Ma meni je svejedno šta ko misli, samo sam se nadovezao na ovu priču. Za ovaj dug znam sigurno i to je tačno, za plate sam čuo tako da ne mogu 100% tvrditi. Ali da stvari ne stimaju to je evidentno. Čak štoviše sa ove distance se već može reći da od ulaska Tana u klub stvari nisu išle onako kako se nama predstavljalo. Ja o tome nisam ovdje želio puno pisati jer bi odmah bio pljuvac, negativac itd. Ali mislim da je došlo vrijeme da stvari počinju izlaziti na površinu.ThrillerHz je napisao/la:Ne mozes ti to ljudima objasnit, odma si lazov, kvaris atmosferu, ha-hu. Najbolje zivit u zabludi, iako ne moras bit pametan da vidis da nesto ne stima. Ja sam za akademiju cuo jos davno, pa napisah, svi me napadose. Sad dobijem licnu potvrdu od igraca, eto ima jos momaka koji su isto culi, al ne, nama je sve bajno i sjajno.LegendKiller je napisao/la:Za plate sam čuo da kasne od lika koji je stalno sa igračima, ali ne mogu 100% tvrditi. Ono što 100% znam jeste da nismo više klub bez dugova, jer klub u zadnje vrijeme ništa ne plaća. Dug firmi sa kojom radim je već dostigao petocifren broj. Vjerovatno je slična situacija i sa ostalim sa kojima klub posluje.
Skupština je 03.04. u 18.00 h pa ćemo vidjeti kako dalje.