Molim te ga linkajguillermo je napisao/la:Evo izbacili snimak utakmice sa Denverovim komentatorima![]()
Odoh uzivat gledajuci iako sam mrtav umoran.
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ovdje ima sa Denverovim komentaroima
http://nbahd.net/2017/03/28/watch-repla ... ll-game-3/
upravo pregledao snimak, monstruozna partija Juke
ono sto mi je islo na qrac je par odluka sudija, prvo dvije ciste blokade Blazersa, a i faul u napadu Nurkica gdje bi imao 2+1
sto se tice komentara Jokic vs Nurkic, ono sto se pise ovdje je nista kakvi su komentari o Nurkicu na b92 . net

http://nbahd.net/2017/03/28/watch-repla ... ll-game-3/
upravo pregledao snimak, monstruozna partija Juke
ono sto mi je islo na qrac je par odluka sudija, prvo dvije ciste blokade Blazersa, a i faul u napadu Nurkica gdje bi imao 2+1
sto se tice komentara Jokic vs Nurkic, ono sto se pise ovdje je nista kakvi su komentari o Nurkicu na b92 . net

Don't believe the hype.

NURKIĆ: "I WANT TO THANK THE NUGGETS ORGANIZATION FOR HELPING ME FIND MY HOME"
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
sve mu jbem :opaopa:fixator je napisao/la:
Jusuf Nurkic is the first player in Trail Blazers history with 30+ points, 15+ rebounds while shooting 80% or better from the floor (Elias).
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Federer17 je napisao/la:Gdje sam ja napisao da bi trebali biti? Ti se, kao i inace uhvatis neke sitnice, a ostatak posta u kojem nastojim da to objasnim, kao da ne vidis. Ja iznesem svoj dojam, misljenje, koje mozda ima utemeljenje (a mozda i nema, tj. grijesim), ali nigdje ne rekoh da se mora podudarati s misljenjima drugih. To sam naveo sto mi je prvo palo na pamet, ali u prvi plan idu desetine odgledanih utakmica Denvera ove sezone. Druga stvar, u postu koji si citirao vec pise odgovor na tvoje pitanje: 'Meni je to sasvim normalno, cak mi i vecerasnji pozdrav nije nista vise otkrio, normalan sportski pozdrav dvojice profesionalaca i kraj price.'lumani je napisao/la:
a zasto bi Juka i Joka bili ekstra prijateljizato sto su igrali za isti tim,ili zato sto pricaju isti jezik
mnogo gledate na sitnice i na reakcije nakon kosa,izmjene..ako cemo samo to gledati onda Mirza ne voli ni jednog igraca,lik posmatra godinama tekme kao da je sahrana.
Da malo vise pogledas utakmica, a jok statistike, mozda bi se vise slagali. Ne igra vise Drazen, Kukoc, Divac i ostali.
nisi napisao da bi trebali biti,ali si zakljucio da nisu
Btw,Teletovic Mirza ne voli ni jednog svog igraca,sjedi kao mrtvac na klupi.
Čestitke Juka majstore! 
Bravo Juka

Jutros nisam stigao napisati iako sam pratio tekmu, BRAVO MOMCINO 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pusti se šupljeharden je napisao/la:Jutros nisam stigao napisati iako sam pratio tekmu, BRAVO MOMCINO
Sunce ti ljubim evo.me u paketima ležim a oči ko da rižu jedem 30 godina al je vrijedilo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
30 points and 15 rebounds in first game vs former team
Jusuf Nurkic
Charles Barkley
Kareem Abdul-Jabbar
via @EliasSports
Fakat, čuj nije stigao napisatiPantelija je napisao/la:Pusti se šupljeharden je napisao/la:Jutros nisam stigao napisati iako sam pratio tekmu, BRAVO MOMCINOspavao si ko zaklan, pregledao snimak i.sad ovdje.prodaješ maglu
![]()
Sunce ti ljubim evo.me u paketima ležim a oči ko da rižu jedem 30 godina al je vrijedilo
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ovi Portlandovi navijaci nisu normalni
We should just use all our 1st round picks next year to get draft rights to all Nurkic's unborn children.
It does not matter if they will be male or female… any Bosnian Beast offspring will do.![]()
![]()
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Marsal
- Kontakt:
Nisam nikad navijao ni za jedan NBA tim, mada sam kao klinac gotivio Sacramento sa Bibbyem i Stojakovićem
mislim da ću počet da navijam za Portland
Samo me yebe što nisam noćna ptica, u pola 12 navečer spavam ko zaklan.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Marsal je napisao/la:Nisam nikad navijao ni za jedan NBA tim, mada sam kao klinac gotivio Sacramento sa Bibbyem i Stojakovićemmislim da ću počet da navijam za Portland
![]()

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ovo je znaci tvoj cheatmiki_92 je napisao/la:
performance-enhancing drug(drink)Ramsey16 je napisao/la:Ovo je znaci tvoj cheatmiki_92 je napisao/la:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
-
Nerminovic
- Kontakt:
mozel neko ko izvrsno poznaje engleski, pojasnit termin "blunt", Dame je rekao za njega da je "very blunt" i novinari su se nasmijali, pretpostavljam da se radi kao o nekoj "uvredi", al kroz salu izrecenu
mislim, pogledao sam, to je dvosmisleno, moze znacit nesto dobro, a i ne bas dobro :mrgreen:
mislim, pogledao sam, to je dvosmisleno, moze znacit nesto dobro, a i ne bas dobro :mrgreen:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.