FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
On je najmanje kriv,mislim da je on zbog punca platio glavom.Mislim da još uvijek zbog punca loše igramo sa Slobodom.moj uzor-S.G je napisao/la:Vidi zadnje slike picka li mu materina cobanska
- escobarpablo
- Kontakt:
SVE I JEDNA PLATA JE ISPLAĆENA REDOVNO, MOŽDA DINAMIKOM ISPLATE KASNI 10-15 DANA, ALI KASNI TAKO OD KAD NAS JE TAN PREUZEO.bordobijeli je napisao/la:Imas u akademiji igraca koji imaju profi ugovore i oni nisu dobili a ne znam za ove mladje sto imaju stipendije kao ni s trenerima to ne znam kakva je situacija .zagorski je napisao/la:U akademiji uopste nema plata,vec imaju stipendijeThrillerHz je napisao/la:Plate u akademiji kasne 3 mjeseca. 100% provjerena informacija. Tek januarsku dobit trebaju.
Ne ulazim u putanju kojom se klub kreće, ni meni se ne dopada ni sekunde, ali za isplatu garantujem životom. Potvrđeno od prvotimca.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Ali najaca izjava mi je bila da mi od Slobode gubimo konstantno jer smo im ostali duzni pisljivih 20 000KM 
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
HAHAHA, tačno samo čobani imaju ovakve kapemoj uzor-S.G je napisao/la:Vidi zadnje slike picka li mu materina cobanska
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ne vrijedajte ljude koji zive od svog postenog rada! Ovo majka vise ne rada.BelminM23 je napisao/la:HAHAHA, tačno samo čobani imaju ovakve kapemoj uzor-S.G je napisao/la:Vidi zadnje slike picka li mu materina cobanska![]()
Kako drugačije da ih nazovem ? Pastir 
Hajmo po duplu !
Hajmo po duplu !
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nemoj ga spominjati odmah imam flashback, Emerson gubi loptu autoput po sredini.BelminM23 je napisao/la:Kako drugačije da ih nazovem ? Pastir
Hajmo po duplu !
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kaze lik nije jos pocelo proljece, ono kalendarski 
I onda nasi stupaju na scenu sa pismom..nakon dan, dva - otkaz. U lazi su kratke noge
I onda nasi stupaju na scenu sa pismom..nakon dan, dva - otkaz. U lazi su kratke noge
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ovo ako nije debeo sarkazam rani se bratefks74 je napisao/la:On je najmanje kriv,mislim da je on zbog punca platio glavom.Mislim da još uvijek zbog punca loše igramo sa Slobodom.moj uzor-S.G je napisao/la:Vidi zadnje slike picka li mu materina cobanska![]()
ZZ
A zašto komšije loše igraju sa Slobodom? Ove godine i oni izgubili na tušnju, a na grbavici remi. Manite se teorija zavjere. Ljudi su nas satrali pošteno.fks74 je napisao/la:On je najmanje kriv,mislim da je on zbog punca platio glavom.Mislim da još uvijek zbog punca loše igramo sa Slobodom.moj uzor-S.G je napisao/la:Vidi zadnje slike picka li mu materina cobanska![]()
SARAJEVO
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nemam ti ja pojma, ne znam cak ni gdje je taj Kamp. Igrao sam jednom lopte u mladim selekcijama protiv ovih iz Butmira mozda sam cak i bio dole ali ne znam. Kako da znam jel izmireno ili nije. Ako naletim na nekog pripadnika Sarajeva pitam ga, mada ima smisla prica kad vidis kako ova djeca se prodaju po medijima... pozivaju, ocekuju velik broj navijaca protiv Radnika. 
- ThrillerHz
- Kontakt:
Jedini ovde ko treba dobiti ban je ti jer vrijedjas.Arhitekt je napisao/la:ThrillerHz je napisao/la:Plate u akademiji kasne 3 mjeseca. 100% provjerena informacija. Tek januarsku dobit trebaju.ledesma je napisao/la:Istina, nažalost.ThrillerHz je napisao/la:Plate u akademiji kasne 3 mjeseca. 100% provjerena informacija. Tek januarsku dobit trebaju.
Hoce li neko banovati ova dva lazljiva smajsera.
Momcima u akademiji, citaj akademiji, ne igracima prvog tima, vec igracima u AKADEMIJI, plate nisu izmirene i to mozes saznat vrlo lako, pitaj bilo kojeg od tih momaka i recice ti. A ti se tjesi da je sve bajno i sjajno. Na vrijedjanje ti necu odgovoriti, jer ocekujem administraciju da reaguje, a nemam ni namjeru da se spustam na tvoj nivo.
Tako sam i ja saznao, sreo momka i pitao ga kakva je situacija i ko god ne vjeruje, nek ode i pita, ali licno, jer sumnjam da bas smiju javno iznositi takve stvari.Sarajlijica1946 je napisao/la:Nemam ti ja pojma, ne znam cak ni gdje je taj Kamp. Igrao sam jednom lopte u mladim selekcijama protiv ovih iz Butmira mozda sam cak i bio dole ali ne znam. Kako da znam jel izmireno ili nije. Ako naletim na nekog pripadnika Sarajeva pitam ga, mada ima smisla prica kad vidis kako ova djeca se prodaju po medijima... pozivaju, ocekuju velik broj navijaca protiv Radnika.
Zadnja izmjena: ThrillerHz, dana/u 29 mar 2017, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
1946~
- LegendKiller
- Kontakt:
Za plate sam čuo da kasne od lika koji je stalno sa igračima, ali ne mogu 100% tvrditi. Ono što 100% znam jeste da nismo više klub bez dugova, jer klub u zadnje vrijeme ništa ne plaća. Dug firmi sa kojom radim je već dostigao petocifren broj. Vjerovatno je slična situacija i sa ostalim sa kojima klub posluje.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ne mozes ti to ljudima objasnit, odma si lazov, kvaris atmosferu, ha-hu. Najbolje zivit u zabludi, iako ne moras bit pametan da vidis da nesto ne stima. Ja sam za akademiju cuo jos davno, pa napisah, svi me napadose. Sad dobijem licnu potvrdu od igraca, eto ima jos momaka koji su isto culi, al ne, nama je sve bajno i sjajno.LegendKiller je napisao/la:Za plate sam čuo da kasne od lika koji je stalno sa igračima, ali ne mogu 100% tvrditi. Ono što 100% znam jeste da nismo više klub bez dugova, jer klub u zadnje vrijeme ništa ne plaća. Dug firmi sa kojom radim je već dostigao petocifren broj. Vjerovatno je slična situacija i sa ostalim sa kojima klub posluje.
1946~
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Sta ti bi sa onom FB stranicom sto zimus navalja bruku lazi i neistina koje si ovdje propagirao?KenChoo je napisao/la:Banujte bob graditelja, vrijeđa bez razloga. Puu jade ni obraza ni stida nemaš.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sta fali virslama, imaju one Vudi sa sirom, beton su.moj uzor-S.G je napisao/la:Virsle u najavi
Naše je da dolazimo na utakmice, dajemo podršku, živimo klub i pustiti da se dešava redom sve, najgori su otjerani, završit će se sve ubrzo. Na svijetu ovom tebe volim najviše, niko nikad ne može ljubav tu da izbriše! SVI NA KOŠEVO!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ko kaze da su najgori otjerani? Kantardzic je jos tu.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.