcelonu. Mashala
Kakva elita i bakrači, zaduženiji su od GrčkeNjemački će prvaci i europski doprvaci tako, po rezultatima u protekloj sezoni, biti u elitnom društvu nogometnih klubova s najvišim financijskim prometom, uz Real Madrid, Manchester United i Barcelonu. Mashala

ta lova se čuva ... za crne dane xDHare_BvB je napisao/la:Ali ipak mislim da je stari ''kobasičar'', kao i obično, znao šta radi i svom ljubimcu priskrbio pozamašnu svoticu eurića, samo se ja pitam gdje je ta lova višeeeeeeee moj Ulli
S njim odbrana će nam dobiti na jačini i posebno brzini, ali Bogami i u skok igri.Omerbavarac je napisao/la:http://www.tz-online.de/sport/fussball/ ... 73840.html
Novi igrac Bayerna. Mozda i najbrzi kojeg je Bayern dosad imao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.