Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

DANTES
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la DANTES » 29 mar 2017, 19:32

Federer17 je napisao/la:
Btw, gdje si Cajnicaninu (valjda nisam zaboravio, a ispravnost napisanog je nebitna :mrgreen:), bas dugo te nisam primjecivao na forumu?
Pa bio sam u banovićimam 15 dana. :mrgreen:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Sir Oliver
Kontakt:

Post Postao/la Sir Oliver » 29 mar 2017, 19:38

DANTES je napisao/la:
Federer17 je napisao/la:
Btw, gdje si Cajnicaninu (valjda nisam zaboravio, a ispravnost napisanog je nebitna :mrgreen:), bas dugo te nisam primjecivao na forumu?
Pa bio sam u banovićimam 15 dana. :mrgreen:
Banovići popularnija turistička lokacija od bosanskih piramida... :kafa:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 29 mar 2017, 20:07

Rokoko87 je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
harden je napisao/la:Jutros nisam stigao napisati iako sam pratio tekmu, BRAVO MOMCINO :bih:
Pusti se šuplje :D spavao si ko zaklan, pregledao snimak i.sad ovdje.prodaješ maglu :D

Sunce ti ljubim evo.me u paketima ležim a oči ko da rižu jedem 30 godina al je vrijedilo
Fakat, čuj nije stigao napisati :mrgreen:
Bravo detektivi :mrgreen:
Ljudi u mene cijeli dan gledaju ko da sam mumija, al hajd nije prvi put, a i vrijedilo je :tokralju:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 29 mar 2017, 20:25

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 29 mar 2017, 21:12

Hvala ovom čovjeku :clap: :clap: :clap:
slika

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 29 mar 2017, 23:19

Dok sam gledo Nurkica sinoc uzmem da izmjerim pritisak I skoro sam pao u nesvijest .Juka je bio bas zvjer pod kosem .Hvala ti Juka.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 mar 2017, 23:39

sjajan clanak :thumbup:

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 30 mar 2017, 01:08

Zadnja izmjena: JoeCelt, dana/u 30 mar 2017, 02:24, ukupno mijenjano 1 put.
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 30 mar 2017, 01:49

@JHam
Prvo, ovo nije nikakva provokacija bila, nego jednostavno cinjenicno stanje.Reci mi u cemu sam pogrijesio? A drugo, koga briga je li tebe interesuje necije "prepucavanje"?

Grupu indijanaca ne mora ciniti svaka jedinka okarakterisana kao "indijanac".Denver i jeste ekipa koja igra na indijansku kosarku, jer imaju trenera koji ne zna sta bi da forsira.Takve ekipe su vazda mogle dobijati vec unaprijed izgubljene tekme, a i gubiti vec dobijene.Upravo zbog te nepredvidljive igre, fakticki bez sistema, u ekipi bez glave i repa.U Denveru playa glumi Jokic,a zivog Mudiaya drzi zakovanog na glupi, te im propali Nelson uzima kljucne suteve.To se zove grupa indijanaca, a to preneseno znacenje ako nisi shvatio, onda se ostavi pokusaja kao sto je ovaj iznad.Nebuloze uporedbi All star igraca, koji nigdje nisu spomenuti, ne bih ni da komentarisem.

Eto tvojom cu glavom razmisljat. :puke:

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 30 mar 2017, 03:28

slika

Zadnjih 15 utakmica... Ako ovako nastave igrati iduce sezone, sve je moguce :mrgreen: :mrgreen:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 30 mar 2017, 05:56

soccerfan je napisao/la: Ovaj nas se mescini uozbiljio! :mrgreen:
Nego ova njegova hanuma, gdje ona zivi? U Bosni il Americi negdje? Na onom jednom postu u komentarima vele dosla mu hanuma u posjetu i vidite kako igra! Hoce Trumpu pismo da pisu da joj da green kartu :kafa: :urnebes: :urnebes:
Zivi u Tuzli. Mislim da su se upoznali kad je repka bila u Tuzli na pripremama za prosle kvalifikacije, sumnjam da je to od ranije (negdje sam procitao da su vise godina u vezi). Vidjao sam je ja kod nas na fakultetu u citaonicu, ali vec odavno ne posjecujem ta mjesta. :mrgreen:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 30 mar 2017, 05:59

Federer17 je napisao/la:
Nego ova njegova hanuma, gdje ona zivi? U Bosni il Americi negdje? Na onom jednom postu u komentarima vele dosla mu hanuma u posjetu i vidite kako igra! Hoce Trumpu pismo da pisu da joj da green kartu :kafa: :urnebes: :urnebes:
Zivi u Tuzli. Mislim da su se upoznali kad je repka bila u Tuzli na pripremama za prosle kvalifikacije, sumnjam da je to od ranije (negdje sam procitao da su vise godina u vezi). Vidjao sam je ja kod nas na fakultetu u citaonicu, ali vec odavno ne posjecujem ta mjesta. :mrgreen:
Aha.E ja sam im se slatko nasmijao za ideju! Koje budale Tito mili :mrgreen: :mrgreen:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 30 mar 2017, 09:20

Biti ce cupavo protiv Houstona, koliko ne poznajem ovu igru i ligu, mislim da se treba cuvati Hardena i njegovih ulaza u reket iz kojih cesto iznudi faul. Ali ne samo on, nego kompletna ekipa Houstona voli tu igru ulaza na kos. U prosjeku iznude najvise slobodnih bacanja u ligi. Prosjek jim je negdje oko 20 penala po utakmici. Ako sam dobro upamtijo komentatora na Sportklubu.
dobre guzove ima Belma

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: RE: Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la Tracy3McGrady » 30 mar 2017, 09:56

soccerfan je napisao/la:
Federer17 je napisao/la:
Aha.E ja sam im se slatko nasmijao za ideju! Koje budale Tito mili :mrgreen: :mrgreen:
Moram priznati da sam ja započeo tu priču oko Green card :D
Anfernee "Penny" Hardaway #1

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 30 mar 2017, 15:59

Cito sam negdje da je prije meca Stotts bio iznenadjen koliko je novinara doslo na mec, i rekao je Nurkicu u prolazu da su novinari svi ovdje zbog njega i da uziva, a da je se Nurkic potom postidio i tako krenuo na zagrijavanje. Stotts :tokralju:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 mar 2017, 16:31

Nurkic mu rekao: "stop it" :mrgreen:

Ramirez5
Kontakt:

Post Postao/la Ramirez5 » 30 mar 2017, 17:27

soccerfan je napisao/la:
Federer17 je napisao/la:
Soccerfan, negdje si pomenuo da živiš u Denveru. Kakve su reakcije navijača bile prije Nurkićevog trejda i kakve su sada nakon utakmice Portland - Denver? Ako nam možeš prenijeti utiske i komentare običnih navijača jer vjerujem da puno kontaktiraš.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 30 mar 2017, 17:45

Kažu dobro se prodaje u RipCityju
slika
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.