ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

Edin TM87
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la Edin TM87 » 30 mar 2017, 23:53

hahahahahahahhaah

svo choukstvo ovog svijeta se ujedinjilo, pogodi osnovnu liniju drugim servisom na mec loptu. :lol:

tugo moja kako si bio 5. na svijetu godinama kako :(

Babuka nam izgino, kad je dan odmora? :mrgreen:
Sreca Berdych se pretvorio u Berdycha tacno na vrijeme. Federer ponovo los, ne mogu vjerovat da je 5:3 i servis za mec izgubio s nulom, ko da je Bautista agut licno.

Uglavnom, ne znam kako ovdje moze do titule ovako umoran i sa ovakvim oscilacijama, jel u subotu finale ili ce imat jos jedan dan odmora?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 30 mar 2017, 23:54

Dva asa ona, spašavanje meč lopti, vrhunski stvarno :opaopa:

Fora je što Federer ostatak karijere neće biti favorit za titulu, već ga ja smatram underdogom i da je izletio isto bi ga došlo, sve što sada radi nakon 18tog GSa je za naše uživanje i niko od nas mu nema šta zamjeriti.

Berdih večeras sklopio pakt sa vrhom mreže, ali džaba kad je Federer podigao nivo igre kad je trebalo, mislio sam da će biti kao protiv Donskoya, ali eto ipak je promijenio sudbinu.

Ako ste navijač Federera znajte da ništa nije nemoguće :D

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 30 mar 2017, 23:55

kako god ovaj trunir zavrsio potreban mu je kvalitetan odmor ....pa zadnja dva meca imam osjecaj da jedva stoji na nogama ....frajer je zadnje 4 sedmice bukvalno svaki dan igrao vrhunske meceve u ovim godinama to je ipak previse ali evo gura nekako....nadam se kad dobije Rafu u finalu da ce reci vidimos se za dvije godine sljedecu def preskacem....odvratnijeg turnira moje oci nisu vidjele fujj !!!....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 31 mar 2017, 00:02

Mah i da je ispao Roger, ne bi mu se sta ni zamjerilo. Ovo je fkt najgori ATP uvijek...ali hajde nek uzme sad kad je dosao vec do polufinala :mrgreen:

Zna li neko sta ce igrati sljedece ? Jel sta odlucio vec ?
27.10.2020

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 31 mar 2017, 00:07

Rezime Federerove igre i njegovih mogucnosti do kraja turnira je sljedeci:

Znaci vrhunski igra prvih sat vremena, bukvalno na nivou ko kad je imao 25. Cistio je danas prvih sat vremena Berdycha, prvi set i lagano pola drugog nije se osjecao pad u igri. Vec kad se ulazilo u drugi sat, krenuo je umor, cim su noge teske, ne slusa glava ne slusaju udarci i ruke, svaki drugi-treci ide gdje hoces (ko se bavi sportom i ko igra tenis i rekreativno zna tacno o cemu se radi tu) + smo imali perfektnog Berdycha u drugom setu, koji se drzao s Fedovom maestralnom igrom na pocetku seta, i presisao ga je do kraja seta i uzeo lahko. U trecem setu i jedan i drugi vidno osciliraju, Federer nema fizicke snage, Berdych psihicke da pokusa dobiti mec. Epilog su neiskoristene mec lopte, choukstvo na sve strane, brejk pa ribrejk s nulom kod servisa za mec. Berdych je mnogo vise zelio da izgubi i bio je uporan na kraju.

Dakle, Fedex snagom moze sat, sat i 20 minuta na maximalnom nivou sa Indian Wellsa, al' sve preko je bonus. Onda uzmes u obzir kakvi su uslovi u ovom poganom Miamiju, kolika je vlaznost vazduha koja susi igrace i koliko je sporo da loptica stoji u zraku bukvalno, sve sto babuki ne odgovara, cak i 10 god mladjem, bas zato ima samo 2 Miamija i nije usao u finale 11 godina i treba uzeti u obzir protivnika i njegov nivo igre, ako izdrzi toliko dugo, ima sanse da uzme mec. Ovo govorim kako ja vidim njega u 4. sedmici koju igra za redom, normalno kad se malo odmori bit ce na snage i za 3 fivesettera po turniru :D

I da ovo polufinale ovdje je vanserijski uspjeh vec sad uzevsi u obzir sve gore navedeno.

Sad uzivat u spektaklu izmedju ovog derleta i Kirdze, nadat se da ce se pobjednik napit veceras i zavrsit s trebama u sumnjivom fast foodu :mrgreen:

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 31 mar 2017, 00:15

Igra turnir bez treninga, nije vidjen već par dana na treningu mimo mečeva nikako

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 31 mar 2017, 00:23

U Indian Wellsu je baš radio te treninge, jučer je bio na plaži na ovom off dayu, mene ovo podsjeća na Dubai, ali eto izvukao je dupe sada, ne može to tako Roger :lol:

Može prije dobiti Kirgiosa nego Zvereva po mom mišljenju, opet žrijeb mu nije na stranu jer nema sigurno potencijalna 2 naredna protivnika lahka da dodje do titule, ali ako uspije onda je fakat i u ovim godinama dominantan na Touru pored svih ostalih tenisera koji su tu i koji ce ostati iza njega.

Nego, idemo Roger pa šta god bude !

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 31 mar 2017, 00:34

Pa upravo se treba i uzeti u obzir da su ovakvi uslovi u Miamiu najgori po njega. On se nije dobro provodio u Miamiju ni kad je bio 10 godina mladji ! To sve govori , na kakvom je nivou sad, sto je realno nestvarno. Nije bio uvjerljiv do sada na ovom turniru ( iako je veceras prvi put izgubio set) , a i takav evo ulazi u polufinale i uvjeren sam da ce proci u finale u 2 seta, vidjet cete. Strasno je digao mentalnu snagu, kako mu je samo pomoglo osvajanje toliko cekanog 18 GS.
27.10.2020

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 31 mar 2017, 00:40

Edin TM87 je napisao/la: Sad uzivat u spektaklu izmedju ovog derleta i Kirdze, nadat se da ce se pobjednik napit veceras i zavrsit s trebama u sumnjivom fast foodu :mrgreen:
jer čiča ima negativan skor sa dječice :urnebes:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 31 mar 2017, 01:03

DANTES je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la: Sad uzivat u spektaklu izmedju ovog derleta i Kirdze, nadat se da ce se pobjednik napit veceras i zavrsit s trebama u sumnjivom fast foodu :mrgreen:
jer čiča ima negativan skor sa dječice :urnebes:
Za koga to ti navijaš nesrećo? Mislio sam da voliš najvećeg. :thumbdown:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 31 mar 2017, 01:14

Trebaš biti Donskoy da dobiješ Rogera :mrgreen:

Na stranu sad, kako sam zamrzio Donskoya p**** li mu materina :mrgreen:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 31 mar 2017, 01:20

AA23 je napisao/la:Trebaš biti Donskoy da dobiješ Rogera :mrgreen:

Na stranu sad, kako sam zamrzio Donskoya p**** li mu materina :mrgreen:
Nema veze, da se igra do mec lopti, Roger bez poraza u 2017. :D

Inace, kako tuku ova kindercad, izgleda da badminton nece pretec tenis po popularnosti za 5 godina.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 31 mar 2017, 01:34

Kako 2 gotivna tenisera Zverev i Nick, bit ce zajebano odluciti se za jednog za par godina kad se bude moralo saltat nakon sto odu Rafa i Roger, obojica imaju taj neki X faktor mimo tenisa, nista, Rogerovci najbolje da se dogovorimo koga cete vi, a koga mi, pa da i narednih 15 20 godina vodimo bitke :lol:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 31 mar 2017, 01:36

bodi123 je napisao/la:Kako 2 gotivna tenisera Zverev i Nick, bit ce zajebano odluciti se za jednog za par godina kad se bude moralo saltat nakon sto odu Rafa i Roger, obojica imaju taj neki X faktor mimo tenisa, nista, Rogerovci najbolje da se dogovorimo koga cete vi, a koga mi, pa da i narednih 15 20 godina vodimo bitke :lol:
Dobar potez Nicka sada. :clap: :clap: Ja sam već odlučio prije par mjeseci za Zvereva. :kafa: :kafa:

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 31 mar 2017, 01:37

Zanimljiv lik ovaj Kyrgios :mrgreen: :thumbup: solidan mec za sad
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 31 mar 2017, 01:45

Obojica imaju sampionski mentalitet, plus je Nik i 'ludjak' sam po sebi a upravo takav jedan momak treba tenisu, nesto poput McEnroea, iako naravno da ko ne shvati pogresno nije to ludjak poput onih mentalnih rupetina kao Dolgija ili Fogninija, ovaj je ludjak u pozitivnom smislu, lik je dobio Federera Nadala i Djokovica u prvim mecevima s njima, strasno, a i Sasha je vec pokazao da je kalibar za multislam igraca, vadio je neke izgubljene meceve, ima taj njemacki fighterski mentalitet

Sad bih potpisao da ovu dvojicu gledamo u vrhu i u mnogobrojnim GS finalima za par godina, jer ne vidim da im je iko i blizu od ovih svih mladica, ovi su bas daleko vec otisli i ostavili konkurenciju za sobom :thumbup:

Ko god prodje moze dobiti Rogera, mislim da Nik ima vece sanse jer je jos uvijek jaci psihicki od Sashe

Pa momak se sprda sa tenisom, igra se, prsti talent iz njega, Nik doktore :bow: :bow: :bow:
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 31 mar 2017, 01:55, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 31 mar 2017, 01:55

:tokralju: :tokralju: Kakvo kurcenje
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 31 mar 2017, 01:56

Auuu

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 31 mar 2017, 01:58

Nick :tokralju: :tokralju:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 31 mar 2017, 02:48

odlican mec....svaka cast i jednom i drugom .....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []