Evo sad sam pregledao karte, sa Zrinjskim smo igrali u 19 i 45 ove sezone i to je to.skoroalen je napisao/la:Zrinja prošle sezone, kad smo izgubili 0:1, je bila noćna ako se ne varam.MortemHz je napisao/la:Mislim da jeste.Orangina85 je napisao/la:Je li zadnja nocna bila protiv gladbacha?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Orangina85
- Kontakt:
Jeste, dobro si...2:0 kad smo uzeli. To mi je bilo prije 100 godina nekako 
Akademija nije ugjurisicduska je napisao/la:Je l vi znate da smo mi udruženje građana i da smo kao takvi neprofitni i da se ne može davati i uzimati tek tako novac u i iz kluba ? Čitam ove nebuloze uzet će Tan pare od transfera , što ne uloži i tako dalje, to u praksi jako teško ide. Ima načina za upumpavanje dosta ali za povrat i to uzimanje jako malo.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sta sad,znaci akademija funkcionise izvan okvira kluba?DenchiNL je napisao/la:Akademija nije ugjurisicduska je napisao/la:Je l vi znate da smo mi udruženje građana i da smo kao takvi neprofitni i da se ne može davati i uzimati tek tako novac u i iz kluba ? Čitam ove nebuloze uzet će Tan pare od transfera , što ne uloži i tako dalje, to u praksi jako teško ide. Ima načina za upumpavanje dosta ali za povrat i to uzimanje jako malo.
Ne klub i dalje upravlja istom ali transferi iz akademije ne moraju nuzno ici nazad u klubzagorski je napisao/la:Sta sad,znaci akademija funkcionise izvan okvira kluba?DenchiNL je napisao/la:Akademija nije ugjurisicduska je napisao/la:Je l vi znate da smo mi udruženje građana i da smo kao takvi neprofitni i da se ne može davati i uzimati tek tako novac u i iz kluba ? Čitam ove nebuloze uzet će Tan pare od transfera , što ne uloži i tako dalje, to u praksi jako teško ide. Ima načina za upumpavanje dosta ali za povrat i to uzimanje jako malo.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ako si siguran u ovo,onda je jasno zasto se igraci prodaju direktno iz akademije,bez upisa nastupa u prvom timu.
Ako sam dobro shvatio,vlasnik kluba lakse moze preuzeti novac od obestecenja za akademca vec za prvotimca???
Ako sam dobro shvatio,vlasnik kluba lakse moze preuzeti novac od obestecenja za akademca vec za prvotimca???
- ThrillerHz
- Kontakt:
Plate u akademiji kasne 3 mjeseca. 100% provjerena informacija. Tek januarsku dobit trebaju.
1946~
Istina, nažalost.ThrillerHz je napisao/la:Plate u akademiji kasne 3 mjeseca. 100% provjerena informacija. Tek januarsku dobit trebaju.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
bordobijeli
- Kontakt:
Tacna informacija , nisam htio iznositi ovdje .prije 10 dana sam znao tu vijest . ne znam za prvu ekipu al ovi omladinci sto imaju ugovore nisu dobili nista u ovoj godini .ThrillerHz je napisao/la:Plate u akademiji kasne 3 mjeseca. 100% provjerena informacija. Tek januarsku dobit trebaju.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Primijetio sam da nemamo vise sponzora kao nekada, sta radi taj neizlazak u evropu. Dok su bili dino kusturica svaki dan je neki sponzor iskakao na zvanicnoj. 
Zasto bi Tan davao plate kad su ga izigrali Dino i Kusta 
U akademiji uopste nema plata,vec imaju stipendijeThrillerHz je napisao/la:Plate u akademiji kasne 3 mjeseca. 100% provjerena informacija. Tek januarsku dobit trebaju.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Imas u akademiji igraca koji imaju profi ugovore i oni nisu dobili a ne znam za ove mladje sto imaju stipendije kao ni s trenerima to ne znam kakva je situacija .zagorski je napisao/la:U akademiji uopste nema plata,vec imaju stipendijeThrillerHz je napisao/la:Plate u akademiji kasne 3 mjeseca. 100% provjerena informacija. Tek januarsku dobit trebaju.
Jel treba ugasit klub sto su ga oni izigrali ... ? Jel treba da ispasta svaki segment klub i klub radi 2 debila ...... Nismo djeca ...Evander je napisao/la:Zasto bi Tan davao plate kad su ga izigrali Dino i Kusta
Klub nije samodrziv i taj dio sto fali se ocito ne dobija i sad ljudi trpe ....
Nije mi jasna njihova filozofija ... sad ispada sve sto je ulozeno propada ...streba dic ruke ? ... ne kontam ...
Zar valjda ne treba odrzavat makar to sto imash da ne gubi ne vrijednosti ...
Tuga sta nam rade ...
Zadnja izmjena: DBR1987, dana/u 29 mar 2017, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Jok, dioničko društvo.DenchiNL je napisao/la:Akademija nije ugjurisicduska je napisao/la:Je l vi znate da smo mi udruženje građana i da smo kao takvi neprofitni i da se ne može davati i uzimati tek tako novac u i iz kluba ? Čitam ove nebuloze uzet će Tan pare od transfera , što ne uloži i tako dalje, to u praksi jako teško ide. Ima načina za upumpavanje dosta ali za povrat i to uzimanje jako malo.
Daj ba ne lupajte gluposti, naravno da je UG.
Sve insajderi, sve su oni culi, sve znaju. Kako onda ovi sto ih ja licno znam imaju uredna primanja, da nisu sta povlasteni majku mu.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Nemamo para a odsjedaju u naj boljim i skupljim hotelima,nema smisla , stvarno.Ali eto vi znate sve.
Svi su dobili plate.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Bio sam sarkastican.DBR1987 je napisao/la:Jel treba ugasit klub sto su ga oni izigrali ... ? Jel treba da ispasta svaki segment klub i klub radi 2 debila ...... Nismo djeca ...Evander je napisao/la:Zasto bi Tan davao plate kad su ga izigrali Dino i Kusta
Klub nije samodrziv i taj dio sto fali se ocito ne dobija i sad ljudi trpe ....
Nije mi jasna njihova filozofija ... sad ispada sve sto je ulozeno propada ...streba dic ruke ? ... ne kontam ...
Zar valjda ne treba odrzavat makar to sto imash da ne gubi ne vrijednosti ...
Tuga sta nam rade ...
Inace, ovo gore navedeno je najcesci odgovor branioca lika i djela kineza. Zato sam ga naveo u ovom primjeru
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], KarloIvandic, OzmoodPinglewood i 22 gosta.