NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Ja čuo vi igrate na oba fronta, mora da su **** ti baraban i cabraja
-
ludilomozga
- Kontakt:
Ako vam zabijemo dole gol, prolazimo 80%, vjeruj miLoveSB96 je napisao/la:A da zaboravio sam ono kolo prije srijede, ubit ce vas raspored, a nama se vraćaju Baraban i Cabraja, stvarno mislim da imamo realne sanse za prolaz, ali ko bude bolji nek prode, jer od nas dvoje neko osvaja kup, sretno.ludilomozga je napisao/la:Zrinjski, Krupa, Siroki, Sarajevo, SirokiLoveSB96 je napisao/la:Jedva čekam utakmicu protiv Zeljeoni imaju j*ben raspored, zrinjski, Siroki, sarajevo, Siroki :O
![]()
Pozdrav i sretno vam protiv nas, trebat ce vam![]()
Allah vas nagradio96BadBoy je napisao/la:Kup je nas!
Zabijete nam vi gol na Pecari,i sta onda?
Mi smo vama uvaljali 3 komada prije par sezona na Grbavici,ako bude opet trebalo nece biti problema.
Mi smo vama uvaljali 3 komada prije par sezona na Grbavici,ako bude opet trebalo nece biti problema.
Igraj Široki ti si najbolji!
-
ludilomozga
- Kontakt:
Ja ga yebem ga nam zabije vise od jednog gola na Grbavici! Prosto nemoguce, a to cete i vi vidjeti kada dodjete96BadBoy je napisao/la:Zabijete nam vi gol na Pecari,i sta onda?
Sve u svemu, ako uspijete proci nas, sretno u finalu, uzmite cup!
P.S ima li ko da sankcionise ovog trola? Ja dosao da razmijenim koju sa vama, normalno, a ovaj trola temu!
Samo ga zanemari, a sto se zamarate oko kupa kad ste sada po meni u najboljoj situaciji za osvojit liguludilomozga je napisao/la:Ja ga yebem ga nam zabije vise od jednog gola na Grbavici! Prosto nemoguce, a to cete i vi vidjeti kada dodjete96BadBoy je napisao/la:Zabijete nam vi gol na Pecari,i sta onda?
Mi smo vama uvaljali 3 komada prije par sezona na Grbavici,ako bude opet trebalo nece biti problema.![]()
P.S ima li ko da sankcionise ovog trola? Ja dosao da razmijenim koju sa vama, normalno, a ovaj trola temu!
-
ludilomozga
- Kontakt:
Ma nas cilj je Evropa, koju smo 95% osigurali. Idemo gurati na oba fronta, pa ako mognemo uzeti oboje, sto da ne.sb1996 je napisao/la:Samo ga zanemari, a sto se zamarate oko kupa kad ste sada po meni u najboljoj situaciji za osvojit liguludilomozga je napisao/la:Ja ga yebem ga nam zabije vise od jednog gola na Grbavici! Prosto nemoguce, a to cete i vi vidjeti kada dodjete96BadBoy je napisao/la:Zabijete nam vi gol na Pecari,i sta onda?
Mi smo vama uvaljali 3 komada prije par sezona na Grbavici,ako bude opet trebalo nece biti problema.![]()
P.S ima li ko da sankcionise ovog trola? Ja dosao da razmijenim koju sa vama, normalno, a ovaj trola temu!))
Da nebi vi ko Sloboda prosle godine, gurali na oba fronta pa na kraju popusili oboje radi umora.
...
Sreca mi imamo neku sirinu pa nam je igra i kad igraju ovi sa klupe. Imamo gust raspored,ali Slavko ih je dobro pripremio. U 90 minuti igraju kao da je 1.
Dva su meca sve je moguce. Samo bih volio da sudija nema nikakvog utjecaja ko god prodje vec da bude posteno pa nek ide dalje ko bude bolji.
Dva su meca sve je moguce. Samo bih volio da sudija nema nikakvog utjecaja ko god prodje vec da bude posteno pa nek ide dalje ko bude bolji.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ja da sam na mjestu Škripara i kluba vec bi lagano pumpao atmosferu za polufinale sa Željom, trebat ce nam luda atmosfera za prolaz.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Jesmo li na kraju raskinuli sa Plazonicem ili ne? Vidio sam ga danas u gradu.
...
Mislim da nismo, trenira s juniorima kako sam cuo.Orjuna je napisao/la:Jesmo li na kraju raskinuli sa Plazonicem ili ne? Vidio sam ga danas u gradu.
Jeli već bio sportski direktor kod nas ? Čujem da su zvali neke stare igrače da se uključe u rad u klubu ?
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
- Evolve
- Kontakt:
Ne moze valjda gori od silica bit ko je da je hahahah
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Nadam se da nije Goran Vučević
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- Evolve
- Kontakt:
Odakle njega iskopa? Ma uostalom, tesko da moze losije od Silica (uz svo postovanje koje imam za njega kao igraca).
NK Široki Brijeg
Trenutno korisnika/ca: Hamagara, Jadnimi, LondonBlues, VibeTribeX, Zeko87 i 16 gostiju.