Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Memiševića na stoperskoj poziciji naravno, može i na beku ali u nekoj defanzivnoj varijanti
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jel gledao neko ovog Busuladica? Igra zadnjeg veznog Dinamo Bukurest. 
- AndreWilliams
- Kontakt:
Ja sam vec ranije pisao, ali evo nije zgoreg jos koji put. Moje misljenje je da Ognjen Gnjatic ima potencijal i treba da bude na radaru. Bas sam ga gledao protiv onih Memisevicevih i odlicnu utakmicu je odigrao. Visok, snazan, dobar u duelu, dobar u skoku. Neka verzija Rahimica. Nije mala stvar preci u novi klub i odmah izboriti prvih 11.
Born: 16 October 1991 (age 25 years), Bugojno, Bosnia and Herzegovina
Height: 1.9 m
Weight: 81 kg
Current team: Roda JC Kerkrade (#4 / Midfielder)

Born: 16 October 1991 (age 25 years), Bugojno, Bosnia and Herzegovina
Height: 1.9 m
Weight: 81 kg
Current team: Roda JC Kerkrade (#4 / Midfielder)
Trebalo bi i Bojana Nastica pokusat privoljeti da igra za BiH. Pisalo se da je raspolozen za promjenu dresa. Izgleda da imamo problem kada Kolasinac nije tu.
Re: RE: Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Cini mi se da je negdje izjavio da zeli igrati za Srbijudubrovnik je napisao/la:Trebalo bi i Bojana Nastica pokusat privoljeti da igra za BiH. Pisalo se da je raspolozen za promjenu dresa. Izgleda da imamo problem kada Kolasinac nije tu.
Re: RE: Re: RE: Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
A ligasku utakmicu nije odigrao od novembradadoprso je napisao/la:Cini mi se da je negdje izjavio da zeli igrati za Srbijudubrovnik je napisao/la:Trebalo bi i Bojana Nastica pokusat privoljeti da igra za BiH. Pisalo se da je raspolozen za promjenu dresa. Izgleda da imamo problem kada Kolasinac nije tu.
povrrijeden bio do tada je igrao standardno polako se vraca u tim a mlad je tek 22 godinedadoprso je napisao/la:A ligasku utakmicu nije odigrao od novembradadoprso je napisao/la:Cini mi se da je negdje izjavio da zeli igrati za Srbijudubrovnik je napisao/la:Trebalo bi i Bojana Nastica pokusat privoljeti da igra za BiH. Pisalo se da je raspolozen za promjenu dresa. Izgleda da imamo problem kada Kolasinac nije tu.
Mjenjali su trenera, ovaj ga ne smeka.dadoprso je napisao/la:A ligasku utakmicu nije odigrao od novembradadoprso je napisao/la:Cini mi se da je negdje izjavio da zeli igrati za Srbijudubrovnik je napisao/la:Trebalo bi i Bojana Nastica pokusat privoljeti da igra za BiH. Pisalo se da je raspolozen za promjenu dresa. Izgleda da imamo problem kada Kolasinac nije tu.
Sa starim trenerom je igrao stalno a osim toga i mlad je. Puno brzi igrac od Zukanovica. S Pavlovicem se cini mi se nismo usrecili a nije se ni on bog zna sto naigrao u prvenstvu.
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ne piše ništa o povredi na tmuamko123 je napisao/la:povrrijeden bio do tada je igrao standardno polako se vraca u tim a mlad je tek 22 godinedadoprso je napisao/la:A ligasku utakmicu nije odigrao od novembradadoprso je napisao/la: Cini mi se da je negdje izjavio da zeli igrati za Srbiju
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Nije, samo ne igra. A i mi smo njemu druga opcija, neka hvala.dadoprso je napisao/la: Ne piše ništa o povredi na tmu
Pavlović je najveći uhljeb kojeg sam vidio u repki do sada. Još jedan dokaz da dobra liga ne znači automatski dobar igrač.dubrovnik je napisao/la:Mjenjali su trenera, ovaj ga ne smeka.dadoprso je napisao/la:A ligasku utakmicu nije odigrao od novembradadoprso je napisao/la: Cini mi se da je negdje izjavio da zeli igrati za Srbiju
Sa starim trenerom je igrao stalno a osim toga i mlad je. Puno brzi igrac od Zukanovica. S Pavlovicem se cini mi se nismo usrecili a nije se ni on bog zna sto naigrao u prvenstvu.
i pavlovicu,hajrovicu,jajalu smo bili pa su opet zaigrali nije na odmet kvalitetan igrac jos mladVucevich je napisao/la:Nije, samo ne igra. A i mi smo njemu druga opcija, neka hvala.dadoprso je napisao/la: Ne piše ništa o povredi na tmu
To ne znaci da je dobra stvar. Za Hajrovica nismo.amko123 je napisao/la:i pavlovicu,hajrovicu,jajalu smo bili pa su opet zaigrali nije na odmet kvalitetan igrac jos mladVucevich je napisao/la:Nije, samo ne igra. A i mi smo njemu druga opcija, neka hvala.dadoprso je napisao/la: Ne piše ništa o povredi na tmu
ma i hajrovic je isto bio poceo da igra za svicarce pa vidio da nema mjesta pored njihovih zvjezdi pa se predomislio i poceo da igra za nas
- ElCartel11
- Kontakt:
Zato se onda nemojte cuditi kad nase igrace zadesi qurcobolja nekad u utakmicama gdje trebaju pucati od morala (historijske utakmice), oni djeluju kao da se radi o obicnoj utakmici. I zar se vam cini fer i korektno, da takve igrace ''moljakamo'' da igraju za nas, prema igracima koji su odbili druge repke zbog nase? Kolasinac, Pjanic, Djuric, Besic, Dumic i mozda jos koji, za Lulica nisam siguran da li je odbio Svicarce tad.amko123 je napisao/la:i pavlovicu,hajrovicu,jajalu smo bili pa su opet zaigrali nije na odmet kvalitetan igrac jos mladVucevich je napisao/la: Nije, samo ne igra. A i mi smo njemu druga opcija, neka hvala.
Znaci obavis razgovor sa igracem koji je potencijalni reprezentativac i ako vidis. da je neodlucan, da bi i nebi, odmah ga prekrizis u startu i gotov. Barem sam ja takvog misljenja, jer bolje igrac slabijih fudbalskih kvaliteta, a koji ce ginuti za sveti dres, nego neka zvijezda kojoj ce sveti dres doci kao zajebancija. Ali jbg mi se vodimo onim daj sta das, nismo mi Brazil da imamo toliko talenata itd.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Kvota drug, kvotaElCartel11 je napisao/la:Zato se onda nemojte cuditi kad nase igrace zadesi qurcobolja nekad u utakmicama gdje trebaju pucati od morala (historijske utakmice), oni djeluju kao da se radi o obicnoj utakmici. I zar se vam cini fer i korektno, da takve igrace ''moljakamo'' da igraju za nas, prema igracima koji su odbili druge repke zbog nase? Kolasinac, Pjanic, Djuric, Besic, Dumic i mozda jos koji, za Lulica nisam siguran da li je odbio Svicarce tad.amko123 je napisao/la:i pavlovicu,hajrovicu,jajalu smo bili pa su opet zaigrali nije na odmet kvalitetan igrac jos mladVucevich je napisao/la: Nije, samo ne igra. A i mi smo njemu druga opcija, neka hvala.
Znaci obavis razgovor sa igracem koji je potencijalni reprezentativac i ako vidis. da je neodlucan, da bi i nebi, odmah ga prekrizis u startu i gotov. Barem sam ja takvog misljenja, jer bolje igrac slabijih fudbalskih kvaliteta, a koji ce ginuti za sveti dres, nego neka zvijezda kojoj ce sveti dres doci kao zajebancija. Ali jbg mi se vodimo onim daj sta das, nismo mi Brazil da imamo toliko talenata itd.
ElCartel11 je napisao/la:Zato se onda nemojte cuditi kad nase igrace zadesi qurcobolja nekad u utakmicama gdje trebaju pucati od morala (historijske utakmice), oni djeluju kao da se radi o obicnoj utakmici. I zar se vam cini fer i korektno, da takve igrace ''moljakamo'' da igraju za nas, prema igracima koji su odbili druge repke zbog nase? Kolasinac, Pjanic, Djuric, Besic, Dumic i mozda jos koji, za Lulica nisam siguran da li je odbio Svicarce tad.amko123 je napisao/la:i pavlovicu,hajrovicu,jajalu smo bili pa su opet zaigrali nije na odmet kvalitetan igrac jos mladVucevich je napisao/la: Nije, samo ne igra. A i mi smo njemu druga opcija, neka hvala.
Da nije Mesa dosao jos bi mi psovali Krunica, Milicevica i slicne igrace pricom da ne zele igrati za nas. Svaki igrac zeli igrati u ekipi kakva je danasnja momcad BiH. Mislim na igrace koji su povezani sa Bosnom naravno. Vidim i u mladjim selekcijama sve vise igraca Zvezde, Partizana, Dinama... Nije vise vrijeme od prije 15 godina. Danas su Englezi pisali o najskupljim svjetskim ekipama i Bosna je mislim 17. na toj listi.
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Majstori Vranjes je jedan od najborbenijih igraca u reprezentaciji. A to da se ne bore i ne trce, samo navedite jednu utakmicu gdje toga nije bilo a da nije prijateljska.dadoprso je napisao/la:Kvota drug, kvotaElCartel11 je napisao/la: Zato se onda nemojte cuditi kad nase igrace zadesi qurcobolja nekad u utakmicama gdje trebaju pucati od morala (historijske utakmice), oni djeluju kao da se radi o obicnoj utakmici. I zar se vam cini fer i korektno, da takve igrace ''moljakamo'' da igraju za nas, prema igracima koji su odbili druge repke zbog nase? Kolasinac, Pjanic, Djuric, Besic, Dumic i mozda jos koji, za Lulica nisam siguran da li je odbio Svicarce tad.
Znaci obavis razgovor sa igracem koji je potencijalni reprezentativac i ako vidis. da je neodlucan, da bi i nebi, odmah ga prekrizis u startu i gotov. Barem sam ja takvog misljenja, jer bolje igrac slabijih fudbalskih kvaliteta, a koji ce ginuti za sveti dres, nego neka zvijezda kojoj ce sveti dres doci kao zajebancija. Ali jbg mi se vodimo onim daj sta das, nismo mi Brazil da imamo toliko talenata itd.Sunjiću i Vranješu je davno trebalo zabraniti pristup nacionalnom dresu.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ma možeš kurcu svirati kad ti pljujes tu istu zemlju za koju igraš, barem je tako svuda van BiH. Ljajić je odstranjen jer nije htjeo pjevati himnu, onaj šiptar iz Norveške je izbaćen zato što je izjavio da se više osječa kao albanac ili nešto slično. Repka ne bih trebala biti pista za izložbu, nego ekipa patriota. Radije bi gledao 11 amatera kako ginu za dres nego kukavice i izdajice što su tu zbog sopštvenog interesa.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google Adsense [Bot] i 31 gost.