1:0Sarajlijica1946 je napisao/la:Uzimamo ovo 3:1.miky_hz je napisao/la:Tomislav Cuic nam sudi
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
To sto nije odradio prioreme u turskoj pitaj calu a malac nigdje nije iso na probu nego se pregovaralo oko uslova uz dopustenje uorave klubabordobijeli je napisao/la:Bolje da je odradio pripreme u Turskoj i bio clan reprezentacije u kvalifikacijama nego sto hoda po ovim probama .ultrasegamega je napisao/la:Bio u West Ham-u.dadoprso je napisao/la:Jel se zna išta za malog Nedima? Zašto je bio u Londonu?
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Sigurno ga Cala nije htio na pripremama.Primorac je napisao/la:To sto nije odradio prioreme u turskoj pitaj calu a malac nigdje nije iso na probu nego se pregovaralo oko uslova uz dopustenje uorave kluba
Jeste, isao je po probama, u Benficu i West Ham, nije ni igrao ni za juniore i to sigurno nije Calina krivica.
- franklampard8
- Kontakt:
Htio je, al' on je na svoju inicijativu htio na probe i sad je ostao bez orvog tima
1946
Na incijativu kluba je isao da dogovori uslove i dogivorio je a to sto uprava trazi za njega ko da igra u ligi petice to je druga stvar a sro se tice priprema jedini odgovorni su u strutnom stabu jer je on bio ovdje cijelo vrijeme i treniri sa juniorima
- franklampard8
- Kontakt:
NetacnoPrimorac je napisao/la:Na incijativu kluba je isao da dogovori uslove i dogivorio je a to sto uprava trazi za njega ko da igra u ligi petice to je druga stvar a sro se tice priprema jedini odgovorni su u strutnom stabu jer je on bio ovdje cijelo vrijeme i treniri sa juniorima
1946
Haj mi obajsni kako ce neko na svoju incijativu, bez odobrenja i aminovanja kluba, ici negdje?
Standardna suplja, niko ni za sta nije kriv. Samo se ogradjuj.
Standardna suplja, niko ni za sta nije kriv. Samo se ogradjuj.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ne znam zasto Calu krivis Nedim je bio prikljucen pripremama prvoj ekipi . umjesto Turske on je bio na probi u Portugalu i naravno da ga sad cala ne koristi jer nije prosao pripreme . da li ga je klub poslao na probu ili je njegova odluka to ne znam uglavnom Cala je tu najmanje kriv . moje misljenje bolje mu je u Sarajevu da odigra 2-3 sezone pa onda vani , da se koncentrise na rad i treninge a manje da obilazi probe i prodaje se .Primorac je napisao/la:Na incijativu kluba je isao da dogovori uslove i dogivorio je a to sto uprava trazi za njega ko da igra u ligi petice to je druga stvar a sro se tice priprema jedini odgovorni su u strutnom stabu jer je on bio ovdje cijelo vrijeme i treniri sa juniorima
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Ocit je cilj da se mali prodao posto poto i to sto prije, da bi se doslo do bilo kakvih para, jer su mrtvi kokuzi.
Naravno, momku nije mrsko da ode, sto je logicno.
Naravno, momku nije mrsko da ode, sto je logicno.
Koliko puta moram ponoviti kad su bile pripreme u turskoj on je bio ovdje provjerite on i bilo koji junior nece odigrati ni min u prvom timu zato sto niko nema muda da ih stavlja u ekipu u vecini evropski klubova igraci od 18,19 god maltene su nosioci igre
eto ti znas gdje je on i sta je radio momak je bio u Benfici da vide u kakvoj je stanu a u West Hamu da se pregovara oko uslova malo se bolje informisi a on se vratio iz portugala i bio je tu kad je prvi tim kreno na pripreme u tursku i mogli su ga povest ali nisu htjeli zato suti i bolje se informisiultrasegamega je napisao/la:Sigurno ga Cala nije htio na pripremama.Primorac je napisao/la:To sto nije odradio prioreme u turskoj pitaj calu a malac nigdje nije iso na probu nego se pregovaralo oko uslova uz dopustenje uorave klubaDaj Boga ti...
Jeste, isao je po probama, u Benficu i West Ham, nije ni igrao ni za juniore i to sigurno nije Calina krivica.
Kylian Mbappé 20.12.1998.
Nedim Hadzic 19.03.1999.
O cemu onda pricamo?
Jedan je dovoljno dobar da bude medju glavnim zvijezdama Lige Prvaka, drugi ne moze igari u najgoroj ligi u Europi?
Kao premlad, nije spream. Ma dajte molim vas.
Nedim Hadzic 19.03.1999.
O cemu onda pricamo?
Jedan je dovoljno dobar da bude medju glavnim zvijezdama Lige Prvaka, drugi ne moze igari u najgoroj ligi u Europi?
kad je prvi tim bio u turskoj nedim je bio u sarajevu i treniro sa juniorima i ne znam zbog ceg ga nisu poveli sa prvim timom, a to sto retardirana uprava pregovara mjesec dana sa benfikom to necemo govoritEvander je napisao/la:Kylian Mbappé 20.12.1998.
Nedim Hadzic 19.03.1999.
O cemu onda pricamo?
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ja koliko znam napustio je pripreme i otisao u Portugal vise nije prikljucen prvom timu .sto? kako?zasto ?koga je pustio to ne znam . al znam da Nedim nije bio na spisku ni jedne reprezentacije , nije u prvom timu a ne vidim da nesto igra i za juniore .Primorac je napisao/la:Koliko puta moram ponoviti kad su bile pripreme u turskoj on je bio ovdje provjerite on i bilo koji junior nece odigrati ni min u prvom timu zato sto niko nema muda da ih stavlja u ekipu u vecini evropski klubova igraci od 18,19 god maltene su nosioci igre
tebi se neke stvari moraju crtati...nedim je napustio pripreme u prvoj sedmici i otiso je u portugal vratio se kad su nasi bili u citluku, on je treniro sa juniorima dok je prvi tim otiso za tursku(trebali su ga vodit ali nisu) poslije toga on igra za juniore par utakmica i za reprezentaciju(dao je go protiv srbije). izostavljen je sa spiska repke ne znam zbog cega i poslije tog otiso u london na pregovre i sad se ceka..a naša uprava jos pregovara sa benfikom cisto da znasbordobijeli je napisao/la:Ja koliko znam napustio je pripreme i otisao u Portugal vise nije prikljucen prvom timu .sto? kako?zasto ?koga je pustio to ne znam . al znam da Nedim nije bio na spisku ni jedne reprezentacije , nije u prvom timu a ne vidim da nesto igra i za juniore .Primorac je napisao/la:Koliko puta moram ponoviti kad su bile pripreme u turskoj on je bio ovdje provjerite on i bilo koji junior nece odigrati ni min u prvom timu zato sto niko nema muda da ih stavlja u ekipu u vecini evropski klubova igraci od 18,19 god maltene su nosioci igre
Ti blage veze nemas o omladinskom pogonu prvo bio je u repci kad su igrali sa srbijom i dao gol drugo gore sam objasnio sto ne igra u prvom timu i trece ceka da ga malo stignu sa gilovima da bi pinovo igro
ne pametuj kad nista ne znas sta je i kako samo sutibordobijeli je napisao/la:Bolje da je odradio pripreme u Turskoj i bio clan reprezentacije u kvalifikacijama nego sto hoda po ovim probama .ultrasegamega je napisao/la:Bio u West Ham-u.dadoprso je napisao/la:Jel se zna išta za malog Nedima? Zašto je bio u Londonu?