Pa bio sam u banovićimam 15 dana.Federer17 je napisao/la:
Btw, gdje si Cajnicaninu (valjda nisam zaboravio, a ispravnost napisanog je nebitna), bas dugo te nisam primjecivao na forumu?
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Sir Oliver
- Kontakt:
Banovići popularnija turistička lokacija od bosanskih piramida...DANTES je napisao/la:Pa bio sam u banovićimam 15 dana.Federer17 je napisao/la:
Btw, gdje si Cajnicaninu (valjda nisam zaboravio, a ispravnost napisanog je nebitna), bas dugo te nisam primjecivao na forumu?
Bravo detektiviRokoko87 je napisao/la:Fakat, čuj nije stigao napisatiPantelija je napisao/la:Pusti se šupljeharden je napisao/la:Jutros nisam stigao napisati iako sam pratio tekmu, BRAVO MOMCINOspavao si ko zaklan, pregledao snimak i.sad ovdje.prodaješ maglu
![]()
Sunce ti ljubim evo.me u paketima ležim a oči ko da rižu jedem 30 godina al je vrijedilo
Ljudi u mene cijeli dan gledaju ko da sam mumija, al hajd nije prvi put, a i vrijedilo je
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Hvala ovom čovjeku

Dok sam gledo Nurkica sinoc uzmem da izmjerim pritisak I skoro sam pao u nesvijest .Juka je bio bas zvjer pod kosem .Hvala ti Juka.
sjajan clanak :thumbup:Raul_64 je napisao/la:https://theringer.com/jusuf-nurkic-port ... d8a666f186
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
BLAZERS' CENTER OF ATTENTION
podcast: Jusuf Nurkic fever invades Rip City
http://www.sbnation.com/2017/3/29/15110 ... a-playoffs

podcast: Jusuf Nurkic fever invades Rip City
http://www.sbnation.com/2017/3/29/15110 ... a-playoffs

Zadnja izmjena: JoeCelt, dana/u 30 mar 2017, 02:24, ukupno mijenjano 1 put.
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
- AshburtonG
- Kontakt:
@JHam
Prvo, ovo nije nikakva provokacija bila, nego jednostavno cinjenicno stanje.Reci mi u cemu sam pogrijesio? A drugo, koga briga je li tebe interesuje necije "prepucavanje"?
Grupu indijanaca ne mora ciniti svaka jedinka okarakterisana kao "indijanac".Denver i jeste ekipa koja igra na indijansku kosarku, jer imaju trenera koji ne zna sta bi da forsira.Takve ekipe su vazda mogle dobijati vec unaprijed izgubljene tekme, a i gubiti vec dobijene.Upravo zbog te nepredvidljive igre, fakticki bez sistema, u ekipi bez glave i repa.U Denveru playa glumi Jokic,a zivog Mudiaya drzi zakovanog na glupi, te im propali Nelson uzima kljucne suteve.To se zove grupa indijanaca, a to preneseno znacenje ako nisi shvatio, onda se ostavi pokusaja kao sto je ovaj iznad.Nebuloze uporedbi All star igraca, koji nigdje nisu spomenuti, ne bih ni da komentarisem.
Eto tvojom cu glavom razmisljat.
Prvo, ovo nije nikakva provokacija bila, nego jednostavno cinjenicno stanje.Reci mi u cemu sam pogrijesio? A drugo, koga briga je li tebe interesuje necije "prepucavanje"?
Grupu indijanaca ne mora ciniti svaka jedinka okarakterisana kao "indijanac".Denver i jeste ekipa koja igra na indijansku kosarku, jer imaju trenera koji ne zna sta bi da forsira.Takve ekipe su vazda mogle dobijati vec unaprijed izgubljene tekme, a i gubiti vec dobijene.Upravo zbog te nepredvidljive igre, fakticki bez sistema, u ekipi bez glave i repa.U Denveru playa glumi Jokic,a zivog Mudiaya drzi zakovanog na glupi, te im propali Nelson uzima kljucne suteve.To se zove grupa indijanaca, a to preneseno znacenje ako nisi shvatio, onda se ostavi pokusaja kao sto je ovaj iznad.Nebuloze uporedbi All star igraca, koji nigdje nisu spomenuti, ne bih ni da komentarisem.
Eto tvojom cu glavom razmisljat.

Zadnjih 15 utakmica... Ako ovako nastave igrati iduce sezone, sve je moguce
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Zivi u Tuzli. Mislim da su se upoznali kad je repka bila u Tuzli na pripremama za prosle kvalifikacije, sumnjam da je to od ranije (negdje sam procitao da su vise godina u vezi). Vidjao sam je ja kod nas na fakultetu u citaonicu, ali vec odavno ne posjecujem ta mjesta.soccerfan je napisao/la: Ovaj nas se mescini uozbiljio!![]()
Nego ova njegova hanuma, gdje ona zivi? U Bosni il Americi negdje? Na onom jednom postu u komentarima vele dosla mu hanuma u posjetu i vidite kako igra! Hoce Trumpu pismo da pisu da joj da green kartu![]()
![]()
Aha.E ja sam im se slatko nasmijao za ideju! Koje budale Tito miliFederer17 je napisao/la:Zivi u Tuzli. Mislim da su se upoznali kad je repka bila u Tuzli na pripremama za prosle kvalifikacije, sumnjam da je to od ranije (negdje sam procitao da su vise godina u vezi). Vidjao sam je ja kod nas na fakultetu u citaonicu, ali vec odavno ne posjecujem ta mjesta.soccerfan je napisao/la: Ovaj nas se mescini uozbiljio!![]()
Nego ova njegova hanuma, gdje ona zivi? U Bosni il Americi negdje? Na onom jednom postu u komentarima vele dosla mu hanuma u posjetu i vidite kako igra! Hoce Trumpu pismo da pisu da joj da green kartu![]()
![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Biti ce cupavo protiv Houstona, koliko ne poznajem ovu igru i ligu, mislim da se treba cuvati Hardena i njegovih ulaza u reket iz kojih cesto iznudi faul. Ali ne samo on, nego kompletna ekipa Houstona voli tu igru ulaza na kos. U prosjeku iznude najvise slobodnih bacanja u ligi. Prosjek jim je negdje oko 20 penala po utakmici. Ako sam dobro upamtijo komentatora na Sportklubu.
dobre guzove ima Belma
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Jusuf Nurkić
Moram priznati da sam ja započeo tu priču oko Green cardsoccerfan je napisao/la:Aha.E ja sam im se slatko nasmijao za ideju! Koje budale Tito miliFederer17 je napisao/la:Zivi u Tuzli. Mislim da su se upoznali kad je repka bila u Tuzli na pripremama za prosle kvalifikacije, sumnjam da je to od ranije (negdje sam procitao da su vise godina u vezi). Vidjao sam je ja kod nas na fakultetu u citaonicu, ali vec odavno ne posjecujem ta mjesta.soccerfan je napisao/la: Ovaj nas se mescini uozbiljio!![]()
![]()
![]()
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Cito sam negdje da je prije meca Stotts bio iznenadjen koliko je novinara doslo na mec, i rekao je Nurkicu u prolazu da su novinari svi ovdje zbog njega i da uziva, a da je se Nurkic potom postidio i tako krenuo na zagrijavanje. Stotts 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Nurkic mu rekao: "stop it" :mrgreen:
Soccerfan, negdje si pomenuo da živiš u Denveru. Kakve su reakcije navijača bile prije Nurkićevog trejda i kakve su sada nakon utakmice Portland - Denver? Ako nam možeš prenijeti utiske i komentare običnih navijača jer vjerujem da puno kontaktiraš.soccerfan je napisao/la:Aha.E ja sam im se slatko nasmijao za ideju! Koje budale Tito miliFederer17 je napisao/la:Zivi u Tuzli. Mislim da su se upoznali kad je repka bila u Tuzli na pripremama za prosle kvalifikacije, sumnjam da je to od ranije (negdje sam procitao da su vise godina u vezi). Vidjao sam je ja kod nas na fakultetu u citaonicu, ali vec odavno ne posjecujem ta mjesta.soccerfan je napisao/la: Ovaj nas se mescini uozbiljio!![]()
![]()
![]()
Kažu dobro se prodaje u RipCityju

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.